Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 02:24 Ο Afey έγραψε: #381 05-07-08 02:24 Αρχική Δημοσίευση από Petros: Μόνο την απλή λογική ξέχασαν. Καλά το να λένε ότι ευνοήθηκαν αυτοί που είχαν Οικονομία είναι ό,τι πιο κουλό. (μήπως το είπε κανένας άσχετος γονέας αυτό; ) Ευνοήθηκαν αυτοί που είχαν μυαλό και δεν ήταν και αγχωμένοι. -petros Click για ανάπτυξη... Όχι άσχετος γονέας, μαθήτρια με 19τόσα μόρια μου το είπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 02:51 Ο PIL έγραψε: #382 05-07-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Ρε παιδιά πραγματικά έλεος....ένα έυκολο θέμα είπαν και αυτοί να βάλουν,το οποίο απαιτούσε απλή λογική που χρησιμοποιεί και η νοικοκυρά οταν πηγαίνει στο σουπερμάρκετ,αλλά τα παιδιά,επειδή τους φάνηκε υπερβολικά απλό,προσπάθησαν να βρούν μήπως έκρυβε καμιά παγίδα....και την πάτησαν!Βέβαια,επειδή δεν έχω δώσει ακόμα πανελλήνιες και δεν ξέρω το άγχος που επικρατεί αυτή τη στιγμή,εννοείται πως δεν κρίνω κανέναν αν το έκανε λάθος!απλά όταν το είδα μου φάνηκε υπερβολικά απλό και δεν μπορούσα να πιστέψω οτι έγινε τέτοιος χαμός για αυτό το υποερώτημα! Click για ανάπτυξη... Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickzor Νεοφερμένο μέλος Ο nickzor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Ο nickzor έγραψε: #383 05-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Σε αυτό που λες έχεις δίκιο (επιλογή μέσης τιμής η διαμέσου) και στο κόλλημα που υπήρχε με την άλλη λύση, δεν έχει όμως σχέση μ' αυτό που είπα. Click για ανάπτυξη... dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:48 Ο PIL έγραψε: #384 05-07-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... +10000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Ο mitsos_312: #385 05-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vorbulon Νεοφερμένο μέλος Ο Vorbulon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Ο Vorbulon έγραψε: #386 05-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και με τους 3. Εγώ στο τελευταίο ερώτημα αντί να πάρω διακρίνουσα, πήρα μονοτονία της f' και βρήκα ότι έχει θετικό ελάχιστο και μόνο ο ένας έκανε τον κόπο να το διαβάσει. Ο άλλος μου το έκοψε μάλλον όλο, αφού φυσικά δεν συμφωνούσε η λύση μου με του υπουργείου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_k214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο george_k214: #387 05-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Click για ανάπτυξη... Ναι φίλε Aendil,και για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναφέρω στο ποστ μου οτι δεν μπορώ να γνωρίζω το άγχος που έχουν οι μαθητές κατα τη διάρκεια των εξετάσεων,το οποίο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σωστα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Φιλιον_Τερας: #388 05-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: ;;!!!;;!!;! Ο άλλος λέει δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω κι έχει βγάλει πάνω από 18. Θέλετε να λέγεστε κι επιστήμονες... Click για ανάπτυξη... οταν ειδα για πρωτη φορα την ασκηση στο σχολικο βιβλιο δεν εβγαζα κανενα νοημα, αρχικα... αν θες κοιταξε την ειναι στη γ ομαδα στη στατιστικη η ασκηση (νομιζω) 5 οταν την ειδα την επομενη μερα στις εξετασεις ηξερα παρα πολυ καλα τι επρεπε να κανω οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα η ασκηση λυνοταν με απλη λογικη με αναγωγη στο ευρω η στις χιλιες ωρες καταλαβες?? και οντως μαθηματικα γεν εγραψα 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Ο Wolly έγραψε: #389 05-07-08 19:10 Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Petros: Μόνο την απλή λογική ξέχασαν. Καλά το να λένε ότι ευνοήθηκαν αυτοί που είχαν Οικονομία είναι ό,τι πιο κουλό. (μήπως το είπε κανένας άσχετος γονέας αυτό; ) Ευνοήθηκαν αυτοί που είχαν μυαλό και δεν ήταν και αγχωμένοι. -petros Click για ανάπτυξη... Όχι άσχετος γονέας, μαθήτρια με 19τόσα μόρια μου το είπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 02:51 Ο PIL έγραψε: #382 05-07-08 02:51 Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Ρε παιδιά πραγματικά έλεος....ένα έυκολο θέμα είπαν και αυτοί να βάλουν,το οποίο απαιτούσε απλή λογική που χρησιμοποιεί και η νοικοκυρά οταν πηγαίνει στο σουπερμάρκετ,αλλά τα παιδιά,επειδή τους φάνηκε υπερβολικά απλό,προσπάθησαν να βρούν μήπως έκρυβε καμιά παγίδα....και την πάτησαν!Βέβαια,επειδή δεν έχω δώσει ακόμα πανελλήνιες και δεν ξέρω το άγχος που επικρατεί αυτή τη στιγμή,εννοείται πως δεν κρίνω κανέναν αν το έκανε λάθος!απλά όταν το είδα μου φάνηκε υπερβολικά απλό και δεν μπορούσα να πιστέψω οτι έγινε τέτοιος χαμός για αυτό το υποερώτημα! Click για ανάπτυξη... Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickzor Νεοφερμένο μέλος Ο nickzor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Ο nickzor έγραψε: #383 05-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Σε αυτό που λες έχεις δίκιο (επιλογή μέσης τιμής η διαμέσου) και στο κόλλημα που υπήρχε με την άλλη λύση, δεν έχει όμως σχέση μ' αυτό που είπα. Click για ανάπτυξη... dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:48 Ο PIL έγραψε: #384 05-07-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... +10000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Ο mitsos_312: #385 05-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vorbulon Νεοφερμένο μέλος Ο Vorbulon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Ο Vorbulon έγραψε: #386 05-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και με τους 3. Εγώ στο τελευταίο ερώτημα αντί να πάρω διακρίνουσα, πήρα μονοτονία της f' και βρήκα ότι έχει θετικό ελάχιστο και μόνο ο ένας έκανε τον κόπο να το διαβάσει. Ο άλλος μου το έκοψε μάλλον όλο, αφού φυσικά δεν συμφωνούσε η λύση μου με του υπουργείου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_k214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο george_k214: #387 05-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Click για ανάπτυξη... Ναι φίλε Aendil,και για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναφέρω στο ποστ μου οτι δεν μπορώ να γνωρίζω το άγχος που έχουν οι μαθητές κατα τη διάρκεια των εξετάσεων,το οποίο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σωστα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Φιλιον_Τερας: #388 05-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: ;;!!!;;!!;! Ο άλλος λέει δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω κι έχει βγάλει πάνω από 18. Θέλετε να λέγεστε κι επιστήμονες... Click για ανάπτυξη... οταν ειδα για πρωτη φορα την ασκηση στο σχολικο βιβλιο δεν εβγαζα κανενα νοημα, αρχικα... αν θες κοιταξε την ειναι στη γ ομαδα στη στατιστικη η ασκηση (νομιζω) 5 οταν την ειδα την επομενη μερα στις εξετασεις ηξερα παρα πολυ καλα τι επρεπε να κανω οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα η ασκηση λυνοταν με απλη λογικη με αναγωγη στο ευρω η στις χιλιες ωρες καταλαβες?? και οντως μαθηματικα γεν εγραψα 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Ο Wolly έγραψε: #389 05-07-08 19:10 Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από george_k214: Ρε παιδιά πραγματικά έλεος....ένα έυκολο θέμα είπαν και αυτοί να βάλουν,το οποίο απαιτούσε απλή λογική που χρησιμοποιεί και η νοικοκυρά οταν πηγαίνει στο σουπερμάρκετ,αλλά τα παιδιά,επειδή τους φάνηκε υπερβολικά απλό,προσπάθησαν να βρούν μήπως έκρυβε καμιά παγίδα....και την πάτησαν!Βέβαια,επειδή δεν έχω δώσει ακόμα πανελλήνιες και δεν ξέρω το άγχος που επικρατεί αυτή τη στιγμή,εννοείται πως δεν κρίνω κανέναν αν το έκανε λάθος!απλά όταν το είδα μου φάνηκε υπερβολικά απλό και δεν μπορούσα να πιστέψω οτι έγινε τέτοιος χαμός για αυτό το υποερώτημα! Click για ανάπτυξη... Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickzor Νεοφερμένο μέλος Ο nickzor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Ο nickzor έγραψε: #383 05-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Σε αυτό που λες έχεις δίκιο (επιλογή μέσης τιμής η διαμέσου) και στο κόλλημα που υπήρχε με την άλλη λύση, δεν έχει όμως σχέση μ' αυτό που είπα. Click για ανάπτυξη... dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:48 Ο PIL έγραψε: #384 05-07-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... +10000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Ο mitsos_312: #385 05-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vorbulon Νεοφερμένο μέλος Ο Vorbulon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Ο Vorbulon έγραψε: #386 05-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και με τους 3. Εγώ στο τελευταίο ερώτημα αντί να πάρω διακρίνουσα, πήρα μονοτονία της f' και βρήκα ότι έχει θετικό ελάχιστο και μόνο ο ένας έκανε τον κόπο να το διαβάσει. Ο άλλος μου το έκοψε μάλλον όλο, αφού φυσικά δεν συμφωνούσε η λύση μου με του υπουργείου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_k214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο george_k214: #387 05-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Click για ανάπτυξη... Ναι φίλε Aendil,και για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναφέρω στο ποστ μου οτι δεν μπορώ να γνωρίζω το άγχος που έχουν οι μαθητές κατα τη διάρκεια των εξετάσεων,το οποίο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σωστα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Φιλιον_Τερας: #388 05-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: ;;!!!;;!!;! Ο άλλος λέει δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω κι έχει βγάλει πάνω από 18. Θέλετε να λέγεστε κι επιστήμονες... Click για ανάπτυξη... οταν ειδα για πρωτη φορα την ασκηση στο σχολικο βιβλιο δεν εβγαζα κανενα νοημα, αρχικα... αν θες κοιταξε την ειναι στη γ ομαδα στη στατιστικη η ασκηση (νομιζω) 5 οταν την ειδα την επομενη μερα στις εξετασεις ηξερα παρα πολυ καλα τι επρεπε να κανω οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα η ασκηση λυνοταν με απλη λογικη με αναγωγη στο ευρω η στις χιλιες ωρες καταλαβες?? και οντως μαθηματικα γεν εγραψα 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Ο Wolly έγραψε: #389 05-07-08 19:10 Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Σε αυτό που λες έχεις δίκιο (επιλογή μέσης τιμής η διαμέσου) και στο κόλλημα που υπήρχε με την άλλη λύση, δεν έχει όμως σχέση μ' αυτό που είπα. Click για ανάπτυξη... dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PIL Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 847 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 10:48 Ο PIL έγραψε: #384 05-07-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... +10000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Ο mitsos_312: #385 05-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vorbulon Νεοφερμένο μέλος Ο Vorbulon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Ο Vorbulon έγραψε: #386 05-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και με τους 3. Εγώ στο τελευταίο ερώτημα αντί να πάρω διακρίνουσα, πήρα μονοτονία της f' και βρήκα ότι έχει θετικό ελάχιστο και μόνο ο ένας έκανε τον κόπο να το διαβάσει. Ο άλλος μου το έκοψε μάλλον όλο, αφού φυσικά δεν συμφωνούσε η λύση μου με του υπουργείου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_k214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο george_k214: #387 05-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Click για ανάπτυξη... Ναι φίλε Aendil,και για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναφέρω στο ποστ μου οτι δεν μπορώ να γνωρίζω το άγχος που έχουν οι μαθητές κατα τη διάρκεια των εξετάσεων,το οποίο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σωστα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Φιλιον_Τερας: #388 05-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: ;;!!!;;!!;! Ο άλλος λέει δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω κι έχει βγάλει πάνω από 18. Θέλετε να λέγεστε κι επιστήμονες... Click για ανάπτυξη... οταν ειδα για πρωτη φορα την ασκηση στο σχολικο βιβλιο δεν εβγαζα κανενα νοημα, αρχικα... αν θες κοιταξε την ειναι στη γ ομαδα στη στατιστικη η ασκηση (νομιζω) 5 οταν την ειδα την επομενη μερα στις εξετασεις ηξερα παρα πολυ καλα τι επρεπε να κανω οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα η ασκηση λυνοταν με απλη λογικη με αναγωγη στο ευρω η στις χιλιες ωρες καταλαβες?? και οντως μαθηματικα γεν εγραψα 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Ο Wolly έγραψε: #389 05-07-08 19:10 Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... +10000 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mitsos_312 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mitsos_312 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 193 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Ο mitsos_312: #385 05-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vorbulon Νεοφερμένο μέλος Ο Vorbulon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Ο Vorbulon έγραψε: #386 05-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και με τους 3. Εγώ στο τελευταίο ερώτημα αντί να πάρω διακρίνουσα, πήρα μονοτονία της f' και βρήκα ότι έχει θετικό ελάχιστο και μόνο ο ένας έκανε τον κόπο να το διαβάσει. Ο άλλος μου το έκοψε μάλλον όλο, αφού φυσικά δεν συμφωνούσε η λύση μου με του υπουργείου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_k214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο george_k214: #387 05-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Click για ανάπτυξη... Ναι φίλε Aendil,και για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναφέρω στο ποστ μου οτι δεν μπορώ να γνωρίζω το άγχος που έχουν οι μαθητές κατα τη διάρκεια των εξετάσεων,το οποίο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σωστα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Φιλιον_Τερας: #388 05-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: ;;!!!;;!!;! Ο άλλος λέει δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω κι έχει βγάλει πάνω από 18. Θέλετε να λέγεστε κι επιστήμονες... Click για ανάπτυξη... οταν ειδα για πρωτη φορα την ασκηση στο σχολικο βιβλιο δεν εβγαζα κανενα νοημα, αρχικα... αν θες κοιταξε την ειναι στη γ ομαδα στη στατιστικη η ασκηση (νομιζω) 5 οταν την ειδα την επομενη μερα στις εξετασεις ηξερα παρα πολυ καλα τι επρεπε να κανω οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα η ασκηση λυνοταν με απλη λογικη με αναγωγη στο ευρω η στις χιλιες ωρες καταλαβες?? και οντως μαθηματικα γεν εγραψα 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Ο Wolly έγραψε: #389 05-07-08 19:10 Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickzor: dythor εγώ που έκανα διαφορετική λύση, ΣΩΣΤΗ και βασισμένη στη ΛΟΓΙΚΗ με ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάλαν τα φροντιστήρια, μου κόψανε, 2 μόρια ο ένας και 3 ο άλλος:nono: Αρα ασε τη λογική κατα μέρος γιατί μάλλον βαριούνται να διαβάζουν. Οτι πει το υπουργείο, αμα έχεις ίδια λύση πάλι καλά.. ειδικά εγώ που έγραψα και ολόκληρη παράγραφο μάλλον βαρέθηκαν να διαβάσουν. Click για ανάπτυξη... Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vorbulon Νεοφερμένο μέλος Ο Vorbulon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 102 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:43 Ο Vorbulon έγραψε: #386 05-07-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και με τους 3. Εγώ στο τελευταίο ερώτημα αντί να πάρω διακρίνουσα, πήρα μονοτονία της f' και βρήκα ότι έχει θετικό ελάχιστο και μόνο ο ένας έκανε τον κόπο να το διαβάσει. Ο άλλος μου το έκοψε μάλλον όλο, αφού φυσικά δεν συμφωνούσε η λύση μου με του υπουργείου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. george_k214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο george_k214: #387 05-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Click για ανάπτυξη... Ναι φίλε Aendil,και για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναφέρω στο ποστ μου οτι δεν μπορώ να γνωρίζω το άγχος που έχουν οι μαθητές κατα τη διάρκεια των εξετάσεων,το οποίο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σωστα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Φιλιον_Τερας: #388 05-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: ;;!!!;;!!;! Ο άλλος λέει δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω κι έχει βγάλει πάνω από 18. Θέλετε να λέγεστε κι επιστήμονες... Click για ανάπτυξη... οταν ειδα για πρωτη φορα την ασκηση στο σχολικο βιβλιο δεν εβγαζα κανενα νοημα, αρχικα... αν θες κοιταξε την ειναι στη γ ομαδα στη στατιστικη η ασκηση (νομιζω) 5 οταν την ειδα την επομενη μερα στις εξετασεις ηξερα παρα πολυ καλα τι επρεπε να κανω οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα η ασκηση λυνοταν με απλη λογικη με αναγωγη στο ευρω η στις χιλιες ωρες καταλαβες?? και οντως μαθηματικα γεν εγραψα 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Ο Wolly έγραψε: #389 05-07-08 19:10 Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mitsos_312: Μα το Θεό Nickzor έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. Έγραψα λύση απόλυτα τεκμηριωμένη, με την ίδια λογική με τη λύση του υπουργείου και μου κόψαν 2 μόρια ο καθένας(Είχα κάνει και ένα λάθος σε Σ-Λ). Γι'αυτό Dythor δεν είναι μόνο θέμα κριτικής ικανότητας. Εμένα η υπερβολική κριτική ικανότητα μέφαγε έτσι πως ήρθαν τα πράγματα. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και με τους 3. Εγώ στο τελευταίο ερώτημα αντί να πάρω διακρίνουσα, πήρα μονοτονία της f' και βρήκα ότι έχει θετικό ελάχιστο και μόνο ο ένας έκανε τον κόπο να το διαβάσει. Ο άλλος μου το έκοψε μάλλον όλο, αφού φυσικά δεν συμφωνούσε η λύση μου με του υπουργείου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george_k214 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Ο george_k214: #387 05-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Click για ανάπτυξη... Ναι φίλε Aendil,και για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναφέρω στο ποστ μου οτι δεν μπορώ να γνωρίζω το άγχος που έχουν οι μαθητές κατα τη διάρκεια των εξετάσεων,το οποίο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σωστα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Φιλιον_Τερας: #388 05-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: ;;!!!;;!!;! Ο άλλος λέει δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω κι έχει βγάλει πάνω από 18. Θέλετε να λέγεστε κι επιστήμονες... Click για ανάπτυξη... οταν ειδα για πρωτη φορα την ασκηση στο σχολικο βιβλιο δεν εβγαζα κανενα νοημα, αρχικα... αν θες κοιταξε την ειναι στη γ ομαδα στη στατιστικη η ασκηση (νομιζω) 5 οταν την ειδα την επομενη μερα στις εξετασεις ηξερα παρα πολυ καλα τι επρεπε να κανω οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα η ασκηση λυνοταν με απλη λογικη με αναγωγη στο ευρω η στις χιλιες ωρες καταλαβες?? και οντως μαθηματικα γεν εγραψα 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Ο Wolly έγραψε: #389 05-07-08 19:10 Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aendil: Εξω απο το χορο πολλα μπορουν να λεγονται Click για ανάπτυξη... Ναι φίλε Aendil,και για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναφέρω στο ποστ μου οτι δεν μπορώ να γνωρίζω το άγχος που έχουν οι μαθητές κατα τη διάρκεια των εξετάσεων,το οποίο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σωστα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας Διάσημο μέλος Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.043 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 15:05 Ο Φιλιον_Τερας: #388 05-07-08 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: ;;!!!;;!!;! Ο άλλος λέει δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω κι έχει βγάλει πάνω από 18. Θέλετε να λέγεστε κι επιστήμονες... Click για ανάπτυξη... οταν ειδα για πρωτη φορα την ασκηση στο σχολικο βιβλιο δεν εβγαζα κανενα νοημα, αρχικα... αν θες κοιταξε την ειναι στη γ ομαδα στη στατιστικη η ασκηση (νομιζω) 5 οταν την ειδα την επομενη μερα στις εξετασεις ηξερα παρα πολυ καλα τι επρεπε να κανω οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα η ασκηση λυνοταν με απλη λογικη με αναγωγη στο ευρω η στις χιλιες ωρες καταλαβες?? και οντως μαθηματικα γεν εγραψα 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Ο Wolly έγραψε: #389 05-07-08 19:10 Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: ;;!!!;;!!;! Ο άλλος λέει δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω κι έχει βγάλει πάνω από 18. Θέλετε να λέγεστε κι επιστήμονες... Click για ανάπτυξη... οταν ειδα για πρωτη φορα την ασκηση στο σχολικο βιβλιο δεν εβγαζα κανενα νοημα, αρχικα... αν θες κοιταξε την ειναι στη γ ομαδα στη στατιστικη η ασκηση (νομιζω) 5 οταν την ειδα την επομενη μερα στις εξετασεις ηξερα παρα πολυ καλα τι επρεπε να κανω οπως εχουν πει πολλοι εδω μεσα η ασκηση λυνοταν με απλη λογικη με αναγωγη στο ευρω η στις χιλιες ωρες καταλαβες?? και οντως μαθηματικα γεν εγραψα 19.7 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolly Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 234 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 19:10 Ο Wolly έγραψε: #389 05-07-08 19:10 Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανελλαδικές 2008( 1η και τελευταία φορά που δίνω): Έκθεση:16.1 ΑΕΠΠ:17.6 Μαθ_Γεν:19.6 Μαθ_Κατ:7.7 Φυσ_Κατ:13.7 ΑΟΔΕ:20 ΑΟΘ:19 Μόρια:16845 Σχολή:Το πιο πιθανό Οικονομικές Επιστήμες Αθήνας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariaaa Νεοφερμένο μέλος Η ΜΑΡΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η mariaaa έγραψε: #390 06-07-08 13:01 Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jackass Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jackass αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:38 Ο jackass έγραψε: #391 06-07-08 15:38 18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
18,079 sto 1o 16.580 sto 3o Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Letta Εκκολαπτόμενο μέλος Η Letta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 239 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 15:50 Η Letta έγραψε: #392 06-07-08 15:50 Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:10 Ο Fosa έγραψε: #393 06-07-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nicole: Όλοι σας γράψατε πάρα πολύ καλά στο ΑΟΔΕΥ και βγάλατε οι περισσότεροι πολύ καλά μόρια. Εγώ παρόλο που διάβαζα έβγαλα και Γ.Β.Π και μόρια κάτω από την βάση (10 & 10.000 αντίστοιχα) και δεν περνάω πουθενά. Click για ανάπτυξη... Ίσως το διαβασμά σου δεν ήταν αρκετό...τουλάχιστον πήρες ένα μάθημα και του χρόνου,καταβάλλοντας περισσότερη προσπάθεια μπορείς να τα πας πολύ καλύτερα!Μην χάνεις το κουράγιο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 16:13 Ο Fosa έγραψε: #394 06-07-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mariaaa: Επειδη τα μαθηματικα γενικης ηταν ενα μαθημα που εκλαψα θελω κ εγω να πω τον πονο μου.Ειμαι θεωρητικη και με το που ειδα αυτο το ερωτημα για τισ μπαταριες σκεφτομουνα για ωρα και δεν μου ερχοταν τιποτα αγχωθηκα πολυ και τελειωσε η ωρα γρηγορα Ειχα κ ενα κολημα με τισ πραξεις κ μετα δεν ειχα πολυ χρονο για το 4ο θεμα Δυσκολευτηκα πολυ με το α ερωτημα του 4ουκαι δεν τελειωσα σωστα τα αλλα 2 ερωτηματα Ξερετε μετα βγηκα εξω κ ακουγα απο ολουσ πανευκολα τα θεματα Οταν δε ειπα οτι δεν ηξερα αυτο απο το 3ο θεμα μου λεγανε οτι ηταν πολυ ευκολο.εγω σε αυτο το ερωτημα εγραψα οτι μασς συμφερει να αγορασουμε αυτη την μπαταρια με την μεγαλυτερη μεση τιμη.τεσπα μετα πηγα σπιτι κ εριξα το κλαμα της ζωης μου γιατι μαθηματικα ηθελα να γρψω ενα 19 Click για ανάπτυξη... Αν θες το καλό σου μην ανοίξεις ποτέ επιχείρηση...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nalfein Νεοφερμένο μέλος Ο Nalfein αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 24 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 17:30 Ο Nalfein έγραψε: #395 06-07-08 17:30 εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω εβγαλα Μαθηματικα κατ. 98 Μαθηματικα γεν. 100 ΑΕΠΠ 100 ΑΟΔΕ 98,5 Φυσικη 99 και.... Εκθεση 57,5 18818.. χανω ΗΜΜΥ λογω εκθεσης και ποτε δεν ειχα γραψει κατω απο 15 σχολειο/φροντιστηριο εδς κ 2 χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Ο Anarki έγραψε: #396 06-07-08 23:49 Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχουν κι άλλα ΗΜΜΥ εκτός απο το ΕΜΠ αν το θες πραγματικά . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:04 Ο Fosa έγραψε: #397 07-07-08 01:04 Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλεος τι πάθανε όλοι με αυτό το ΕΜΠ...λες και δίνει αλλο πτυχίο να πούμε...δηλαδή σε χαλάει να πας θεσσαλονίκη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:05 Ο Kristal έγραψε: #398 07-07-08 01:05 To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap alkyonhh greg08 Vera Giannismsn thepigod762 Panagiwths12 ioanna2007 MR WHITE Τρελας123 Γιώργος Ζ eukleidhs1821 Kitana Nickymtss SlimShady Maria1743 Nikoleta_Giann GTS το κοριτσι του μαη Specon Lia 2006 Marios2020 diamag marianna04 mickie St11 kostas83 Thanos_D danai241 Unseen skygge EiriniS20 ioannaion Έμμα Dimitris9 Κλημεντίνη Vkvkvk tsiobieman uni77 tslef8 Kostakis45 Lathy the purge Meow eri548 PanosCh002 Panagiotis849 Μάρκος Βασίλης Memetchi tasost tymvorixos MarcoReus kiyoshi Alexandros973 Αντικειμενικός Steffie88 Makis7 UncleJ Viedo jimis2001 Zetakallipidou ΘανάσοςG4 Αριάνα123 Kamelan Parrot jul25 valantis21 GiwrgosLxs Άρτεμις Α. Jocaste TonyMontanaEse Pharmacist01 Revekka george777 χημεια4λαιφ Vold Ststst02 gwgw_5 Mary98 igeorgeoikonomo don_vito Alma Libre Νομικάριος13 Πα.Κ NikosGer barkos suaimhneas Eleni54 Power-13 aggelosst9 hirasawayui Scandal charmander TigerHunt Adolfo valencia American Economist roud Livaja10 CELTICS FAN efi25 stamoul1s jj! Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To ΕΜΠ καλώς ή κακώς έχει το όνομα εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fosa Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Fosa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 276 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:10 Ο Fosa έγραψε: #399 07-07-08 01:10 Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 68 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ε το όνομα έχει όπως λες και συ.Ο άλλος λέει δεν πιάνω ΗΜΜΥ,ενώ δεν πιάνει ΗΜΜΥ ΕΜΠ.Σαν να έχει είναι η μόνη που υπάρχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristal Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αποστόλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 381 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2008 στις 01:12 Ο Kristal έγραψε: #400 07-07-08 01:12 Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε αυτό έχεις δίκιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.