Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Για σταθείτε ρε παιδιά μην τρελαθουμε!!!!
εμπειριες ζωης...
Μπορείς να το ρισκάρεις μεθυσμένος να οδηγήσεις απλά είναι μερικά lvls δυσκολότερο. Εμείς πάντως συχνά ανεβαίνουμε σε μηχανάκια ενώ ήμαστε κουρούμπελο και μόνο μια φορά πέσαμε, στο φανάρι δλδ λόγο έλλειψη ισορροπίας.
Μια φορα ειχα μεθυσει και πηρα το μηχανακι για να παω σπιτι,και δεν θυμαμαι πώς, αλλα κατεληξα σε ενα χωραφι να κανω 4x4 με το typhoon …Γενικα ομως ποτε δεν εχω πεσει με το μηχανακι μεθυσμενος…
Είπαμε μεθυσμένοι ήμαστε, όχι ηλίθιοι, δεν τρέχουμε κιόλας….Κοίτα δεν έχουμε γυρίσει πολλές φορές πίσω τύφλα, συνήθως έχουμε κάνα ρο και μας συνεφέρει.
Δηλαδή αυτά είναι μαγκιά???!!!!Συνηθως μια χαρα οδηγαω εκτος απο καποιες εξαιρεσεις.Απλως αμα εχω πιει στανταρ τραγουδαω δυνατα.
Αν θέλει κάποιος να σκοτωθεί δικαίωμα του. Όταν όμως οδηγείς μεθυσμένος είσαι σκέτος εγκληματίας γιατί θα σκοτώσεις και άλλους!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι για μαγκιά το κάνουμε το βρήκες, όρεξη να έχουμε δλδ.![]()
Για σταθείτε ρε παιδιά μην τρελαθουμε!!!!
Δηλαδή αυτά είναι μαγκιά???!!!!
Αν θέλει κάποιος να σκοτωθεί δικαίωμα του. Όταν όμως οδηγείς μεθυσμένος είσαι σκέτος εγκληματίας γιατί θα σκοτώσεις και άλλους!!!!
![]()
Ναι miv πάλι είναι εις βάρος σας, το καταλάβαμε ήμαστε οι κακοί της υπόθεσης, αλλά what the hell δεν μετανιώνω τίποτα.
Zaraki
Δραστήριο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε τότε σταμάτα να χεις αυτο το στυλάκι και σοβαρέψου, νομίζω μπορείς, δεν χρειάζεται ν'αποδεικνύεις πάντα κάτι στους άλλους, αντικειμενικά σε θεωρώ αρκετά σκεπτόμενο άτομο για να κάνεις σαν τον τελευταίο ανθυποκάγκουρα και σ'αυτό το θέμα και σε άλλα, εκτός κι αν απλά κάνεις trolling, αν ειναι πες το για να ξέρω.
Κοιτά, το να ζεις μικρές έντονες εμπειρίες όπως αυτές, είναι ότι καλύτερο μου συμβαίνει στην ζωή μου, θα αντάλλαζα τα πάντα για να ζω μόνο έτσι, που σε κλάσμα δευτερολέπτου η καρδία σου μπορεί να χτυπάει 5 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό σου, δεν περιμένω να με καταλάβεις, άμα δεν σαρέσει να ζεις όπως εγώ. Σπάνια το κάνουμε, μην σε παραπλανούν τα λεγόμενα μου, δυστυχώς υπάρχει και η σκέψη ότι "κάτσε ρε μαλάκα μην σκοτωθούμε" και καταλήγουμε να τρέχουμε με 20 την ώρα ή να κάνουμε κάνα γάρο για να συνέλθουμε, αλλά αυτές τις λίγες φορές, που το ξεπεράσαμε, ζήσαμε την εμπειρία αυτή, κάθε φορά που σκέφτομαι το τι είχαμε κάνει, νιώθω ωραία και όταν το ζούσα ένιωσα πολύ ζωντανός, η αδρεναλίνη ο φόβος, όλα αυτά όσο τα σκέφτομαι νιώθω ευχαριστημένος που τα έκανα και θα τα ξαναέκανα άνετα και πιθανόν θα γίνουν.
Εσύ μπορεί να μην θες να ζεις έτσι, εγώ θέλω να ζω έτσι μερικές στιγμές της ζωής μου, είναι εις βάρος και άλλον αλλά αυτό είναι που το κάνει τόσο ξεχωριστό.
Το μόνο επιχείρημα για αυτήν την συμπεριφορά είναι ότι εκστασιάζομαι όταν το κάνω αυτό και όσο το έχω κάνει, έχω άλλη μια ιστορία να λέω στον εαυτό μου και να νιώθω περήφανος γιαυτό.
Zaraki
Δραστήριο μέλος

Συμφωνω, δυστυχως.Θα επρεπε να σας νοιαζει μην σκοτωσετε κανεναν αλλο.Κανεις δεν σου ειπε απο εδω να μη ζεις επικινδυνα διοτι πολυ απλα κανεις δεν νοιαζεται για το τι θα παθεις εσυ προσωπικα αφου αυτον τον τροπο ζωης διαλεξες.Το θεμα ειναι το τι μπορουν να παθουν αθωοι ανθρωποι.Κοιτά, το να ζεις μικρές έντονες εμπειρίες όπως αυτές, είναι ότι καλύτερο μου συμβαίνει στην ζωή μου, θα αντάλλαζα τα πάντα για να ζω μόνο έτσι, που σε κλάσμα δευτερολέπτου η καρδία σου μπορεί να χτυπάει 5 φορές πιο γρήγορα από το κανονικό σου, δεν περιμένω να με καταλάβεις, άμα δεν σαρέσει να ζεις όπως εγώ. Σπάνια το κάνουμε, μην σε παραπλανούν τα λεγόμενα μου, δυστυχώς υπάρχει και η σκέψη ότι "κάτσε ρε μαλάκα μην σκοτωθούμε" και καταλήγουμε να τρέχουμε με 20 την ώρα ή να κάνουμε κάνα γάρο για να συνέλθουμε, αλλά αυτές τις λίγες φορές, που το ξεπεράσαμε, ζήσαμε την εμπειρία αυτή, κάθε φορά που σκέφτομαι το τι είχαμε κάνει, νιώθω ωραία και όταν το ζούσα ένιωσα πολύ ζωντανός, η αδρεναλίνη ο φόβος, όλα αυτά όσο τα σκέφτομαι νιώθω ευχαριστημένος που τα έκανα και θα τα ξαναέκανα άνετα και πιθανόν θα γίνουν.
Εσύ μπορεί να μην θες να ζεις έτσι, εγώ θέλω να ζω έτσι μερικές στιγμές της ζωής μου, είναι εις βάρος και άλλον αλλά αυτό είναι που το κάνει τόσο ξεχωριστό.
Το μόνο επιχείρημα για αυτήν την συμπεριφορά είναι ότι εκστασιάζομαι όταν το κάνω αυτό και όσο το έχω κάνει, έχω άλλη μια ιστορία να λέω στον εαυτό μου και να νιώθω περήφανος γιαυτό.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Zaraki
Δραστήριο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Anthony
Δραστήριο μέλος

σκεψου ,αν οχι εσενα ή τους δικους σου που αν ,χτυπα ξυλο,γινει κατι ασχημο θα βγαινουν και θα κραζουν το κρατος για τους δρομους ή οτιδηποτε(θα μου πεις τωρα "εχω φροντισει να σκεφτω τα δικα μου ατομα κλπκλπ...τα λεγαμε στο θεμα με τα τσιγαρα...

το θεμα ειναι ενα και πρεπει να το παραδεχτουμε.....ΟΔΗΓΗΣΗ ΥΠΟ ΕΠΗΡΡΙΑ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΑΓΚΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ (ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ.........ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ τετοια αποψη εκφραζεται εδω μεσα ειναι προσωπικη και δεν εκπροσωπει το συνολο............
ο β' ενικος δεν αναφερετε σε καποιον ειδικα φιλε μου,γενικα το λεω....προς αποφυγη παρεξηγησεων.....

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Τώρα όμως κατάλαβα πόσο ανεύθυνη ήμουν.. έχω σταματήσει να πίνω αλκοόλ εδώ και τρεις μήνες (δεν έπινα κάθε μέρα εννοείται ούτε ήμουν αλκοολική μην το παρεξηγήσετε!) και μπορώ να πω οτι είναι πιο ωραία έτσι...
Αφήστε που το αλκοόλ έχει και πολλέέέές θερμίδες!

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η εθανόλη δεν παχαίνει πολύ, ανάλογα τι και πως πίνεις.
αιθανολη*
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

αιθανολη*
Και έλεγα γιατί μου το βγάζει λάθος το google chrome
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Η μονη διαφορα με τον οραθακ ειναι οτι το μετανιωσα,αλλα θα το'κανα παλι(πολυ νιβο μου ακουγεται αυτο.

Ξερω οτι ειναι λαθος, αλλα αυτες οι στιγμες ειναι για τις οποιες ζουμε.
Οσο μεγαλωνω ομως την ελεγχω ολο και περισσοτερο αυτη την αδυναμια μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.