rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:10 Ο rolingstones: #721 19-06-09 22:10 μα καλα ρε κρις σοβαρολογεις?17 18 καλα τι σχολειο ειναι αυτο?αξιοπρεπεια δεν υπαρχει γυμνασιο νομιζζαν οτι ηταν και βαζανε χαμηλους βαθμους δηλαδη στους κακους μαθητες βαζαν 0 δεν καταλαβαινω αυτη η τακτικη και οσο αυτο που ειπε ενας φιλος με τις βασεις και γω αυτο βλεπω να γινεται φετος οπως το 2000 και απο πολλα αλλα παιδια πλην ισκουλ ακουω απιθανους βαθμους απο μετρια μυαλα που ζητημα τα αλλα χρονια να πιαναν 16 τελικα το δειγμα μπορει να μην ειναι αντιπροσωπευτικο αλλα και απο εξω που ακουω οι επιδοσεις ειναι αναλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο who έγραψε: #722 19-06-09 22:13 Έλα, εντάξει, ηρεμήστε. Οι βάσεις βγαίνουν σε 2 και κάτι μήνες, μόνο τότε θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο Civilara έγραψε: #723 19-06-09 22:13 Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο chris_90 έγραψε: #724 19-06-09 22:13 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο rolingstones: #725 19-06-09 22:13 και γω αυτο βλεπω σιβιλαρα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... τυχαιο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο who έγραψε: #726 19-06-09 22:16 Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο rolingstones: #727 19-06-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:19 Ο nikolas17: #728 19-06-09 22:19 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Ο who έγραψε: #729 19-06-09 22:21 Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μα καλα ρε κρις σοβαρολογεις?17 18 καλα τι σχολειο ειναι αυτο?αξιοπρεπεια δεν υπαρχει γυμνασιο νομιζζαν οτι ηταν και βαζανε χαμηλους βαθμους δηλαδη στους κακους μαθητες βαζαν 0 δεν καταλαβαινω αυτη η τακτικη και οσο αυτο που ειπε ενας φιλος με τις βασεις και γω αυτο βλεπω να γινεται φετος οπως το 2000 και απο πολλα αλλα παιδια πλην ισκουλ ακουω απιθανους βαθμους απο μετρια μυαλα που ζητημα τα αλλα χρονια να πιαναν 16 τελικα το δειγμα μπορει να μην ειναι αντιπροσωπευτικο αλλα και απο εξω που ακουω οι επιδοσεις ειναι αναλογες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο who έγραψε: #722 19-06-09 22:13 Έλα, εντάξει, ηρεμήστε. Οι βάσεις βγαίνουν σε 2 και κάτι μήνες, μόνο τότε θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο Civilara έγραψε: #723 19-06-09 22:13 Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο chris_90 έγραψε: #724 19-06-09 22:13 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο rolingstones: #725 19-06-09 22:13 και γω αυτο βλεπω σιβιλαρα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... τυχαιο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο who έγραψε: #726 19-06-09 22:16 Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο rolingstones: #727 19-06-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:19 Ο nikolas17: #728 19-06-09 22:19 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Ο who έγραψε: #729 19-06-09 22:21 Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα, εντάξει, ηρεμήστε. Οι βάσεις βγαίνουν σε 2 και κάτι μήνες, μόνο τότε θα ξέρουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο Civilara έγραψε: #723 19-06-09 22:13 Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο chris_90 έγραψε: #724 19-06-09 22:13 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο rolingstones: #725 19-06-09 22:13 και γω αυτο βλεπω σιβιλαρα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... τυχαιο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο who έγραψε: #726 19-06-09 22:16 Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο rolingstones: #727 19-06-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:19 Ο nikolas17: #728 19-06-09 22:19 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Ο who έγραψε: #729 19-06-09 22:21 Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο chris_90 έγραψε: #724 19-06-09 22:13 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο rolingstones: #725 19-06-09 22:13 και γω αυτο βλεπω σιβιλαρα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... τυχαιο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο who έγραψε: #726 19-06-09 22:16 Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο rolingstones: #727 19-06-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:19 Ο nikolas17: #728 19-06-09 22:19 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Ο who έγραψε: #729 19-06-09 22:21 Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:13 Ο rolingstones: #725 19-06-09 22:13 και γω αυτο βλεπω σιβιλαρα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... τυχαιο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο who έγραψε: #726 19-06-09 22:16 Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο rolingstones: #727 19-06-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:19 Ο nikolas17: #728 19-06-09 22:19 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Ο who έγραψε: #729 19-06-09 22:21 Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και γω αυτο βλεπω σιβιλαρα ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... τυχαιο ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο who έγραψε: #726 19-06-09 22:16 Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο rolingstones: #727 19-06-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:19 Ο nikolas17: #728 19-06-09 22:19 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Ο who έγραψε: #729 19-06-09 22:21 Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:16 Ο rolingstones: #727 19-06-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:19 Ο nikolas17: #728 19-06-09 22:19 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Ο who έγραψε: #729 19-06-09 22:21 Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Civilara: Η ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος. Click για ανάπτυξη... δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από who: Είδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό; Click για ανάπτυξη... απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.894 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:19 Ο nikolas17: #728 19-06-09 22:19 Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Ο who έγραψε: #729 19-06-09 22:21 Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο... Click για ανάπτυξη... Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:21 Ο who έγραψε: #729 19-06-09 22:21 Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως, κι εκεί που πήγα εγώ, για περιοχή και σχολείο με παραδοσιακά υψηλά ποσοστά αριστούχων, δεν είδα και τα τέρατα. Φυσιολογικά πράματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:22 Ο Gatoulinho: #730 19-06-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες ----------------------------------------- απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:26 Ο rolingstones: #731 19-06-09 22:26 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη. Click για ανάπτυξη... δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο Gatoulinho: #732 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree: Click για ανάπτυξη... Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bill12 Νεοφερμένο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Στρατώνιο (Χαλκιδική). Έχει γράψει 75 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο bill12 έγραψε: #733 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. .:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree: Click για ανάπτυξη... Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.:aLeX:. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο. :aLeX:. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 232 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:27 Ο .:aLeX:. έγραψε: #734 19-06-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rolingstones: δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες Click για ανάπτυξη... Αυτο παλι πως συνδυαζεται???? Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:28 Ο rolingstones: #735 19-06-09 22:28 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες . Click για ανάπτυξη... κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από bill12: Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια..... Click για ανάπτυξη... κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagsai Νεοφερμένο μέλος Ο vagsai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο vagsai έγραψε: #736 19-06-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikolas17: Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό? Click για ανάπτυξη... Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:31 Ο who έγραψε: #737 19-06-09 22:31 Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακούς Κάτσικα=Ψώνισες από σβέρκο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimiMoli Νεοφερμένο μέλος Ο Δημήτρης Μολύβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 88 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο DimiMoli έγραψε: #738 19-06-09 22:32 Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά κοιτάτε όλοι τις βάσεις και κανείς δεν κοιτάει στην έκθεση τι έγινε...Από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι, μπορεί να σε βάλει σε μια σχολή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gatoulinho Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Gatoulinho αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 302 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:32 Ο Gatoulinho: #739 19-06-09 22:32 Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΞΕΝΟΦΩΝ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 885 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2009 στις 22:34 Ο rolingstones: #740 19-06-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από savoulinho: Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο. Click για ανάπτυξη... ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.