Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχουν καν γεύση -.-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑγκούΕσυ εισαι νινι ακομα, δεν πιανεσαι.

Και εσύ είσα η έμπειρη?

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Κατουρο!
Στην κοντρα των σουβλακομπυρων αμστελ-χαηνηκεν εννοειται οτι οι σωστοι μπυροποτες λενε πρασινη ε.
Aυτό

opaoktsis4
Νεοφερμένο μέλος

ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ.: Για κατοικους Θεσσαλονικης και εκτος: Επισκεφτειτε το Ουζου Μελαθρον!!:iagree::iagree::no1:

anna_md
Δραστήριο μέλος

Αρκ
Εκκολαπτόμενο μέλος

opaoktsis4
Νεοφερμένο μέλος

Πινω αρκετα συχνα μιας και η παρεα μου αποτελειται απο αλκοολικα ρεμαλια...Τωρα το καλοκαιρι η μπυρα ταιριαζει απολυτα!! Οι πιο καλη μπυρα ειναι η βαρελισια!! Ξανθια κατα προτιμηση
Και οτι αλλο αλκοολουχο υπαρχει που να εχει ωραια γευση και να πινεται...
Λατρεια προς το Ουισκι Haig και επισης Chivas!! Μην αναφερθουμε σε ρετσινες και ημιγλυκο κρασι χυμα.. οταν υπαρχει φαγητο στη μεση κατι απ τα δυο θα υπαρχει σιγουρα!! Ισως και τα δυο για ποικιλια!!
Υ.Γ.: Για κατοικους Θεσσαλονικης και εκτος: Επισκεφτειτε το Ουζου Μελαθρον!!:iagree::iagree::no1:![]()
άκου τι πάθαμε. πήγα στο ούζου μέλαθρον με τον ξαδερφο και την κοπελιά του και πήραμε μια ποικιλια, ενα λιτρο κρασι και άλλα δυο ορεκτικα και πληρώσαμε 60 Ευρω!! ακριβά ειναί η μου φαίνεται?

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Πινω αρκετα συχνα μιας και η παρεα μου αποτελειται απο αλκοολικα ρεμαλια...Τωρα το καλοκαιρι η μπυρα ταιριαζει απολυτα!! Οι πιο καλη μπυρα ειναι η βαρελισια!! Ξανθια κατα προτιμηση
Και οτι αλλο αλκοολουχο υπαρχει που να εχει ωραια γευση και να πινεται...
Λατρεια προς το Ουισκι Haig και επισης Chivas!! Μην αναφερθουμε σε ρετσινες και ημιγλυκο κρασι χυμα.. οταν υπαρχει φαγητο στη μεση κατι απ τα δυο θα υπαρχει σιγουρα!! Ισως και τα δυο για ποικιλια!!
Υ.Γ.: Για κατοικους Θεσσαλονικης και εκτος: Επισκεφτειτε το Ουζου Μελαθρον!!:iagree::iagree::no1:![]()
Καλά πήγα σε αυτό της Αθήνας και έπαθα μεγάλη πλάκα... Τι φαγητά είναι αυτά?
Μας τα φέρνανε και σε 1 το πολύ λεπτό είχανε αδειάσει τα πιάτα. Πρώτη φορά έφαγα τόσο ωραίο φαγητό... Κρασί δεν ήπια βέβαια, δεν είχα πολλή όρεξη, αλλά το φαγητό ήταν απλά ουάου.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος

άκου τι πάθαμε. πήγα στο ούζου μέλαθρον με τον ξαδερφο και την κοπελιά του και πήραμε μια ποικιλια, ενα λιτρο κρασι και άλλα δυο ορεκτικα και πληρώσαμε 60 Ευρω!! ακριβά ειναί η μου φαίνεται?
ειναι λιγο τσιμπημενα αλλα πραγματικα αξιζει!! εχει τρομερο φαγητο και ξεχωριστο απ τις υπολοιπες ταβερνες και ωραιο ημιγλυκο!! Σαν φοιτητης εκει θα πηγαινω για ολες τις οινοποσιες.. μαζευει πολυ φοιτητιλικι..

-----------------------------------------
μολις γυρισα απο κει που λες τωρα!!Καλά πήγα σε αυτό της Αθήνας και έπαθα μεγάλη πλάκα... Τι φαγητά είναι αυτά?
Μας τα φέρνανε και σε 1 το πολύ λεπτό είχανε αδειάσει τα πιάτα. Πρώτη φορά έφαγα τόσο ωραίο φαγητό... Κρασί δεν ήπια βέβαια, δεν είχα πολλή όρεξη, αλλά το φαγητό ήταν απλά ουάου.

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

ειναι λιγο τσιμπημενα αλλα πραγματικα αξιζει!! εχει τρομερο φαγητο και ξεχωριστο απ τις υπολοιπες ταβερνες και ωραιο ημιγλυκο!! Σαν φοιτητης εκει θα πηγαινω για ολες τις οινοποσιες.. μαζευει πολυ φοιτητιλικι..
-----------------------------------------
μολις γυρισα απο κει που λες τωρα!!κοιτα συμπτωσεις!! και πηραμε 6 ατομα 5 πιατα και φαγαμε ολοι απ ολα (ετσι γινεται συνηθως)!! και τα σκισαμε!! οσο για το αλκοολ να μην μιλησω!! κρασακι ολα τα λεφτα!! τις προαλλες πηγαμε 7 ατομα κ πηραμε 6 πιατα κλπ και για ποτε φυγανε.... ασε ασε.......πολυ ωραιο μαγαζακι οντως!!
Εμένα δε μου φάνηκε ότι ήταν ακριβά όταν πήγα... 5 άτομα, πήραμε, και τι δεν πήραμε, όλα αυτά με τα περίεργα ονόματα, γύρω στα 70 ευρώ μας ήρθε. Απίθανη γευστική εμπειρία...
Όσο το σκέφτομαι, μου τρέχουν τα σάλια... Ειδικά οι πατάτες με το γιαούρτι και μια άλλη απίθανη πίτα...

Και εξυπηρέτηση, αμεση.
Πολύ καλό μαγαζί... Όταν ξανα-ανέβω Αθήνα, θα παω οπωσδήποτε, δεν το συζητώ... Να δοκιμάσω και το κρασί που λες, που δεν το δοκίμασα την προηγούμενη φορά...
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Απο τοτε εχω μεθυσει ουκ ολιγες φορες.Μερικες απο αυτες οδηγουσα μηχανακι, αλλα ευτυχως δεν επαθα τιποτα.
Μου αρεσει η μπυρα και καταναλωνω με μετρο σχεδον σε καθημερινη βαση,ειδικα το καλοκαιρι.Αγαπημενες: Corona,βαρελισιες(πολλες).
Αγαπημενο ποτο:Επειτα απο 2 χρονια συστηματικης αναζητησης, επιτελους βρηκα το ποτο μου:Gin λεμονι

ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος

Το κρασακι μετραει και ταιριαζει με ολα τα περιεργα..!! οντως πολυ καλο μαγαζι.. νομιζω καταλαβα ποιο λες.. καλα να φας οπωσδηποτε αν δεν εχεις φαει πηλινο μελαθρον!! Πολυ γ***το!! παντως απο το τοσο κασερι που βαζουν και τη σαλτσα σε συνδυασμο με το κρασι οποτε παω ξυπναω στις 5 το πρωι και κατεβαζω πολυ νερο...Εμένα δε μου φάνηκε ότι ήταν ακριβά όταν πήγα... 5 άτομα, πήραμε, και τι δεν πήραμε, όλα αυτά με τα περίεργα ονόματα, γύρω στα 70 ευρώ μας ήρθε. Απίθανη γευστική εμπειρία...
Όσο το σκέφτομαι, μου τρέχουν τα σάλια... Ειδικά οι πατάτες με το γιαούρτι και μια άλλη απίθανη πίτα...
Και εξυπηρέτηση, αμεση.
Πολύ καλό μαγαζί... Όταν ξανα-ανέβω Αθήνα, θα παω οπωσδήποτε, δεν το συζητώ... Να δοκιμάσω και το κρασί που λες, που δεν το δοκίμασα την προηγούμενη φορά...
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος

και μου αρέσει θα λεγα ο μύθος
maraki love
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.