Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnys
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλά αυτό με την ηλικία έχει καταντήσει γελοίο πια. Με κάνουν για 17 ξέρω γω αντε να πείσω άνθρωπο ότι είμαι 20.![]()
+1.Εμένα προχθές μου είπαν ότι απαγορεύονται οι ανήλικοι και όταν τους είπα ότι είμαι 20,μου λένε ωραίος φίλε,θα είσαι 30 χρονών και θα φαίνεσαι για 20

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος

Be_Yourself
Νεοφερμένο μέλος

Και το καλοκαιρι σχεδον παντα Mai Tai
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομάρχης
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νομάρχης
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέρα από την πλάκα: πίνετε αλκοόλ επειδή σας αρέσει η γεύση ή λόγω της επίδρασης;
Εγώ είμαι 22 χρονών και ως τώρα ομολογώ πως δεν έχω μεθύσει ποτέ. Έχω δοκιμάσει διάφορα αλκοολούχα ποτά (μια γουλιά κρασί, μπύρα, ούζο κλπ) απλά για να τεστάρω τη γεύση τους, και επειδή δε μου άρεσαν καθόλου απλά δε συνήθισα να πίνω. Αν βγω π.χ. με παρέα (που δε βγαίνω συχνά) παίρνω κάποιο αναψυκτικό ή χυμό (θυμάμαι είχαμε βγει με ένα φίλο μου και μια άλλη παρέα την οποία εγώ δε γνώριζα σε ένα cafe bar, και όλοι με κοιτούσαν περίεργα επειδή ήμουν ο μόνος που πήρε χυμό πορτοκάλι και όχι αλκοολούχο ποτό, έλεγαν πως πρώτη φορά βλέπουν να μην πίνει κάποιος κλπ).
Γενικά δεν έχω τίποτα εναντίον της κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών ούτε την αποφεύγω για λόγους δεοντολογίας, απλά δεν μου αρέσει η γεύση τους.

Αλλά μια φορά στο χωριό μου στα γενέθλια μιας φίλης μου κάτι βλαμμένα βάλανε μέσα στο χυμό μου μισό ποτίρι Vodka Ρώσικη... Απ'ό, τι θυμάμαι μιας που είμασταν κοντά σε θάλασσα έκανα μια δυο βουτίτσες στις 1:00 το βράδυ και γύρισα σπίτι ξυπόλητος

Mhtrogoal
Πολύ δραστήριο μέλος

MahouTsukai
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Οι προτιμήσεις ίδιες με τότε - τεκίλα, μπύρα (ιδίως μαύρη) και κόκκινο κρασί. Ενίοτε πίνω και τζιν λεμόνι, ουίσκι ή ρακόμελα.

Sonic
Νεοφερμένο μέλος

MIRANTA2k17
Νεοφερμένο μέλος

Lancelot
Περιβόητο μέλος

ΥΓ : Ξεκιναω με μπυρα , μετα μαλαματίνα και τελειωνουμε με ουισκι ή βότκα για να πανε κατω τα φαρμακια απο <<μερικες>>. Και καταληγω καπως ετσι.
*ποτέ δεν εχω περασει τα ορια
Katerinaa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.