dimiper Νεοφερμένο μέλος Η dimiper αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 16:11 Η dimiper έγραψε: #181 30-08-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ...Γενικά τα ποτά δεν μου αρέσουν... Click για ανάπτυξη... :no1: Επιτέλους!!! Είχα αρχίσει να ανησυχώ πως είμαι το μοναδικό άτομο που δεν του αρέσει το αλκοόλ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:09 Ο Zod έγραψε: #182 30-08-09 20:09 Σιγά το έγκλημα βρε παιδιά. Άλλωστε το 90% των ποτών έχουν χάλια γεύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:10 Ο Soul of Sin: #183 01-09-09 17:10 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Η Vampi έγραψε: #184 01-09-09 17:11 πσσσσσσ. Κομματάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η boubou έγραψε: #185 06-09-09 19:42 δεν πινω καθολου...ειχα παθει μια αρρωστια(λοιμωδη μονοπυρηνωση)κ με πειραξε στο συκωτι κ απο τοτε δν ξαναηπια.....για την ακριβεια μ'αρεσει το κρασι κ αν εχει κπ φιλοσ/η γενεθλια coca with jonnie...αλλα πολυ λιγο....γιατι δν μάρεσει αυτη η πικρα που βγαζει.. γενικα δν μπορω να καταλαβω τι ακριβωσ σασ αρεσει στο αλκοολ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:24 Η flo0ra έγραψε: #186 06-09-09 20:24 εγω πινω ursus me coca cola 'η smirnof north sprite ειδικα το δευτερο ειναι σαν να πινεις σιροπι με sprite Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Manos4o Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Ο Manos4o έγραψε: #187 06-09-09 22:03 E ένταξη πίνω όταν βγαίνω με παρέα (Όχι κρασί, μπίρα, τσίπουρο κλπ), αλλα "άσχημα" αποτελέσματα είχα μονο 2-3 φορες λόγο γενεθλίων, γιορτής και πρωτοχρονιάς..! Δεν με πειράζει ιδιαιτερα το αλκοόλ μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο agent007 έγραψε: #188 07-09-09 00:15 Μόνος όταν είμαι δεν κατεβαίνει πίνω με το ζόρι δηλαδή άμα είμαι όμως με παρέα γίνεται χαμός Τις περισσότερες φορές καταλήγω πίτα πρώτος κιόλας αλλα το κακό είναι οτι ανακατεύω συχνά ποτα και την επόμενη το κεφάλι ειναι καζάνι και ειναι πολύ σπαστικός πονοκέφαλος. Αγαπημένα ποτά: Ολα τα ουισκάκια Σφηνάκια mix βότκα πορτοκάλι Ρακόμελα Τελάρα με μπύρες Αδε και κανα ουζάκι ή κρασάκι οταν ψήνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Wolfie έγραψε: #189 07-09-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maraki love: Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ...Γενικά τα ποτά δεν μου αρέσουν... Click για ανάπτυξη... :no1: Επιτέλους!!! Είχα αρχίσει να ανησυχώ πως είμαι το μοναδικό άτομο που δεν του αρέσει το αλκοόλ! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 431 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 20:09 Ο Zod έγραψε: #182 30-08-09 20:09 Σιγά το έγκλημα βρε παιδιά. Άλλωστε το 90% των ποτών έχουν χάλια γεύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:10 Ο Soul of Sin: #183 01-09-09 17:10 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Η Vampi έγραψε: #184 01-09-09 17:11 πσσσσσσ. Κομματάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η boubou έγραψε: #185 06-09-09 19:42 δεν πινω καθολου...ειχα παθει μια αρρωστια(λοιμωδη μονοπυρηνωση)κ με πειραξε στο συκωτι κ απο τοτε δν ξαναηπια.....για την ακριβεια μ'αρεσει το κρασι κ αν εχει κπ φιλοσ/η γενεθλια coca with jonnie...αλλα πολυ λιγο....γιατι δν μάρεσει αυτη η πικρα που βγαζει.. γενικα δν μπορω να καταλαβω τι ακριβωσ σασ αρεσει στο αλκοολ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:24 Η flo0ra έγραψε: #186 06-09-09 20:24 εγω πινω ursus me coca cola 'η smirnof north sprite ειδικα το δευτερο ειναι σαν να πινεις σιροπι με sprite Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Manos4o Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Ο Manos4o έγραψε: #187 06-09-09 22:03 E ένταξη πίνω όταν βγαίνω με παρέα (Όχι κρασί, μπίρα, τσίπουρο κλπ), αλλα "άσχημα" αποτελέσματα είχα μονο 2-3 φορες λόγο γενεθλίων, γιορτής και πρωτοχρονιάς..! Δεν με πειράζει ιδιαιτερα το αλκοόλ μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο agent007 έγραψε: #188 07-09-09 00:15 Μόνος όταν είμαι δεν κατεβαίνει πίνω με το ζόρι δηλαδή άμα είμαι όμως με παρέα γίνεται χαμός Τις περισσότερες φορές καταλήγω πίτα πρώτος κιόλας αλλα το κακό είναι οτι ανακατεύω συχνά ποτα και την επόμενη το κεφάλι ειναι καζάνι και ειναι πολύ σπαστικός πονοκέφαλος. Αγαπημένα ποτά: Ολα τα ουισκάκια Σφηνάκια mix βότκα πορτοκάλι Ρακόμελα Τελάρα με μπύρες Αδε και κανα ουζάκι ή κρασάκι οταν ψήνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Wolfie έγραψε: #189 07-09-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σιγά το έγκλημα βρε παιδιά. Άλλωστε το 90% των ποτών έχουν χάλια γεύση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:10 Ο Soul of Sin: #183 01-09-09 17:10 [ame]https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Η Vampi έγραψε: #184 01-09-09 17:11 πσσσσσσ. Κομματάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η boubou έγραψε: #185 06-09-09 19:42 δεν πινω καθολου...ειχα παθει μια αρρωστια(λοιμωδη μονοπυρηνωση)κ με πειραξε στο συκωτι κ απο τοτε δν ξαναηπια.....για την ακριβεια μ'αρεσει το κρασι κ αν εχει κπ φιλοσ/η γενεθλια coca with jonnie...αλλα πολυ λιγο....γιατι δν μάρεσει αυτη η πικρα που βγαζει.. γενικα δν μπορω να καταλαβω τι ακριβωσ σασ αρεσει στο αλκοολ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:24 Η flo0ra έγραψε: #186 06-09-09 20:24 εγω πινω ursus me coca cola 'η smirnof north sprite ειδικα το δευτερο ειναι σαν να πινεις σιροπι με sprite Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Manos4o Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Ο Manos4o έγραψε: #187 06-09-09 22:03 E ένταξη πίνω όταν βγαίνω με παρέα (Όχι κρασί, μπίρα, τσίπουρο κλπ), αλλα "άσχημα" αποτελέσματα είχα μονο 2-3 φορες λόγο γενεθλίων, γιορτής και πρωτοχρονιάς..! Δεν με πειράζει ιδιαιτερα το αλκοόλ μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο agent007 έγραψε: #188 07-09-09 00:15 Μόνος όταν είμαι δεν κατεβαίνει πίνω με το ζόρι δηλαδή άμα είμαι όμως με παρέα γίνεται χαμός Τις περισσότερες φορές καταλήγω πίτα πρώτος κιόλας αλλα το κακό είναι οτι ανακατεύω συχνά ποτα και την επόμενη το κεφάλι ειναι καζάνι και ειναι πολύ σπαστικός πονοκέφαλος. Αγαπημένα ποτά: Ολα τα ουισκάκια Σφηνάκια mix βότκα πορτοκάλι Ρακόμελα Τελάρα με μπύρες Αδε και κανα ουζάκι ή κρασάκι οταν ψήνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Wolfie έγραψε: #189 07-09-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:11 Η Vampi έγραψε: #184 01-09-09 17:11 πσσσσσσ. Κομματάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η boubou έγραψε: #185 06-09-09 19:42 δεν πινω καθολου...ειχα παθει μια αρρωστια(λοιμωδη μονοπυρηνωση)κ με πειραξε στο συκωτι κ απο τοτε δν ξαναηπια.....για την ακριβεια μ'αρεσει το κρασι κ αν εχει κπ φιλοσ/η γενεθλια coca with jonnie...αλλα πολυ λιγο....γιατι δν μάρεσει αυτη η πικρα που βγαζει.. γενικα δν μπορω να καταλαβω τι ακριβωσ σασ αρεσει στο αλκοολ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:24 Η flo0ra έγραψε: #186 06-09-09 20:24 εγω πινω ursus me coca cola 'η smirnof north sprite ειδικα το δευτερο ειναι σαν να πινεις σιροπι με sprite Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Manos4o Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Ο Manos4o έγραψε: #187 06-09-09 22:03 E ένταξη πίνω όταν βγαίνω με παρέα (Όχι κρασί, μπίρα, τσίπουρο κλπ), αλλα "άσχημα" αποτελέσματα είχα μονο 2-3 φορες λόγο γενεθλίων, γιορτής και πρωτοχρονιάς..! Δεν με πειράζει ιδιαιτερα το αλκοόλ μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο agent007 έγραψε: #188 07-09-09 00:15 Μόνος όταν είμαι δεν κατεβαίνει πίνω με το ζόρι δηλαδή άμα είμαι όμως με παρέα γίνεται χαμός Τις περισσότερες φορές καταλήγω πίτα πρώτος κιόλας αλλα το κακό είναι οτι ανακατεύω συχνά ποτα και την επόμενη το κεφάλι ειναι καζάνι και ειναι πολύ σπαστικός πονοκέφαλος. Αγαπημένα ποτά: Ολα τα ουισκάκια Σφηνάκια mix βότκα πορτοκάλι Ρακόμελα Τελάρα με μπύρες Αδε και κανα ουζάκι ή κρασάκι οταν ψήνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Wolfie έγραψε: #189 07-09-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πσσσσσσ. Κομματάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boubou Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Καλλονή (Λέσβος). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η boubou έγραψε: #185 06-09-09 19:42 δεν πινω καθολου...ειχα παθει μια αρρωστια(λοιμωδη μονοπυρηνωση)κ με πειραξε στο συκωτι κ απο τοτε δν ξαναηπια.....για την ακριβεια μ'αρεσει το κρασι κ αν εχει κπ φιλοσ/η γενεθλια coca with jonnie...αλλα πολυ λιγο....γιατι δν μάρεσει αυτη η πικρα που βγαζει.. γενικα δν μπορω να καταλαβω τι ακριβωσ σασ αρεσει στο αλκοολ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:24 Η flo0ra έγραψε: #186 06-09-09 20:24 εγω πινω ursus me coca cola 'η smirnof north sprite ειδικα το δευτερο ειναι σαν να πινεις σιροπι με sprite Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Manos4o Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Ο Manos4o έγραψε: #187 06-09-09 22:03 E ένταξη πίνω όταν βγαίνω με παρέα (Όχι κρασί, μπίρα, τσίπουρο κλπ), αλλα "άσχημα" αποτελέσματα είχα μονο 2-3 φορες λόγο γενεθλίων, γιορτής και πρωτοχρονιάς..! Δεν με πειράζει ιδιαιτερα το αλκοόλ μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο agent007 έγραψε: #188 07-09-09 00:15 Μόνος όταν είμαι δεν κατεβαίνει πίνω με το ζόρι δηλαδή άμα είμαι όμως με παρέα γίνεται χαμός Τις περισσότερες φορές καταλήγω πίτα πρώτος κιόλας αλλα το κακό είναι οτι ανακατεύω συχνά ποτα και την επόμενη το κεφάλι ειναι καζάνι και ειναι πολύ σπαστικός πονοκέφαλος. Αγαπημένα ποτά: Ολα τα ουισκάκια Σφηνάκια mix βότκα πορτοκάλι Ρακόμελα Τελάρα με μπύρες Αδε και κανα ουζάκι ή κρασάκι οταν ψήνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Wolfie έγραψε: #189 07-09-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πινω καθολου...ειχα παθει μια αρρωστια(λοιμωδη μονοπυρηνωση)κ με πειραξε στο συκωτι κ απο τοτε δν ξαναηπια.....για την ακριβεια μ'αρεσει το κρασι κ αν εχει κπ φιλοσ/η γενεθλια coca with jonnie...αλλα πολυ λιγο....γιατι δν μάρεσει αυτη η πικρα που βγαζει.. γενικα δν μπορω να καταλαβω τι ακριβωσ σασ αρεσει στο αλκοολ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flo0ra Εκκολαπτόμενο μέλος Η Φλωρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:24 Η flo0ra έγραψε: #186 06-09-09 20:24 εγω πινω ursus me coca cola 'η smirnof north sprite ειδικα το δευτερο ειναι σαν να πινεις σιροπι με sprite Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Manos4o Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Ο Manos4o έγραψε: #187 06-09-09 22:03 E ένταξη πίνω όταν βγαίνω με παρέα (Όχι κρασί, μπίρα, τσίπουρο κλπ), αλλα "άσχημα" αποτελέσματα είχα μονο 2-3 φορες λόγο γενεθλίων, γιορτής και πρωτοχρονιάς..! Δεν με πειράζει ιδιαιτερα το αλκοόλ μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο agent007 έγραψε: #188 07-09-09 00:15 Μόνος όταν είμαι δεν κατεβαίνει πίνω με το ζόρι δηλαδή άμα είμαι όμως με παρέα γίνεται χαμός Τις περισσότερες φορές καταλήγω πίτα πρώτος κιόλας αλλα το κακό είναι οτι ανακατεύω συχνά ποτα και την επόμενη το κεφάλι ειναι καζάνι και ειναι πολύ σπαστικός πονοκέφαλος. Αγαπημένα ποτά: Ολα τα ουισκάκια Σφηνάκια mix βότκα πορτοκάλι Ρακόμελα Τελάρα με μπύρες Αδε και κανα ουζάκι ή κρασάκι οταν ψήνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Wolfie έγραψε: #189 07-09-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω πινω ursus me coca cola 'η smirnof north sprite ειδικα το δευτερο ειναι σαν να πινεις σιροπι με sprite Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Manos4o Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:03 Ο Manos4o έγραψε: #187 06-09-09 22:03 E ένταξη πίνω όταν βγαίνω με παρέα (Όχι κρασί, μπίρα, τσίπουρο κλπ), αλλα "άσχημα" αποτελέσματα είχα μονο 2-3 φορες λόγο γενεθλίων, γιορτής και πρωτοχρονιάς..! Δεν με πειράζει ιδιαιτερα το αλκοόλ μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο agent007 έγραψε: #188 07-09-09 00:15 Μόνος όταν είμαι δεν κατεβαίνει πίνω με το ζόρι δηλαδή άμα είμαι όμως με παρέα γίνεται χαμός Τις περισσότερες φορές καταλήγω πίτα πρώτος κιόλας αλλα το κακό είναι οτι ανακατεύω συχνά ποτα και την επόμενη το κεφάλι ειναι καζάνι και ειναι πολύ σπαστικός πονοκέφαλος. Αγαπημένα ποτά: Ολα τα ουισκάκια Σφηνάκια mix βότκα πορτοκάλι Ρακόμελα Τελάρα με μπύρες Αδε και κανα ουζάκι ή κρασάκι οταν ψήνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Wolfie έγραψε: #189 07-09-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
E ένταξη πίνω όταν βγαίνω με παρέα (Όχι κρασί, μπίρα, τσίπουρο κλπ), αλλα "άσχημα" αποτελέσματα είχα μονο 2-3 φορες λόγο γενεθλίων, γιορτής και πρωτοχρονιάς..! Δεν με πειράζει ιδιαιτερα το αλκοόλ μπορώ να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agent007 Νεοφερμένο μέλος Ο agent007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο agent007 έγραψε: #188 07-09-09 00:15 Μόνος όταν είμαι δεν κατεβαίνει πίνω με το ζόρι δηλαδή άμα είμαι όμως με παρέα γίνεται χαμός Τις περισσότερες φορές καταλήγω πίτα πρώτος κιόλας αλλα το κακό είναι οτι ανακατεύω συχνά ποτα και την επόμενη το κεφάλι ειναι καζάνι και ειναι πολύ σπαστικός πονοκέφαλος. Αγαπημένα ποτά: Ολα τα ουισκάκια Σφηνάκια mix βότκα πορτοκάλι Ρακόμελα Τελάρα με μπύρες Αδε και κανα ουζάκι ή κρασάκι οταν ψήνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Wolfie έγραψε: #189 07-09-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνος όταν είμαι δεν κατεβαίνει πίνω με το ζόρι δηλαδή άμα είμαι όμως με παρέα γίνεται χαμός Τις περισσότερες φορές καταλήγω πίτα πρώτος κιόλας αλλα το κακό είναι οτι ανακατεύω συχνά ποτα και την επόμενη το κεφάλι ειναι καζάνι και ειναι πολύ σπαστικός πονοκέφαλος. Αγαπημένα ποτά: Ολα τα ουισκάκια Σφηνάκια mix βότκα πορτοκάλι Ρακόμελα Τελάρα με μπύρες Αδε και κανα ουζάκι ή κρασάκι οταν ψήνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:56 Ο Wolfie έγραψε: #189 07-09-09 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: https://www.youtube.com/watch?v=cXy6JHYa5Ks Click για ανάπτυξη... Ωραίος.Και προσθέτω: [ame]https://www.youtube.com/watch?v=wNg4aFJs1cw[/ame] [ame]https://www.youtube.com/watch?v=5x781jcQuFE[/ame] OnTopic: Από αλκοόλ μονο μπυρες.McFarland και Murphy's Irish Stout ειδικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mefistofelis Δραστήριο μέλος Ο Mefistofelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 433 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:44 Ο Mefistofelis: #190 07-09-09 01:44 τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι θα πιούμε σήμερις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:47 Η Rania. έγραψε: #191 07-09-09 01:47 Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον γκαημό μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:12 Ο Purple sunrise: #192 07-09-09 02:12 Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ μπεκροπίνω συχνά. Από τα αγαπημένα μου είναι η βότκα(πόρωση) και λίγο τζιν και ελάχιστο ρούμι. Αγαπημένα ποτά -Ursus Roter -Ursus Caipirinha -Smirnof -Avana Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:20 Ο napstor έγραψε: #193 07-09-09 02:20 Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mefistofelis: τι θα πιούμε σήμερις; Click για ανάπτυξη... ενα τσιγαρο πιασε,φιλε εαν πιω(σπανια)θα προτιμησω μπυριτσα(ή μπυριτσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:23 Ο Purple sunrise: #194 07-09-09 02:23 Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο napstor έγραψε: #195 07-09-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... γουστα ειναι αυτα. για παραδειγμα τα ποτα που ειπες οτι σου αρεσουν,τα βρισκω απαισια. και το κρασακι ειναι ωραιο(τωρα που το θυμηθηκα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:32 Ο orathac έγραψε: #196 07-09-09 02:32 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:33 Η Vampi έγραψε: #197 07-09-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... :!: Απαίσια η μπύρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:37 Ο PGeorge4 έγραψε: #198 07-09-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από November Rain: Την μπυρίτσα πως την πίνετε ρε,είναι απαίσια δεν μου αρέσει καθόλου. Click για ανάπτυξη... Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Purple sunrise Πολύ δραστήριο μέλος Ο Λουδοβίκος ο 16ος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:40 Ο Purple sunrise: #199 07-09-09 02:40 Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και τι να πινουμε ρε? Bayleys? Μπυρα θα πιουμε για το φουσκωμα και την γευση ειδικα μετα απο πιτσα οτι καλυτερο. Click για ανάπτυξη... Πιες μια ursus roter να δεις την χαρά του αλκοόλ :!: Απαίσια η μπύρα; Click για ανάπτυξη... Ναι έλα ντε δεν μου αρέσει.Ενώ γενικά πίνω όλα τα ποτά από βότκα μέχρι τζιν εχώ προσπαθεί αρκετές φορές να πιώ μπύρα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου. Μάλλον εχώ μια προτίμηση στα βαριά μόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie Δραστήριο μέλος Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:41 Ο Wolfie έγραψε: #200 07-09-09 02:41 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ντάξει άμα λες για heiniken , amstel και τις λοιπές κλασσικές θα συμφωνήσω εν μέρη .. δεν είναι πολύ καλές αλλα ντάξει πίνονται άμα όμως μιλάς για σοβαρές μπίρες θα διαφωνήσω :nono: Click για ανάπτυξη... " Beer is good Beer is great There is no Beer that I hate " Μια χαρά είναι και αυτές,ειδικά η heineken από τις καλύτερες.Τώρα τελευταία προτιμώ Μαύρες ή Κόκκινες βεβαια αλλα ok. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.