εγώ είμαι στο μαθηματικό της αθήνας !βασικά θα σου πω εγώ τι έπαθα μετά την πρώτη εξεταστική αυτό που λέμε ξενέρωσα την ζωή μου!βασικά αυτό συναίβει από τις πρώτες μέρες!αλλά μετά την εξεταστική παρα έγινε!και να σου πω γιατί;μπαίνω την πρώτη μέρα να παρακολουθήσω απειροστικό 1 σε ένα αμφιθέατρο με πάνω από 500 άτομα που κάθονταν 3 άτομα σε μια καρέκλα ή στα σκαλάκια με το τετράδιο όρθιος να κρατώ σημειώσεις!με πράγματα τα οποία απέχουν σε μεγάλο βαθμό σε δυσκολία από τα μαθηματικά της γ λυκείου!με παιδία που για να βγούν από την αίθουσα πέρναγαν πάνω από θρανία στην κυριολεξία!με απίστευτη φασαρία χωρίς να μπορώ να δω ή να ακούσω!
μετά την πρώτη εξεταστική τώρα βγαίνω και λέω εχω γράψει πέντε έξι και πέρνω βαθμούς 2 και 3 !άσε τα συγγράμματα!τα περισσότερα είναι αισχρα!νομίζω ότι ένα περιφερειακό τμήμα
είναι καλύτερο από θέμα οργάνωσης κτλ για παράδειγμα πάτρα ή σάμος!(ο μαθηματικός μου τελείωσε τα μαθηματικό θεσσαλονίκης σε 4 χρόνια με βαθμό πτυχίου 9,αν αυτό σου λέει κάτι)πάντως μπαίνοντας στο τμήμα θα διαπιστώσεις ότι απλά τα μαθηματικά διαφέρουν από αυτό που έχεις στο μυαλό σου!παρά τις δυσκολίες πάντως αν σου αρέσουν εστω και λίγο τα μαθηματικά δήλωσε το!μην απογοητευτείς από τις αρχικές δυσκολίες όπως εγώ και πάρε την όποια σχολή ζεστά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.