Γεια σας και από μένα!
Έχω φτάσει 20 χρόνων και μετά από δύο χρόνια παραμονής σε μία σχολή που τελικά δε μου άρεσε, αποφάσισα του χρόνου να ξαναδώσω μηχανογραφικό.
Μετά από συνεχείς... μελέτες και έρευνες(!), βρήκα ότι η σχολή που πραγματικά με ενδιαφέρει είναι το
μαθηματικό!
Επειδή ορκίστηκα να μην ξαναδώσω εξετάσεις και να περάσω πάλι τα ίδια (άγχος, φροντιστήρια, συνεχείς ασκήσεις κλπ), αυτή τη φορά θα είμαι υποψήφιος με το 10% των θέσεων.
Κατά συνέπεια, επειδή οι βάσεις είναι πολύ πιο υψηλές έτσι, σκέφτομαι να περάσω επιτόπου σε ένα μαθηματικό τμήμα της περιφέρειας. (Σημ: το 2007 "έπιασα" 18.453)
Λένε πώς
το μαθηματικό της Σάμου έχει καλύτερη οργάνωση από αυτό της Αθήνας και επίσης είναι πιο "εύκολο" από άποψη διδασκαλίας. Επειδή δε θέλω να κάνω καμιά βλακεία για δεύτερη φορά, θα ήθελα αν γίνεται να διαβάσω και τη δική σας άποψη.
Είναι πράγματι τόσο καλό όσο ακούω από πολλούς?
Έχει καλύτερη όργάνωση και σχετικά υψηλό επίπεδο?
Μπορώ, με ορθό και κανονικό διάβασμα, να αποφοιτήσω σε 4 χρόνια?
Ή μήπως θα τελειώσω σε 7-8-10-12 χρόνια?
Έχετε υπόψη σας πως η πλειονότητα των φοιτητών στο μαθηματικό της Αθήνας, το τελειώνει σε οκτώ με εννέα χρόνια. Ακόμη και όσοι διαβάζουν μεθοδικά...
Μπορεί της Αθήνας να έχει το υψηλότερο επίπεδο, αλλά από όργανωση είναι τελείως μάπα, για να μην πω τίποτα άλλο.
Το θέμα δεν είναι μόνο να μελετάς, αλλά και να τα καταλαβαίνεις από την παράδοση. Ελπίζω να μην μου τύχει κανένας αλλοπρόσαλλος καθηγητής, όπως εκείνοι της Αθήνας.
Ευχαριστώ και συγνώμη για την επιμονή μου!