Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

1.) Αρκετά συχνά.Πίνετε? Μόνοι σας ή με παρέα? Ποια ποτά σας αρέσουν?
Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"?
2.) Με παρέα. Ποτέ δεν έχω κάτσει να τα μπεκροπίνω μόνη μου.

3.) Μπύρες. Κρασί. Σφηνάκια. Stop.-

4.) Mε μέτρο, γιατί μεθάω σχετικά εύκολα. Δεν είχα ποτέ "άσχημα αποτελέσματα",μέχρι τώρα τουλάχιστον. xD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αμπελοφιλόσοφος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πίνετε? Μόνοι σας ή με παρέα? Ποια ποτά σας αρέσουν?
Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"?
Οχι, δεν πινω. Τα τελευταια τρια χρονια μια φορα μονο ηπια μισο ποτηρι και απο κει και περα μονο κανα δυο τρεις φορες εχει τυχει να δοκιμασω μερικες γουλιες. Απο φετος εχω βαλθει να κοψω και τα ανθρακουχα, ελπιζω να τα καταφερω

nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος

ο μεγαλυτερος μου ερωτας ειναι η μπυρα (Heineken).

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Absinthe δεν πίνει κανείς ρε παιδιά?Μόνος μου είμαι σ'αυτή τη γή?

εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

I've got too much blood in my alcohol system!!!
Absinthe δεν πίνει κανείς ρε παιδιά?Μόνος μου είμαι σ'αυτή τη γή?![]()
ρε έψαξα σε όλη την Κρήτη να βρω Absinthe όταν πήγαμε πενθήμερη και τίποτα !ήθελα τόόόόόσο πολύ να δοκιμάσωωωω..

κατά τ' άλλα για να απαντήσω και στο θέμα, πίνω κυρίως με παρέα, πάντα, πολύ και κυρίως μπύρα(McFarland, Bud, Heineken, Duvel, Guinness) ή αλλιώς κρασί, τεκίλα ή Haig.άσχημα αποτελέσματα ποτέ μέχρι τώρα γιατί μεθάω σχετικά δύσκολα και αν μεθύσω απλά χορεύω παραπάνω, λέω βλακείες, χαζογελάω, ζαλίζομαι, αλλά εξακολουθώ να καταλαβαίνω σε γενικές γραμμές τι μου γίνεται.

nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος

για αψεντι δεν λετε? επισης εφαγα τον κοσμο για να βρω, αλλα συνηθως οπου ρωταω με κοιτανε σαν ηλιθιοι. Με το ιδιο ακριβως βλεμμα οταν ζηταω και μπυρα Lucifer..Εεε τα εχει αυτα τα ασχημα η επαρχιαI've got too much blood in my alcohol system!!!
Absinthe δεν πίνει κανείς ρε παιδιά?Μόνος μου είμαι σ'αυτή τη γή?![]()

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Με παρέα...χμ, μόνη τσου

Μπύρα, κρασί,βότκα, breezer (για τα ελαφρυά

Με μέτρο νι θα έλεγα...& όχι δεν έχω φτάσει ακόμα σε άσχημη φάση από το ποτό.
Στην υγειά σας.

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

για αψεντι δεν λετε? επισης εφαγα τον κοσμο για να βρω, αλλα συνηθως οπου ρωταω με κοιτανε σαν ηλιθιοι. Με το ιδιο ακριβως βλεμμα οταν ζηταω και μπυρα Lucifer..Εεε τα εχει αυτα τα ασχημα η επαρχια![]()
Αψέντι στην Αθήνα πάντως βρίσκεις,αλλού δεν ξέρω.Αν και τα καλύτερα είναι στην Τσεχία,or at least they say so...μετά,στην Eastern Europe παίζει πολύ (είχα βρει τσέχικο στην Αρμενία).Και υποθέτω και Άμστερνταμ που βρίσκεις τα πάντα,χωρίς να ξέρω όμως.
amy_23
Νεοφερμένο μέλος

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Μακριά, το πολύ καμια μπύρα, μου αρέσει να ψάχνομαι, μέχρι στιγμής η καλύτερη ξανθιά είναι η craft και η ρεθυμνιακή.
TaSsa
Νεοφερμένο μέλος

πινω μονη μου, πινω με παρεα, με σκυλια, με εξωγηινους, γενικα με οτι λαχει
ο μεγαλυτερος μου ερωτας ειναι η μπυρα (Heineken).Ακολουθει η ρετσινα, το κρασι, η τεκιλα, ο Jack Daniels, η vodka..
![]()
same here girl! η πρασινη ειναι το κατι αλλο!προτεινω Haig Cola(ουισκι με κοκα κολα κ παγακια) το οποιο ειναι ενα καλο,για οσους θελουν ενα ποτακι το βραδυ...επισης παντα να δοκιμαζεται ποτα τα οποια περιεχουν κοκα κολα η τονικ,χυμο κτλ..αλλιως πχ ενα σκετο Jack daniels ειναι αρκετα βαρυ! μετα υπαρχουν και τα υπεροχα cocktails που ειναι σαφως πιο καλοκαιρινα και απο αυτα προτεινω cosmopolitan (βοτκα,χυμο λαιμ και κρανμπερυ απ οσο θυμαμαι) την Caipirinha (λαιμ,ζαχαρη,παγο θρυμματισμενο και το ποτο caipirinha) το κλασικο Mojito (ρουμι,ζαχαρι,φυλλο μεντας,φετες λαιμ)..αυτα!
ειναι ωραιο να πινεις με παρεα και μονος (να πανε κατω τα φαρμακια) αλλα παντα με μετρο!

ria17
Νεοφερμένο μέλος

συνηθως μαλιμπου καριδα
αλλα κ μπριζερ αρκετα συχνα θα ελεγα αλλα το μπροζερ
ειναι πολυ ελαφρυ σαν φρουτοχυμος
πινω γτιιι μαρεσειιι

μονη..πινω οποτε γουσταρω θελουν δν θελουν οι αλλοι....
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

μπα..μόνο αν βγώ έξω με παρεα και παλι οχι και πολύ ούτε τιποτα βαρί -.-
Η ειρωνία είναι ότι το avatar σου δείχνει Αψέντι

Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος

πινω μονη μου, πινω με παρεα, με σκυλια, με εξωγηινους, γενικα με οτι λαχει
ο μεγαλυτερος μου ερωτας ειναι η μπυρα (Heineken).Ακολουθει η ρετσινα, το κρασι, η τεκιλα, ο Jack Daniels, η vodka..
![]()
Και εμένα πάνω κάτω αυτά μαρέσουν αν και πίνω σπάνια και ελάχιστη ποσότητα συνήθως απλώς δοκιμάζω.

giannis dog
Νεοφερμένο μέλος

amy_23
Νεοφερμένο μέλος

το ξέρω ειδα που λεγατε για το αψεντι και εψαξα στο internet να δω τι ακριβωσ είναι και είδα την πράσινη νεράιδα και την λατρεψα!!

nevermind
Εκκολαπτόμενο μέλος

makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.