rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
τυχαιο ητανΣτο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο...
who
Πολύ δραστήριο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογεςΗ ιατρική αθήνας θα περάσει το 19400 όπως φαίνεται. Έλεος. Αυτό λέγεται κατάντια του εξεταστικού συστήματος.
απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντιαΕίδες όλα τα σχολεία της επικράτειας και το λες αυτό;
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο σχολειο μου παντως γενικα τα παιδια δεν τα πηγαν και τοσο καλα (ακομα και η Θετικη ηταν σε πολυ μετρια επιπεδα). Μπορω να πω και χειροτερα απο τους περυσινους. Μπορει ομως αυτο να ειναι και τυχαιο...
Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό?
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη.δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες
απο το δικο μου το νομο τα ποσοστα ειναι απιστευτα ιστορικα υψηλα και απο μαθητες μετριους να ακουμπουν ην οροφη οπως το 2000 δηλαδη δε θελω να γινωω μαντης κακων αλλα βλεπω πολλουςς αριστουχους με υπερογκσ μορια να μενουν εκτος πρωτης επιογης και αυτο ειναι καταντια
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις αυτες που λες ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree:Υπάρχουν ειδικοί αναλυτές και υποστηρίζουν ότι οι ιατρικές είτε θα παραμείνουν σταθερές είτε θα έχουν μια μικρή πτώση(μπορείτε να δειτε σχετικές αναφορές στο ischool), άρα η προσωπική σου εκτίμηση είναι λανθασμένη.
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες .δυστυχως φιλε μου εχεις μεινει πισω οι εκτιμησεις ηταν πριν βγουν τα αποτελεσματα που ολοι ελεγαν για κατω η βιολογια σε ποσοστα ακομα και τα μαθηματικα και τελικα η βιολογια ηταν οριακα πιο πανω και απο περσι!!!!!! καλα τα μαηματικα δε τα συζηταμε οι αριστουχοι τριπλασιαστηκαν φετος οι ειιδικοι αναλυτες που αναφερεις απο σημερα μιλανε οτι δεν πεφτουν οι ιατρικες και αναμενεται ανοδος:iagree:
bill12
Νεοφερμένος
ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree:
Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια.....
.:aLeX:.
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ξερω αν ειναι καταντια απλα καταδεικνυει οτι οι πανελληνιες συνδεονται με τις εκλογες
Αυτο παλι πως συνδυαζεται????
Το οτι ανεβαινουν οι βασεις (αν οντως ανεβουν), για μενα εχει να κανει κυριως με το οτι ολο και περισσοτερα παιδια πανε φροντιστηριο => καλυτερη προετοιμασια => καλυτερα αποτελεσματα. Συν βεβαια οτι δεν νομιζω τα τελευταια 2-3 χρονια να εχει μπει κατι "τραβηγμενο" πουθενα..
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
κατσικας www.alfavita.gr χαρακτηριστικα λεει δεν πεφτουν οι ιατρικες:iagree:Πηγή, φίλε μου... Όχι αερολογίες .
κι ομως ειχε υπαρξει βαση πανω απο 19400 το 2000 μπες να δεις βασεις να μεινεις ξερος τι να σου πω για τις ιατρικες του κεντρου με τη φετινη πληθωρα αριστουχων τιποτα δεν αποκλειεται δε σου πα οτι θα παει η ιατρικη αθηνας 19800 αλλα 19400 ειναι πολυ πιθανο δυστυχως:iagree:Φιλαράκι μου, βάση πάνω από 19400 αποκλείεται να υπάρξει!! Οπότε μην μου πεις ότι δεν πιάνω ιατρική θεσσαλονίοκης. Θέλω να μου πεις ποια χρονιά έδινες και πόσο έβγαλες.. Και σταμάτα πια να κάνεις τον ξερόλα γιατί μου τα κανες τσουρέκια.....
vagsai
Νεοφερμένος
Ούτε στο δικό μου σχολείο τα πήγαν καλά τα παιδιά πάντως! άλλο ένα τυχαίο περιστατικό?
Και στο δικό μου τα ίδια... πολλά "τυχαία περιστατικά" βλέπω...
who
Πολύ δραστήριο μέλος
DimiMoli
Νεοφερμένος
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ναι καμια 50 με 100 μορια και αυτο μεγαλη ανοδος δεν ειναι? εδω εχουν φτασει στο ταβανι και αυτο μεγαλη ανοδος θεωρειται κατα τη γνωμη μου:iagree:Το δεν υποχωρούν δε μεταφράζεται ότι θα ανέβουν τόσο πολύ, όσο λες αλλά ότι θα μείνουν σταθερές και ενδεχομένως να έχουν μια μικρή άνοδο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.