δεν ειναι δυνατον να μην σε επηρεαζει καθολου, απλα οι ποσοτητες που πιθανον επινες ηταν μικρες..
εγω πιστευω οτι δεν εχει νοημα να πινεις στα κλαμπ παραπανω απ'οσο αντεχεις!εννοωντας να εχεις πληρως τις αισθησεις σου ετσι κ αλλιως εισαι σε 3νο χωρο ασε που ολοι ειναι αγνωστοι αν 3εφυγεις κ ρεζιλι θα γινεις κ βαρος στους φιλους σου!
τα καλυτερα οντως ειναι σε σπιτια φιλων!!! γιατι 3ερεις κ τι ποτα πινεις αλλα εχεις κ ελευθερους τους καναπεδες για να κοιμη8εις μετα
α κ επισης αυτα που τα σπανε ειναι τα drinking games [παιχνιδια με ποτα] εγω προτιμω κ με χαρτια!
γιατι πανω στο παιχνιδι πινεις χωρις να το καταλαβαινεις κ μετα δεν μπορεις καν να παι3εις κ η ολη κατασταση εχει πολη φαση!
προσωπικα, το καλοκαιρι ηπια πρωτη φορα αρκετα ετσι ωστε να μεθυσω! ηταν
κ η παρεα κ ειχε γενικοτερα πλακα..οποτε σε ενα παιχνιδι με χαρτια ειχα καταλη3ει να πιω τρια μπουκαλια μπυρα των 500ml ενα ποτηρι jim beam[wiski] με κοκα κολα αλλο ενα ποτηρι ουζο με βυσσιναδα κ πι8ανοτατα κανα σφυνακι τεκιλας που δεν θυμαμαι και μετα απο μια πολυυυ ευχαιστη σκηνη μ εναν απο την παρεα

βρεθηκα να πηγαινω σηκωτη στο σπιτι μου κ κατ'ευθειαν στο κρεβατι απο την αδερφη μου κ τον φιλο της!!! οοοοκ

ειδικα οταν κανεις παρεα με μεγαλυτερους που πινουν καπου εκει καταληγεις
:what:
αλλα τωρα μονο αν βγω εξω που θα πιω 2 μπυρες που παιζει να ψιλοζαλιστω αλλα κ παλι δεν συμφερει γτ ειναι κ ακριβα