Iratus
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Kαι πώς το εξηγείς/αποδεικνύεις το αντίθετο;
Είχα βρει κάποτε το paper που έλεγε ότι εκτενείς έρευνες δεν έχουν δείξει no connection whatsoever between shaving often and growing a beard,αλλά τώρα δυστυχώς δεν το 'χω.

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Είχα βρει κάποτε το paper που έλεγε ότι εκτενείς έρευνες δεν έχουν δείξει no connection whatsoever between shaving often and growing a beard,αλλά τώρα δυστυχώς δεν το 'χω.![]()
Tι να πω;
Εγώ στο δικό μου σώμα/πρόσωπο έχω παρατηρήσει το αντίθετο, θαρρώ.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Tι να πω;
Εγώ στο δικό μου σώμα/πρόσωπο έχω παρατηρήσει το αντίθετο, θαρρώ.
Correlation does not prove causation,I'm afraid.

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Correlation does not prove causation,I'm afraid.![]()
Δηλαδή, πώς μπορεί να εξηγηθεί η αύξηση της τριχοφυΐας σε περιοχές, όπου ακουμπάει ξυράφι;

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Δηλαδή, πώς μπορεί να εξηγηθεί η αύξηση της τριχοφυΐας σε περιοχές, όπου ακουμπάει ξυράφι;![]()
Hormones.

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikstifler
Νεοφερμένο μέλος

όσον αφορά το ξύρισμα στα επίμαχα σημεία ,πιστέυω οτί πρέπει να ξυριζόμαστε κα ιτα δύο φυλλά για λόγους υγιεινής...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat-wtvr
Νεοφερμένο μέλος

Απλά με ελκύουν περισσότερο οι αξύριστοι (και στα πόδια και στο πρόσωπο). Αλλά αυτή είναι απλά η άποψή μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gabrielle
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος α
Νεοφερμένο μέλος

VeeM
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.