mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:07 Ο mi3s έγραψε: #261 11-09-09 14:07 Ρε παιδιά από ότι βλέπω εδώ πέρα λίγοι πότες υπάρχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:00 Ο M4dn3sS έγραψε: #262 11-09-09 19:00 Δεν πινω ποτε πολυ,ενα ποτο οχι παραπανω και μονο τα Σαββατα,μια φορα πολυ προσφατα μονο ηπια λιγο παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:23 Ο orathac έγραψε: #263 13-09-09 15:23 Διαλογος μσν εν ωρα ασχημου κεφαλιου (πειραματα με σταχτη) 13/9/2009 5:09:15 πμ GtDead Orathac ποπο δεν την παλευω και εγω ιδιετερα 5:09:48 πμ GtDead Orathac πρεπει να παω να ψονισω κανα ρουχο 5:10:07 πμ Orathac GtDead ιδιαιτερα? 5:10:11 πμ Orathac GtDead τι ειναι αυτο παλι? 5:10:16 πμ Orathac GtDead α οπα 5:10:22 πμ GtDead Orathac χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koti Horror Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Koti Horror: #264 24-12-09 17:07 θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Ο nPb έγραψε: #265 24-12-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Ρε παιδιά από ότι βλέπω εδώ πέρα λίγοι πότες υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... και είναι κακό; πίνουμε με μέτρο... στην διασκέδαση θέλω να περνάω καλά...και όχι να γράφω οχτάρια κάνοντας λαλακίες! :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Ο Zaraki έγραψε: #266 24-12-09 17:53 Εγω αποφευγω να πινω.Τις 3-4 φορες το χρονο ομως που θα το τολμησω θα πιω ενα ποτηρακι Baileys η βοτκα πορτοκαλι.Τα αλλα δεν μου αρεσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:13 Ο taketrance: #267 24-12-09 21:13 Γενικα δεν πολυπινω, αλλα τωρα τελευταια που βγαινω και πιο συχνα ,ειδικα καθε Σαββατο τις χτυπαω καλα τις βοτκιτσες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο 932df0a57b: #268 25-12-09 18:27 Εγώ πίνω αρκετά. Ιδιαίτερα αν είμαι στεναχωριμένος, τα κοπανάω και συνέρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:43 Ο mechanicarts: #269 25-12-09 19:43 Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά από ότι βλέπω εδώ πέρα λίγοι πότες υπάρχουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:00 Ο M4dn3sS έγραψε: #262 11-09-09 19:00 Δεν πινω ποτε πολυ,ενα ποτο οχι παραπανω και μονο τα Σαββατα,μια φορα πολυ προσφατα μονο ηπια λιγο παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:23 Ο orathac έγραψε: #263 13-09-09 15:23 Διαλογος μσν εν ωρα ασχημου κεφαλιου (πειραματα με σταχτη) 13/9/2009 5:09:15 πμ GtDead Orathac ποπο δεν την παλευω και εγω ιδιετερα 5:09:48 πμ GtDead Orathac πρεπει να παω να ψονισω κανα ρουχο 5:10:07 πμ Orathac GtDead ιδιαιτερα? 5:10:11 πμ Orathac GtDead τι ειναι αυτο παλι? 5:10:16 πμ Orathac GtDead α οπα 5:10:22 πμ GtDead Orathac χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koti Horror Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Koti Horror: #264 24-12-09 17:07 θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Ο nPb έγραψε: #265 24-12-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Ρε παιδιά από ότι βλέπω εδώ πέρα λίγοι πότες υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... και είναι κακό; πίνουμε με μέτρο... στην διασκέδαση θέλω να περνάω καλά...και όχι να γράφω οχτάρια κάνοντας λαλακίες! :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Ο Zaraki έγραψε: #266 24-12-09 17:53 Εγω αποφευγω να πινω.Τις 3-4 φορες το χρονο ομως που θα το τολμησω θα πιω ενα ποτηρακι Baileys η βοτκα πορτοκαλι.Τα αλλα δεν μου αρεσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:13 Ο taketrance: #267 24-12-09 21:13 Γενικα δεν πολυπινω, αλλα τωρα τελευταια που βγαινω και πιο συχνα ,ειδικα καθε Σαββατο τις χτυπαω καλα τις βοτκιτσες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο 932df0a57b: #268 25-12-09 18:27 Εγώ πίνω αρκετά. Ιδιαίτερα αν είμαι στεναχωριμένος, τα κοπανάω και συνέρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:43 Ο mechanicarts: #269 25-12-09 19:43 Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν πινω ποτε πολυ,ενα ποτο οχι παραπανω και μονο τα Σαββατα,μια φορα πολυ προσφατα μονο ηπια λιγο παραπανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:23 Ο orathac έγραψε: #263 13-09-09 15:23 Διαλογος μσν εν ωρα ασχημου κεφαλιου (πειραματα με σταχτη) 13/9/2009 5:09:15 πμ GtDead Orathac ποπο δεν την παλευω και εγω ιδιετερα 5:09:48 πμ GtDead Orathac πρεπει να παω να ψονισω κανα ρουχο 5:10:07 πμ Orathac GtDead ιδιαιτερα? 5:10:11 πμ Orathac GtDead τι ειναι αυτο παλι? 5:10:16 πμ Orathac GtDead α οπα 5:10:22 πμ GtDead Orathac χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Koti Horror Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Koti Horror: #264 24-12-09 17:07 θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Ο nPb έγραψε: #265 24-12-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Ρε παιδιά από ότι βλέπω εδώ πέρα λίγοι πότες υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... και είναι κακό; πίνουμε με μέτρο... στην διασκέδαση θέλω να περνάω καλά...και όχι να γράφω οχτάρια κάνοντας λαλακίες! :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Ο Zaraki έγραψε: #266 24-12-09 17:53 Εγω αποφευγω να πινω.Τις 3-4 φορες το χρονο ομως που θα το τολμησω θα πιω ενα ποτηρακι Baileys η βοτκα πορτοκαλι.Τα αλλα δεν μου αρεσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:13 Ο taketrance: #267 24-12-09 21:13 Γενικα δεν πολυπινω, αλλα τωρα τελευταια που βγαινω και πιο συχνα ,ειδικα καθε Σαββατο τις χτυπαω καλα τις βοτκιτσες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο 932df0a57b: #268 25-12-09 18:27 Εγώ πίνω αρκετά. Ιδιαίτερα αν είμαι στεναχωριμένος, τα κοπανάω και συνέρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:43 Ο mechanicarts: #269 25-12-09 19:43 Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαλογος μσν εν ωρα ασχημου κεφαλιου (πειραματα με σταχτη) 13/9/2009 5:09:15 πμ GtDead Orathac ποπο δεν την παλευω και εγω ιδιετερα 5:09:48 πμ GtDead Orathac πρεπει να παω να ψονισω κανα ρουχο 5:10:07 πμ Orathac GtDead ιδιαιτερα? 5:10:11 πμ Orathac GtDead τι ειναι αυτο παλι? 5:10:16 πμ Orathac GtDead α οπα 5:10:22 πμ GtDead Orathac χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Koti Horror Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:07 Η Koti Horror: #264 24-12-09 17:07 θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Ο nPb έγραψε: #265 24-12-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Ρε παιδιά από ότι βλέπω εδώ πέρα λίγοι πότες υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... και είναι κακό; πίνουμε με μέτρο... στην διασκέδαση θέλω να περνάω καλά...και όχι να γράφω οχτάρια κάνοντας λαλακίες! :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Ο Zaraki έγραψε: #266 24-12-09 17:53 Εγω αποφευγω να πινω.Τις 3-4 φορες το χρονο ομως που θα το τολμησω θα πιω ενα ποτηρακι Baileys η βοτκα πορτοκαλι.Τα αλλα δεν μου αρεσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:13 Ο taketrance: #267 24-12-09 21:13 Γενικα δεν πολυπινω, αλλα τωρα τελευταια που βγαινω και πιο συχνα ,ειδικα καθε Σαββατο τις χτυπαω καλα τις βοτκιτσες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο 932df0a57b: #268 25-12-09 18:27 Εγώ πίνω αρκετά. Ιδιαίτερα αν είμαι στεναχωριμένος, τα κοπανάω και συνέρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:43 Ο mechanicarts: #269 25-12-09 19:43 Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Ο nPb έγραψε: #265 24-12-09 17:09 Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Ρε παιδιά από ότι βλέπω εδώ πέρα λίγοι πότες υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... και είναι κακό; πίνουμε με μέτρο... στην διασκέδαση θέλω να περνάω καλά...και όχι να γράφω οχτάρια κάνοντας λαλακίες! :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Ο Zaraki έγραψε: #266 24-12-09 17:53 Εγω αποφευγω να πινω.Τις 3-4 φορες το χρονο ομως που θα το τολμησω θα πιω ενα ποτηρακι Baileys η βοτκα πορτοκαλι.Τα αλλα δεν μου αρεσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:13 Ο taketrance: #267 24-12-09 21:13 Γενικα δεν πολυπινω, αλλα τωρα τελευταια που βγαινω και πιο συχνα ,ειδικα καθε Σαββατο τις χτυπαω καλα τις βοτκιτσες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο 932df0a57b: #268 25-12-09 18:27 Εγώ πίνω αρκετά. Ιδιαίτερα αν είμαι στεναχωριμένος, τα κοπανάω και συνέρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:43 Ο mechanicarts: #269 25-12-09 19:43 Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mi3s: Ρε παιδιά από ότι βλέπω εδώ πέρα λίγοι πότες υπάρχουν! Click για ανάπτυξη... και είναι κακό; πίνουμε με μέτρο... στην διασκέδαση θέλω να περνάω καλά...και όχι να γράφω οχτάρια κάνοντας λαλακίες! :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:53 Ο Zaraki έγραψε: #266 24-12-09 17:53 Εγω αποφευγω να πινω.Τις 3-4 φορες το χρονο ομως που θα το τολμησω θα πιω ενα ποτηρακι Baileys η βοτκα πορτοκαλι.Τα αλλα δεν μου αρεσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:13 Ο taketrance: #267 24-12-09 21:13 Γενικα δεν πολυπινω, αλλα τωρα τελευταια που βγαινω και πιο συχνα ,ειδικα καθε Σαββατο τις χτυπαω καλα τις βοτκιτσες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο 932df0a57b: #268 25-12-09 18:27 Εγώ πίνω αρκετά. Ιδιαίτερα αν είμαι στεναχωριμένος, τα κοπανάω και συνέρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:43 Ο mechanicarts: #269 25-12-09 19:43 Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω αποφευγω να πινω.Τις 3-4 φορες το χρονο ομως που θα το τολμησω θα πιω ενα ποτηρακι Baileys η βοτκα πορτοκαλι.Τα αλλα δεν μου αρεσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taketrance Πολύ δραστήριο μέλος Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.314 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:13 Ο taketrance: #267 24-12-09 21:13 Γενικα δεν πολυπινω, αλλα τωρα τελευταια που βγαινω και πιο συχνα ,ειδικα καθε Σαββατο τις χτυπαω καλα τις βοτκιτσες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο 932df0a57b: #268 25-12-09 18:27 Εγώ πίνω αρκετά. Ιδιαίτερα αν είμαι στεναχωριμένος, τα κοπανάω και συνέρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:43 Ο mechanicarts: #269 25-12-09 19:43 Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικα δεν πολυπινω, αλλα τωρα τελευταια που βγαινω και πιο συχνα ,ειδικα καθε Σαββατο τις χτυπαω καλα τις βοτκιτσες μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b Πολύ δραστήριο μέλος Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:27 Ο 932df0a57b: #268 25-12-09 18:27 Εγώ πίνω αρκετά. Ιδιαίτερα αν είμαι στεναχωριμένος, τα κοπανάω και συνέρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:43 Ο mechanicarts: #269 25-12-09 19:43 Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πίνω αρκετά. Ιδιαίτερα αν είμαι στεναχωριμένος, τα κοπανάω και συνέρχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mechanicarts Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Λάζαρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Μέγαρα (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:43 Ο mechanicarts: #269 25-12-09 19:43 Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω έχω μεθύσει λίγες φορές και σε όλες καταλήγει σε κάτι περίεργο :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BilliSsS Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο BilliSsS έγραψε: #270 25-12-09 23:20 μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα δεν εχει ποτες εδω.. κι εγω με μετρο πινω(καμια φορα ) μεχρι 1.5μπουκαλι absolut θυμαμε, μετα δεν θυμομουν τι αλλο ειχα πιει xax Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:28 Η Rania. έγραψε: #271 25-12-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... :!: Ακραια περιπτωση. Εμεις με την κολλητη μου μια φορα ειχαμε ΣΚΙΣΤΕΙ στο φαι, ειχαμε φαει 2 κομματια πιτσα η καθεμια, δυο σουβλακια η καθεμια, 3 κομματια τουρτα παγωτο(ναι, η καθεμια) και φαγαμε και απο μισο νιρβανα καραμελ το οικογενειακο. Η καθεμια. Μετα αφου ημασταν ετοιμοθανατες και σερνομασταν γιατι δεν μπορουσαμε να περπατησουμε, ξεκινησαμε να πινουμε. Κατα τις 12 ξεκινησαμε με ενα μπουκαλι βοτκα που ειχε, και μετα θα δοκιμαζαμε κιτρο ναξου, ουισκι με μπεηλης και κατι κουλα. Δεν θυμαμαι τιποτα μετα. Κατι ουζα κατα τις 2 μονο. Ευτυχως θα κοιμομουν εκει το βραδυ. Αν δεν ειχαμε φαει και πιναμε τοσο νηστικες, ουτε και ξερω τι θα ειχε γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petran_r21 Δραστήριο μέλος Ο petran_r21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 620 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:57 Ο petran_r21: #272 26-12-09 03:57 Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: Πως γινεται να φαει κανεις τοσο εγω στο ενα πιτογυρο και 2 δαγκωνιες απο το δευτερο σκαω...ακομα και στα μη-Ηρακλειωτικα. Click για ανάπτυξη... ειναι αναλογα το πιτογυρο ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Ελεος μας δουλευεις.Τοσο δεν πινει ουτε ο μπεκρης της γειτονιας.Και επεσες σε κωμα 2 μερες και απο θαυμα γλιτωσες.Σορυ αλλα δεν νομιζω να τα πιστευει κανεις αυτα που λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 04:14 Ο Iliaso έγραψε: #273 26-12-09 04:14 Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Koti Horror: θυμαμαι το καλοκαιρι ειχαμε παρει με τις φιλες μου 1 μπουκαλι ουισκι famous grouce τα κοριτσια ηπιαν ουτε μισο ποτηρι εγω ηπια ολο το μπουκαλι..και ηπια αλλο μισο μπουκαλι που ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι vodka που επισης ειχε σπιτι της και αλλο μισο μπουκαλι ουζο και 1 ποτηρακι κρασι! κατεληξα στο νοσοκομειο και επεσα σε κωμα 2 μερες και οι γιατροι ελεγαν οτι πεθενω..! απο τοτε δεν εχω ξανακουμπησει ποτο! ουτε καν gordon's! οποτε δεν πινω Click για ανάπτυξη... Νιε στάνταρτ και είσαι γ γυμνασίου τώρα. Πάντως όσοι πίνετε για μαγκιά είναι τουλάχιστον ηλίθιο αυτό. @Κρου πως είναι τα πιτόγυρα κάτω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:43 Ο mi3s έγραψε: #274 26-12-09 17:43 Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα σουβλάκια ήταν σουβλάκια η γύρος γιατί οι Αθηναιοι συνηθίζουν να αλλάζουν τις λεξεις για άγνωστο σε εμας λόγο αποκαλόντας τον γύρο ή πιτόγυρο σουβλάκι και το σουβλάκι καλαμάκι... Επισης και εγώ πιστεύω ότι δεν παίζει να ήπιε τόσο κοπέλα τρίτη γυμνασίου ζώο 2μετρο 120 κιλά να τα έπινε θα ήταν του θανατά.Η ΚΟΠΕΛΙΆ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕ.Είπαμε ζωτικός όργανισμός είναι και το συκώτι δεν είναι μηχάνημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:16 Η Athens18 έγραψε: #275 27-12-09 14:16 Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο Zod έγραψε: #276 28-12-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Athens18: Εμένα γενικώς μου αρέσει να πίνω αλλά ποτέ χωρίς παρέα!!! Το έχω δοκιμάσει κι είανι τελείως διαφορετική η αισθηση... Αγαπημένα μου ποτά είανι η λευκή τεκίλα on the rocks , η βότκα(κυρίως με πορτοκάλι κι όχι σκετη) και η μπύρα. Επίσης επειδή ως φαίνεται έχω μεγάααλες αντοχές στο αλκόολ, δεν μου έχει τύχει ούτε ναμεθύσω ούτε να πάθω τίποτα ούτε να έχω κενά μνήμας ούτε τίποτα... Άντε το πολύ πολύ να ζαλιστώ λίγο αλλά κι αυτό σπάνια και εντελώς παροδικά! Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks Διάσημο μέλος Ο Crookshanks αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.567 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:39 Ο Crookshanks: #277 28-12-09 20:39 Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν πίνω. Το αλκοόλ βρωμάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zaraki Δραστήριο μέλος Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:42 Ο Zaraki έγραψε: #278 28-12-09 20:42 Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το χειροτερο ειναι η γευση παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
w1n5t0n Δραστήριο μέλος Ο w1n5t0n αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 442 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:55 Ο w1n5t0n έγραψε: #279 28-12-09 20:55 δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν πηνω δεν μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athens18 Νεοφερμένο μέλος Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:32 Η Athens18 έγραψε: #280 30-12-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Zod: Είναι ανάλογα και πόσο πίνεις Όλοι έχουν τα όρια τους... Click για ανάπτυξη... Καλά ναι εννοείται! Απλά μέχρι τώρα έχω φροντίσει να μην τα φτάσω! Απλά έχω το καλό ότι μπορώ να πιώ αρκετά να είμαι τζι τζι αφτερ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.