!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν καποια ειναι μελαχρινη και εχει μεγαλη τριχοφυϊα σε ολο το σωμα ενταξει, τι να κανουμε...
Ενταξει,δεν ειπαμε να ειναι και σαν αρκουδα η γυναικα,αλλα δεν ειναι σπανιο να ειναι τοσο πυκνη η τριχα στο χερι που να χρειαζεται ξυρισμα!αλλωστε στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ειναι τοσο ασχημη η κατασταση.εδω βαριεμαι θανασιμα να ξυριζω τα ποδια,θα εχω και την εγνοια των χεριων?ολα τα ειχα αυτα μας ελειπε?γιατι δεν δοκιμαζουν και οι αντρες να ξυρισουν ολα αυτα τα σημεια που ειναι αναγκαια(ποδια,μασχαλες,μουτακι,κλπ)και αν τους δω μετα αν θα θελουν και τα χερια.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Oι τρίχες στα χέρια??Όχι καμία σχέση, αν τις κάνεις με κερί. Ίσα ίσα που είναι πολύ μαλακέςΚαι τότε αν μεγαλώνουν λίγο τσιμπάνε σαν γένια.

pinotubo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

μισω οποιαδηποτε τριχα πανω μου εκτος απτο μαλλι μου κοπελιες!! τι κατω η αποτριχωση!? πανω η αποτριχωση .!! βγαλτες ολες τις ρημαδες
SHOUT THE HAIRS

Πρέπει να τις έχεις πολύ μίσος για να τα γράφεις αυτά 4:30 το πρωί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Astraxan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τρίχες στους άντρες..Εντάξει άντρες είμαστε και θα έχουμε τρίχες..άλλος πιο πολλές και άλλος πιο λίγες...Από κει και πέρα είναι στον χαρακτήρα του άλλου για το αν θέλει να τις κρατήσει ή όχι..Βασικά εμένα δεν μου αρέσουν τόσο οι τρίχες άσχετα αν είμαι ιδιαίτερα τριχωτός μπορώ να πώ!

Πάντως δεν θα κανα το λάθος να ξυρίσω τα πόδια μου...Μ' αρέσουν έτσι όπως έίναι (με τον ένα τόνο τρίχα) και δεν πρόκειται να τα ξυρίσω...
Όσον αφορά τα άλλα μέλη του σώματος έχω δοκιμάσει στην κοιλιά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...Μπορεί και να το ξανακάνω...
Όποιος λοιπόν θέλει να κάνει αποτρίχωση ας κάνει..Γιατί όχι..Άσχετα αν το θεωρώ κόμπλεξ αυτό με τις τρίχες που ο ίδιος έχω δεν με πειράζει καθόλου..

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως δεν θα κανα το λάθος να ξυρίσω τα πόδια μου...Μ' αρέσουν έτσι όπως έίναι (με τον ένα τόνο τρίχα) και δεν πρόκειται να τα ξυρίσω...
ελληνικη κατσαρη γουρουνοτριχα 4 ever!!!!

sofilia
Νεοφερμένο μέλος

σασ πειραζει μια γυναικα να εχει τριχεσ εκει???
δν μιλαμε για θαμνουσ...!!!!

memi
Νεοφερμένο μέλος

nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

λοιπον εγω εχω μια ερωτηση προς τους ανδρες......εχω προσπα8ισει να κανω αποτριχωση στο ευεσθητο σημειο αλλα η φαγουρα δν σντεχετε οποτε δν το 3αναπροσπα8ω το μονο που κανω ειναι να τις ελλατωνω......
σασ πειραζει μια γυναικα να εχει τριχεσ εκει???
δν μιλαμε για θαμνουσ...!!!!
ισα - ισα, οι θάμνοι εγκλωβίζουν τις φερομόνες οι οποίες είναι ορμόνες που προσελκύουν ασυναίσθητα τους άντρες κατα την διάρκεια της επαφής.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα.
sofilia
Νεοφερμένο μέλος

διστυχωσ σε εμενα δν ισχειει αυτο........εχω φοωερι φαλουρα....και σταποδια μια φορα τα ειχα πληγιασει απο το τριψιμοη φαγουρα φευγει αν το κανεις πολλες φορες και αν δεν τις αφησεις να μακρυνουν αρκετα

διστυχωσ σε εμενα δν ισχειει αυτο........εχω φοωερι φαλουρα....και σταποδια μια φορα τα ειχα πληγιασει απο το τριψιμο
:what: πως τα ξυριζεις ακριβως;
nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εννοω αν χρησιμοποιει σκετο ξυραφι ή κατι...
sofilia
Νεοφερμένο μέλος

Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Αυτός είσαι...Δεν θα ξύριζα κάποιο μερός του σώματός μου πέρα απο το πρόσωπό μου, δεν το θεωρώ απαραίτητο και δεν νομίζω να μου άρεσε κιόλας. Άσε που σε πιάνει φαγούρα όταν ξαναμεγαλώνουν οι τρίχες.
Τώρα αν κάποιος θέλει να το κάνει και αισθάνεται πιο άνετα με τον εαυτό του έτσι, εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα σαν θέαμα.
Αυτά για τους άντρες, οι γυναίκες θέλω να έχουν τρίχες μόνο στο κεφάλι :zilia: .
Θέμα γούστου βέβαια καθαρά.

Anarki
Διάσημο μέλος

Σκοπεύεις να κάνεις σύντομα κάτι που περιλαμβάνει αυτό το σημείο και ρωτάς;σασ πειραζει μια γυναικα να εχει τριχεσ εκει???
Εγώ πάντως ξέρω αρκετούς που δεν τους αρέσει, ξέρω αρκετούς που δεν έχουν πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω κανέναν που να θέλει τρίχες

nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Magigi
- Alessandra Eliza
- Mary06
- qwertyuiop
- George_dr
- Nick0007
- Εριφύλη
- charmander
- iminspain
- _Aggelos123
- Jocaste
- Alexia1
- EiriniS20
- Georgia110
- harry akritas
- Memetchi
- Slytherin
- igeorgeoikonomo
- Vold
- TonyMontanaEse
- Φινεύς
- tsiobieman
- Αλκης Κ.
- nucomer
- hirasawayui
- Κορώνα
- Johnman97
- Γιώργος - Κόρινθος
- Stelios725
- Makis7
- jul25
- Manolo165
- SlimShady
- giorgosp97
- J.Cameron
- Viedo
- Xristinaqui
- kiyoshi
- panagiotis econ
- Γιουγκοσλαβος
- sofia.kp
- diamag
- χημεια4λαιφ
- Steffie88
- No name
- Μάρκος Βασίλης
- Στεφανος56
- jimis2001
- Rene2004
- jj!
- Stroka
- Kostakis45
- Κλημεντίνη
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Idontknoww
- Intruder1
- Athens2002
- Pharmacist01
- Bgpanos
- ΘανάσοςG4
- American Economist
- Meow
- Monster Hunter
- KaterinaL
- Dimitris2001
- KingOfPop
- Prak
- St11
- luisnazariodelima
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.