who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος
Πώς μετριέται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
δεν ειναι κακο πιστευω να ξυριζετε τα ποδια ή τις αμασχαλες... πολλα αγορια το κανουν...
στα ποδια γιατι ειτε ειναι πολλες ειτε παιζουν μπαλα
(:who: ναι φιλος μου μου ειπε πως ξυριζει τα ποδια γιατι παιζει μπαλα.. τον διευκολυνει καλυτερα)
και στην αμασχαλη επειδη υπαρχει υπερβολικη κακοσμια και αν τις ξυρισει καποιος μπορει εστω και λιγο να σωθει..
Έλεος...μπορώ να δεχτώ μόνο λίγο ψαλιδάκι στη μασχάλη και μονο αν υπαρχει σοβαρό προβλημα. Κατα τ'αλλα να βγω σαν τη γαλλιδούλα με ξυρισμενη μασχάλη...no no....οι αθλητές ειναι μια ειδικη κατηγορία και δε μπορει ολοι ξαφνικά να γίναν αθλητές.
Οπως το βλεπω σε καμια 20αρια χρονια θα κανουμε κι οι αντρες αποτριχωση με κερί στα πόδια...ε ρε που φτασαμε...
Guest 292010
Επισκέπτης
Anthony
Δραστήριο μέλος
ευτυχως εγω δεν εχω τεεεετοιο προωλημα με τις τριχες στο στηθος μιας και δεν ειναι να πεις τοοσο εντονες ωστε να χρειαστει να τις ξυρισω.......
οσο για ποιο κατω,μιας και ολοι λενε τι κανουν εκει, ειμαι φαν του ψαλλιδιου ,τα καλοκαιρια της ξυριστικης μηχανης, για κοντεμα και μονο......ε...ενταξει....μπορει να μην ειμαι αθλητης αλλα οσο ναναι βοηθαει σε αλλες επιδοσεις.....ασε που ειναι και θεμα καθαριοτητας......δε λεει να κυκλοφορας με μια ζουγκλα στο παντελονι που θα χρειαζεται να κανεις εξερευνηση για να βρεις το...... καταλαβατε.....
who
Πολύ δραστήριο μέλος
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Πωπωπω ,πραγματικα δεν απορρεει τουτο απο κακεντρεχεια ,φιλικα και με αγαπη σου λεω αλλαξε επαγγελμα δεν σε θελει το χιουμορΕγώ ξυρίζω μέχρι και τις πατούσες μου.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Orestes
Δραστήριο μέλος
Μα αλήθεια, ιδρώνουν και τις ξυρίζω, βρήκα την υγειά μου :
Πόσο χρόνο σου παίρνει κατά μέσο όρο να ρίξεις ένα πλήρες ξύρισμα;
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
καλιο να πεθανω απο βαρια αρρωστια :nono:Μα αλήθεια, ιδρώνουν και τις ξυρίζω, βρήκα την υγειά μου :
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
gogoulinos21
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
οι περισσοτερες κοπελες που γνωριζω κανουν...ερώτηση
στην ελλάδα οι κοπέλες κάνουν αποτρίχωση στα χέρια κατα κανόνα?
μια φορα ...(οταν δεν ειχα και πολυ μυαλο:fss ειχα κανει και εγω και μετα καταριομουν την ωρα και την στιγμη...
:!: ολες οι φιλες μου αυτες τις μερες τρεχουν για αυτες τις εκνευριστικες ολικες αποτριχωσεις...και χερια φυσικα.... νυχια.. βαψιμο τα μαλλια κτλ...
απορω δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν?
παντως ναι... πολλες κοπελες κανουν..
nPb
Επιφανές μέλος
Εγώ μόνο τα "ιδιαίτερα σημεια" φροντίζω (trimming)
και εγώ για λόγους καθαρά καθαριότητας, αν και πλένομαι τακτικά. Οι τρίχες όσο να' ναι μαζεύουν πράγμα (βρωμιά, κακοσμία), διότι λειτουργούν σαν φίλτρα απορροφητήρα, ακόμη και αν πλένονται τακτικά. Δεν ακολουθώ, την μόδα, τι θα πουν οι κοπέλες αν τα έχω ή όχι ξυρισμένα (πόδια, μασχάλες,...κτλ) ή αν θα είμαι τριχωτός φλώρος ή συντηρητικούρας ή κτλ ασυναρτησίες που έχω ακούσει. Δεν μου αρέσουν τα baby σώματα και πρόσωπα. Κάνω μικρή περιποίηση της τριχοεφυϊας για καθαρά λόγους υγιεινής....αν και στο σώμα μου εκ φύσεως δεν έχω πολλές τρίχες (εκτός από το πρόσωπο).
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Σκέφτεσαι να δείς ξαφνικά κανένα θάμνο μπροστά σου;
με ζωάκια;
μην μας τα λες έτσι, είναι και βράδυ :p
(κάνω χιούμορ)
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
με τι γευση??Σκέψου και να θέλει να της κάνεις τίποτα άλλα.. Θα βάλεις προφυλακτικό στη γλώσσα
-----------------------------------------
:!: δασος...Σκέφτεσαι να δείς ξαφνικά κανένα θάμνο μπροστά σου;
nPb
Επιφανές μέλος
Ε ναι ρε, να είναι μαμιά μανάρα, και κατεβάσει τα εσώρουχα και να δεις κανένα θάμνο. Θα σου πέσει στο δευτερόλεπτο. Σκέψου και να θέλει να της κάνεις τίποτα άλλα.. Θα βάλεις προφυλακτικό στη γλώσσα
και η περιποιημένη ψιλοκομμένη τριχούλα, έχει όμως την γοητεία της από ένα αποτριχωμένο μάγουλο...
@ thanous18: γεύση στιφάδου κουνέλι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.