dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

φυσικό εννοείAnd still, δεν υπάρχει φυσιολογικό άρα και το προηγούμενο μήνυμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Ναι, γινόταν, απλά διάβασα γρήγορα και δεν είδα ότι μιλάει για φύση και τέτοια. My bad.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος

3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος

όσοι άντρες αποτριχώνουν τα πόδια τους...πως ακριβώς το κάνουν?? δηλαδή...με ξυραφάκι και κάνουν αυτό το πράγμα κάθε μέρα (γιατί οκ ξυριζεστε μην τις αφήσετε και να μεγαλώσουν και να τσιμπανε)....με αποτριχωτική μηχανή (μπααα...οι άντρε πονάνε περισσότερο και από τις γυναίκες) η με κερι (να σας δω να πηγαίνετε σε αισθητικό η στο σούπερ μάρκετ να το αγοράσετε

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Λοιπον!!! προσωπικα δεν εχω ξυριστει στο σωμα!! δεν με ελκειει σαν ιδεα!!! βεβαια για αυτον το λογω ειμαι σαν αρκουδα!!!! ειδικα τον βαριεμαι να ξυριστω και στο προσωπο!!!!![]()
Αν είσαι αρκούδα όπως λες

Anthony
Δραστήριο μέλος

Orthologistis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

ΤΡΙΧΑ=ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΩΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Και άτομα που φέρουν οιστρογόνα έχουν τρίχες.....

dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα και από τα δύο φέρουμε...Και άτομα που φέρουν οιστρογόνα έχουν τρίχες.....![]()
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω να ρωτήσω κάτι γιατι ολες οι αποψεις που ακουω ειναι διαφορετικες...
ειμαι 16 χρονων και πλεον εχω βγαλει αρκετο μουσι και μουστακι... τωρα πλεον ομως δεν ξερω τι να κανω...
Μερικοι μου λενε "Ξυρίσου με ξυραφακι!! ετσι οι τριχες γινονται πιο σκληρες και βγαινουν περισσοτερες σε ολο το προσωπο, ενω με την ξυριστικη μηχανη ουτε σκληροτερες γινονται ουτε βγαινουν παντου"!
Αλλοι μου λενε το ακριβως αντιθετο
Αλλου παλι λενε οτι ειναι το ιδιο πραγμα και κανουν ακριβως την ιδια δουλεια χωρις να επηρεαζουν την "αυξηση" της τριχας και την επεκταση της παντου
τωρα εγω δεν ξερω τι να πιστεψω ...
εσεις τι λετε ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

δεν ειναι θεμα τροπου ξυρισματος, οι τριχες θα αυξηθουν με τους δικους τους ρυθμουςΚαλησπέρα σας...
ειμαι 16 χρονων και πλεον εχω βγαλει αρκετο μουσι και μουστακι... τωρα πλεον ομως δεν ξερω τι να κανω...
Μερικοι μου λενε "Ξυρίσου με ξυραφακι!! ετσι οι τριχες γινονται πιο σκληρες και βγαινουν περισσοτερες σε ολο το προσωπο, ενω με την ξυριστικη μηχανη ουτε σκληροτερες γινονται ουτε βγαινουν παντου"!
Αλλου παλι λενε οτι ειναι το ιδιο πραγμα και κανουν ακριβως την ιδια δουλεια χωρις να επηρεαζουν την "αυξηση" της τριχας και την επεκταση της παντου
εσεις τι λετε ?
![]()

cha0s
Περιβόητο μέλος

Εσύ τι ακριβώς θες; Να έχεις σκληρές ή όχι; Τους πρώτους μήνες παίρνε τις με ξυραφάκι, και μετά με μηχανή. Για 'μενα είναι οτι καλύτερο. Απλά να ξέρεις οτι με το ξυράφι θα βγάλεις και σπυράκια γιατί ανοίγουν οι πόροι του δέρματος (στους περισσότερους αυτό συμβαίνει)Καλησπέρα σας...
εσεις τι λετε ?

cha0s
Περιβόητο μέλος

Βασικά δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι σκληρες ή οχι... με ενδιαφερει αν θα βγουν ή οχι :Ρ ...
Τι εννοείς; Αν τις κόψεις και δε θα βγουν μετά;
Οταν πας για κούρεμα, μετά δε μεγαλώνουν τα μαλλιά σου;

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Βασικά δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι σκληρες ή οχι... με ενδιαφερει αν θα βγουν ή οχι :Ρ ...
Just to know,αυτό που λένε ότι με το ξυραφάκι αποκτάς αυξημένη τριχοφυΐα,is a widespread myth.

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Just to know,αυτό που λένε ότι με το ξυραφάκι αποκτάς αυξημένη τριχοφυΐα,is a widespread myth.![]()
Kαι πώς το εξηγείς/αποδεικνύεις το αντίθετο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.