kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 11:04 Η kaleidoscope: #281 24-09-11 11:04 Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από εκτός θέματος μηνύματα. Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. electra1993 Νεοφερμένο μέλος Η electra1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Η electra1993: #282 13-10-11 19:18 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το ίδιο μου λένε κι όσοι ενημερώνονται ότι μπορεί να κάνω ειδικότητα Ψυχιατρικής. Ιατρική* Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο νικος ρεθυμνο: #283 13-10-11 19:36 Εγω θετικη αντιμετωπιση απο τους αλλους για τη σχολη μου,οπως και αντιμετωπιζω θετικα τους αλλους σε αυτο το θεμα,ανεξαρτητως σχολης,απλα ρωταω αν ειναι ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:39 Ο Johnnaousa: #284 13-10-11 19:39 αν εξαιρεσης μια ''φιλη'' που τα εχει μπερδεμενα λιγο τα πραγματα ακουω θετικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:44 Ο moxa15 έγραψε: #285 13-10-11 19:44 βασικα μου κανει εντυπωση οτι πολλα ατομα(οπως και εγω) δεν περιμεναμε να περασουμε στη 1η επιλογη μας και για αυτο μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι τα πιο πολλα ατομα που ξερω ειναι ξαφνιασμενα αλλα και χαρουμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Η Whatmarie: #286 19-10-11 20:51 Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:58 Η Ερις έγραψε: #287 19-10-11 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο γίνεται και με την φιλολογία!! Σαφώς και υπάρχουν και άλλες διέξοδοι... Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να πει "όχι" στην κατα κάποιον τρόπο "εύκολη" λύση (το να γίνεις δλδ καθηγητής)... Κακά τα ψέματα η έρευνα θέλει και λεφτά από πίσω... και αν δεν τα έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:00 Η Imadlak έγραψε: #288 19-10-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και με μενα!!Νομιζουν οτι Χημικος ειναι μονο ο καθηγητης... Αντε να τους εξηγησεις τωρα ολες τις προοπτικες του καθε επαγγελματος... Ας τους να λενε οτι θελουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 Η Whatmarie: #289 19-10-11 21:15 παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση συντονιστή: Το θέμα καθαρίστηκε από εκτός θέματος μηνύματα. Παρακαλώ μείνετε εντός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
electra1993 Νεοφερμένο μέλος Η electra1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Η electra1993: #282 13-10-11 19:18 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το ίδιο μου λένε κι όσοι ενημερώνονται ότι μπορεί να κάνω ειδικότητα Ψυχιατρικής. Ιατρική* Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο νικος ρεθυμνο: #283 13-10-11 19:36 Εγω θετικη αντιμετωπιση απο τους αλλους για τη σχολη μου,οπως και αντιμετωπιζω θετικα τους αλλους σε αυτο το θεμα,ανεξαρτητως σχολης,απλα ρωταω αν ειναι ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:39 Ο Johnnaousa: #284 13-10-11 19:39 αν εξαιρεσης μια ''φιλη'' που τα εχει μπερδεμενα λιγο τα πραγματα ακουω θετικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:44 Ο moxa15 έγραψε: #285 13-10-11 19:44 βασικα μου κανει εντυπωση οτι πολλα ατομα(οπως και εγω) δεν περιμεναμε να περασουμε στη 1η επιλογη μας και για αυτο μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι τα πιο πολλα ατομα που ξερω ειναι ξαφνιασμενα αλλα και χαρουμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Η Whatmarie: #286 19-10-11 20:51 Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:58 Η Ερις έγραψε: #287 19-10-11 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο γίνεται και με την φιλολογία!! Σαφώς και υπάρχουν και άλλες διέξοδοι... Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να πει "όχι" στην κατα κάποιον τρόπο "εύκολη" λύση (το να γίνεις δλδ καθηγητής)... Κακά τα ψέματα η έρευνα θέλει και λεφτά από πίσω... και αν δεν τα έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:00 Η Imadlak έγραψε: #288 19-10-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και με μενα!!Νομιζουν οτι Χημικος ειναι μονο ο καθηγητης... Αντε να τους εξηγησεις τωρα ολες τις προοπτικες του καθε επαγγελματος... Ας τους να λενε οτι θελουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 Η Whatmarie: #289 19-10-11 21:15 παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Το ίδιο μου λένε κι όσοι ενημερώνονται ότι μπορεί να κάνω ειδικότητα Ψυχιατρικής. Ιατρική* Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το σκέφτομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:36 Ο νικος ρεθυμνο: #283 13-10-11 19:36 Εγω θετικη αντιμετωπιση απο τους αλλους για τη σχολη μου,οπως και αντιμετωπιζω θετικα τους αλλους σε αυτο το θεμα,ανεξαρτητως σχολης,απλα ρωταω αν ειναι ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:39 Ο Johnnaousa: #284 13-10-11 19:39 αν εξαιρεσης μια ''φιλη'' που τα εχει μπερδεμενα λιγο τα πραγματα ακουω θετικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:44 Ο moxa15 έγραψε: #285 13-10-11 19:44 βασικα μου κανει εντυπωση οτι πολλα ατομα(οπως και εγω) δεν περιμεναμε να περασουμε στη 1η επιλογη μας και για αυτο μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι τα πιο πολλα ατομα που ξερω ειναι ξαφνιασμενα αλλα και χαρουμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Η Whatmarie: #286 19-10-11 20:51 Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:58 Η Ερις έγραψε: #287 19-10-11 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο γίνεται και με την φιλολογία!! Σαφώς και υπάρχουν και άλλες διέξοδοι... Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να πει "όχι" στην κατα κάποιον τρόπο "εύκολη" λύση (το να γίνεις δλδ καθηγητής)... Κακά τα ψέματα η έρευνα θέλει και λεφτά από πίσω... και αν δεν τα έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:00 Η Imadlak έγραψε: #288 19-10-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και με μενα!!Νομιζουν οτι Χημικος ειναι μονο ο καθηγητης... Αντε να τους εξηγησεις τωρα ολες τις προοπτικες του καθε επαγγελματος... Ας τους να λενε οτι θελουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 Η Whatmarie: #289 19-10-11 21:15 παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω θετικη αντιμετωπιση απο τους αλλους για τη σχολη μου,οπως και αντιμετωπιζω θετικα τους αλλους σε αυτο το θεμα,ανεξαρτητως σχολης,απλα ρωταω αν ειναι ευχαριστημενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:39 Ο Johnnaousa: #284 13-10-11 19:39 αν εξαιρεσης μια ''φιλη'' που τα εχει μπερδεμενα λιγο τα πραγματα ακουω θετικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:44 Ο moxa15 έγραψε: #285 13-10-11 19:44 βασικα μου κανει εντυπωση οτι πολλα ατομα(οπως και εγω) δεν περιμεναμε να περασουμε στη 1η επιλογη μας και για αυτο μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι τα πιο πολλα ατομα που ξερω ειναι ξαφνιασμενα αλλα και χαρουμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Η Whatmarie: #286 19-10-11 20:51 Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:58 Η Ερις έγραψε: #287 19-10-11 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο γίνεται και με την φιλολογία!! Σαφώς και υπάρχουν και άλλες διέξοδοι... Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να πει "όχι" στην κατα κάποιον τρόπο "εύκολη" λύση (το να γίνεις δλδ καθηγητής)... Κακά τα ψέματα η έρευνα θέλει και λεφτά από πίσω... και αν δεν τα έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:00 Η Imadlak έγραψε: #288 19-10-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και με μενα!!Νομιζουν οτι Χημικος ειναι μονο ο καθηγητης... Αντε να τους εξηγησεις τωρα ολες τις προοπτικες του καθε επαγγελματος... Ας τους να λενε οτι θελουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 Η Whatmarie: #289 19-10-11 21:15 παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν εξαιρεσης μια ''φιλη'' που τα εχει μπερδεμενα λιγο τα πραγματα ακουω θετικα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Οκτωβρίου 2011 στις 19:44 Ο moxa15 έγραψε: #285 13-10-11 19:44 βασικα μου κανει εντυπωση οτι πολλα ατομα(οπως και εγω) δεν περιμεναμε να περασουμε στη 1η επιλογη μας και για αυτο μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι τα πιο πολλα ατομα που ξερω ειναι ξαφνιασμενα αλλα και χαρουμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Η Whatmarie: #286 19-10-11 20:51 Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:58 Η Ερις έγραψε: #287 19-10-11 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο γίνεται και με την φιλολογία!! Σαφώς και υπάρχουν και άλλες διέξοδοι... Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να πει "όχι" στην κατα κάποιον τρόπο "εύκολη" λύση (το να γίνεις δλδ καθηγητής)... Κακά τα ψέματα η έρευνα θέλει και λεφτά από πίσω... και αν δεν τα έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:00 Η Imadlak έγραψε: #288 19-10-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και με μενα!!Νομιζουν οτι Χημικος ειναι μονο ο καθηγητης... Αντε να τους εξηγησεις τωρα ολες τις προοπτικες του καθε επαγγελματος... Ας τους να λενε οτι θελουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 Η Whatmarie: #289 19-10-11 21:15 παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα μου κανει εντυπωση οτι πολλα ατομα(οπως και εγω) δεν περιμεναμε να περασουμε στη 1η επιλογη μας και για αυτο μου κανει τρομερη εντυπωση το οτι τα πιο πολλα ατομα που ξερω ειναι ξαφνιασμενα αλλα και χαρουμενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:51 Η Whatmarie: #286 19-10-11 20:51 Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:58 Η Ερις έγραψε: #287 19-10-11 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο γίνεται και με την φιλολογία!! Σαφώς και υπάρχουν και άλλες διέξοδοι... Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να πει "όχι" στην κατα κάποιον τρόπο "εύκολη" λύση (το να γίνεις δλδ καθηγητής)... Κακά τα ψέματα η έρευνα θέλει και λεφτά από πίσω... και αν δεν τα έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:00 Η Imadlak έγραψε: #288 19-10-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και με μενα!!Νομιζουν οτι Χημικος ειναι μονο ο καθηγητης... Αντε να τους εξηγησεις τωρα ολες τις προοπτικες του καθε επαγγελματος... Ας τους να λενε οτι θελουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 Η Whatmarie: #289 19-10-11 21:15 παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 20:58 Η Ερις έγραψε: #287 19-10-11 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο γίνεται και με την φιλολογία!! Σαφώς και υπάρχουν και άλλες διέξοδοι... Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να πει "όχι" στην κατα κάποιον τρόπο "εύκολη" λύση (το να γίνεις δλδ καθηγητής)... Κακά τα ψέματα η έρευνα θέλει και λεφτά από πίσω... και αν δεν τα έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:00 Η Imadlak έγραψε: #288 19-10-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και με μενα!!Νομιζουν οτι Χημικος ειναι μονο ο καθηγητης... Αντε να τους εξηγησεις τωρα ολες τις προοπτικες του καθε επαγγελματος... Ας τους να λενε οτι θελουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 Η Whatmarie: #289 19-10-11 21:15 παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο γίνεται και με την φιλολογία!! Σαφώς και υπάρχουν και άλλες διέξοδοι... Το θέμα είναι πόσο διατεθειμένος είναι κάποιος να πει "όχι" στην κατα κάποιον τρόπο "εύκολη" λύση (το να γίνεις δλδ καθηγητής)... Κακά τα ψέματα η έρευνα θέλει και λεφτά από πίσω... και αν δεν τα έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:00 Η Imadlak έγραψε: #288 19-10-11 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και με μενα!!Νομιζουν οτι Χημικος ειναι μονο ο καθηγητης... Αντε να τους εξηγησεις τωρα ολες τις προοπτικες του καθε επαγγελματος... Ας τους να λενε οτι θελουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 Η Whatmarie: #289 19-10-11 21:15 παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Whatmarie: Εγω δεν εχω ακουσει καποιο απαξιωτικο σχολειο για την σχολη μου,αλλα αυτο που με ενοχλει λιγο ειναι οταν λεω στους αλλους Φυσικο,μου λενε α τουλαχιστον οι καθηγητες εχουν δουλεια,μπορουν να κανουν και κανενα ιδιαιτερο κτλ...λες και οποιος σπουδαζει θετικες επιστημες παει για να γινει καθηγητης απο εκει και οχι επιστημονας... Click για ανάπτυξη... Το ιδιο και με μενα!!Νομιζουν οτι Χημικος ειναι μονο ο καθηγητης... Αντε να τους εξηγησεις τωρα ολες τις προοπτικες του καθε επαγγελματος... Ας τους να λενε οτι θελουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whatmarie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Whatmarie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 164 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 Η Whatmarie: #289 19-10-11 21:15 παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια ναι,εδω καποιοι συγγενεις μου δεν ξερουν να ξεχωριζουν την φυσικη απο την βιολογια και την χημεια,τι να λεμε τωρα... edit:και φετος μου λεει ενας θειος μου "Αυτα τα αρχαια αναγλυφα απο που προηρθαν" και του λεω φυσικος σπουδαζω,δεν μας κανουν τετοια...και μου λεει ε οσο να ναι εκει πανεπιστημιο θα σας μαθαινουν πολλα πραγματα...δλδ μερικοι ακομα νομιζουν οτι παμε για να μορφωθουμε σε γενικα θεματα :Ρ υγ οφ τοπικ ειμαστε απο γιαννενα βλεπω σημερα ε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:19 Ο drosos έγραψε: #290 19-10-11 21:19 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2011 στις 21:27 Η Ερις έγραψε: #291 19-10-11 21:27 Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drosos: Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και υποχρεωμενη να γνωριζουν τις επαγγελματικες διεξοδους του καθε τμηματος... Εσεις τα ξερετε επειδη σας ενδιαφερουν, εκεινοι γιατι;; Απλως μην δινεται σημασια Click για ανάπτυξη... Σίγουρα!! Εγώ πλέον δεν δίνω... απλά τα κακεντρεχή και ειρωνικά σχόλια τα γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνη (και αυτούς που τα λένε!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lolarikos Εκκολαπτόμενο μέλος Η Lolarikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 284 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2011 στις 00:40 Η Lolarikos: #292 20-10-11 00:40 Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ένα φίλο μου που σπουδάζει κινηματογράφο φέρονται μικρόψυχα. Μεταξύ άλλων στην επαρχία του λένε 1)" Αλλος ενα ανεργος να διογκωσει τον οχλο" 2)"Και τι προοπτικες θα εχεις απο τον κινηματογραφο ; Θα γυριζεις μηπως ταινιες πορνο;(ειρωνικα)" 3) "Εαν δεν υπηρχατε και εσεις που θα βρισκαμε deliveraδες;(απο ιδιοκτητη φαστ φουντ)" Ωστοσο στην Αθηνα τον αντιμετωπιζουν διαφορετικα. Τον ενθαρρυνουν λεγοντας του χαρακτηριστικα 1)"Πολυ ενδιαφερον και μπραβο που κυνηγας το ονειρο σου" 2)"Ίσως να είναι απο τα λιγα επαγγέλματα που θα έχουν καλά λεφτά μελλοντικα" 3)"Τα επαγγέλματα σχετικά με την τέχνη δεν ενδίδουν στην φθορά του χρόνου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Savonius Νεοφερμένο μέλος Ο Savonius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2011 στις 14:47 Ο Savonius έγραψε: #293 27-11-11 14:47 Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Οταν θα σας ρωτανε πολυτεχνιτες θα λετε σκετο ηλεκτρολογος. Και οι αλλοι ειναι πολιτικοι, μηχανολογοι, κοκ ΗΜΜΥ ειναι ορος που χρησιμοποιειται μεταξυ ηλεκτρολογων. Πολλοι λιγοι θα σας καταλαβουν. Φανταστειτε ενας φοιτητης μηχανολογος μηχανικος να πει σε ενα ασχετο οτι σπουδαζει "μι μι" (ΜΜ=Μηχ μηχ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:20 Ο PSholic_xD: #294 28-11-11 00:20 Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Savonius: Όσοι είστε ΗΜΜΥ, όταν σας ρωτάνε άσχετοι του πολυτεχνειου θα λετε Ηλεκτρολογος μηχανικος Click για ανάπτυξη... Οτι οι άσχετοι δηλαδή καταλαβαίνουν με το Ηλεκτρολόγος Μηχανικός?Εμένα φέτος όταν με ρωτούσαν τι πέρασα και έλεγα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ,με ρωτούσαν αν είναι ΤΕΙ ή ακόμα και "Ηλεκτρολόγος ήθελες να γίνεις?",και για να σας διευκολύνω,δεν υπονούσαν το Μηχανικός από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:29 Ο Shadowfax: #295 28-11-11 00:29 Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:36 Ο vassilis498: #296 28-11-11 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... πέφτεις από τα σύννεφα ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 00:44 Ο Shadowfax: #297 28-11-11 00:44 Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παραείμαι αισιόδοξος, όχι ακόμα. Ν' ανησυχώ δηλαδή; Κάτσε να δω και μετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PSholic_xD Νεοφερμένο μέλος Ο PSholic_xD αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:03 Ο PSholic_xD: #298 28-11-11 01:03 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ReginaPhalange Jauahahwiwisjs giorgos5002 Kafkinos rseven kris1 mariel79 Aggel0sss Italian dream... leo_ Isa giorgos8907 marita_ ioanna2007 waakaq AggelikiGr shuuu Paragontas7000 Totreno Than003 krispi Joji jellojina phleidhs Kzaro Madakis Corfu kitty Lathy E.Z gegeorgiou90 tsiobieman charmander DiKar Kate1914 Debugging_Daemon throwaway Giorgkalo GeorgePap2003 Mapz Praxis woke tomftw ilias. Ryuzaki ifikis kost28 Τρελας123 johanio g59 BatGuin Πύρος elevag Wonderkid dsmir ένας τυχαίος penelopenick Claire05 Pharmacist01 hello1234 angies Dionyshs1 EllieKal Alessandra Eliza dmav Frozensun Unboxholics fockos Nala iew constansn Pierre Bezukhov Leo komm Scandal voοdoο rafaela11 suaimhneas aggorf Νικολινα Dr. Gl. Luminous panaman xristarac Μιχαήλ dimitris_eee Giii asia ggl Marianna.diamanti Abiogenesis Dafney Steliosgkougkou hirasawayui carnage _baddie__ iiTzArismaltor_ Helen06 χημεια4λαιφ Nick_nt xanthippiad Meow kiyoshi nicole1982 eukleidhs1821 giannhs2001 guest24440 panagiotis23 Χρήστος2006 V@Per Ωχ ωραίο σύστημα Obi-Wan Kenobi angeloskar Rene2004 Mary06 CrusaderKingsIII estrela thecrazycretan Maynard ilias_21 Γιώργος μεγ flaura nucomer Appolon Ksenia. Ksenia77 Freddys goingtothestore Soleil Arvacon Schlimazel yoef Ada ada roud Jimmy20 Libertus Depi1996 Κλημεντίνη Fanimaid St11 J.Cameron Rk15 hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Τώρα για να καταλάβω, υπονοούμε ότι τα ΤΕΙ και οι ηλεκτρολόγοι είναι κάτι κακό, όπως ορίζεται απ' την καθημερινότητα, ή σχολιάζουμε το πόσο περίεργο φαίνεται να μην ήξερε κάποιος τι είναι ΗΜΜΥ; Λέω το πρώτο αλλά δίνω και benefit of the doubt. Για πες. Click για ανάπτυξη... Δε θα με πείραζε να περάσω σε κάποιο ΤΕΙ!Έτσι και αλλιώς το Μηχανογραφικό μου ήταν γεμάτο από σχολές ΤΕΙ. Και σε καμία περίπτωση δε θα ένιωθα "ντροπή" να πώ οτι πέρασα σε ΤΕΙ.Θέλει διάβασμα και κόπο για να μπείς και στα Τεχνολογικά ιδρύματα.Ούτε επίσης είπα οτι είναι κακό να είσαι ηλεκτρολόγος!Εγώ σχολίασα τα λόγια του φίλου από πάνω που έδινε συμβουλές για το πώς να λένε οι φοιτητές ΗΜΜΥ το όνομα της σχολής,λέγοντας οτι όπως και να το πείς,κάποιοι θα καταλάβουν κάτι άλλο π.χ. τη σχολή της Ηλεκτρολογίας στα ΤΕΙ ή το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου! Εσύ απάντησες έτσι γιατί ένιωσες να θίγεσαι με την απάντησή μου (την οποία και παρεξήγησες) ή γιατί ήθελες να δείξεις πόσο ανοιχτόμυαλος και κόντρα στην άτιμη την κοινωνία είσαι για να αναδείξεις την ανώτερότητα του πνεύματός σου? Λέω το δεύτερο,αλλά δίνω και benefit of the doubt.Για πες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2011 στις 01:13 Ο Shadowfax: #299 28-11-11 01:13 Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χαλαρά. Τίποτα απ' τα δύο. Απλά η απάντησή σου διαβαζόταν όπως διαβαζόταν και ρώτησα. Καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 21 Απριλίου 2012 στις 00:00 Η TaSsa έγραψε: #300 21-04-12 00:00 Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι να πω και εγω παιδια! που μολις λεω Τεχνολογια Τροφιμων με κοιτανε με το γνωστο βλεμμα αποριας....και αυτο το βλεμμα απο αποριας γινεται βλεμμα αδιαφοριας οταν τους λεω οτι το τμημα μου ανοικει σε Τει και οχι ΑΕΙ... Λιγοι ειναι που 'νιωθουν' τι εστι ο περιφημος ΤΤ (τετε-τεχν.τροφ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.