Συγχαρητηρια για ολα και κυριως για τα μαθηματικα κατ. Στην κατασταση που πηγα εγω στα Μαθηματικα (με 39 πυρετο και 1 ωρα υπνο) και πολυ εγραψα! Δε λεω οτι θα εγραφα και 19.9 (:!

, αλλα ενα 15-16 θα το επιανα. Στα επομενα μαθηματα πηγα με πολυ ασχημη ψυχολογια, καθως ειχα χασει ηδη τη σχολη που θελω. Παντως αν αρρωστησω και του χρονου θα ειμαι και πολυ γκαντεμης!
EDIT: Για τη Φυσικη συμφωνω, τα θεματα φετος ηταν κατι παραπανω απο γελοια (ασχετα αν εγω πατωσα με 16.4, μου θελω και Φυσικο τρομαρα μου!). Μολις ειπα στον καθηγητη μου τι εκανα (στο 4ο δε θυμομουν τους τυπους των u1' και u2', ελυσα συστημα Α.Δ.Ο. και Α.Δ.Κ.Ε και φυσικα εβγαλα μια αναλογια μαζων 3 λαλουν και 2 χορευουν!) εβριζε επι 20 λεπτα! Τωρα οτι εγινε εγινε, του χρονου παμε γερα με τσαμπουκα!!
Στα μαθηματικα δεν ηταν τοσο η δυσκολια, οσο το γεγονος οτι τα θεματα (κυριως το 4α) ηταν εξω απο τη συνηθη λογικη. Χρειαζοταν ψυχραιμια και ευρηματικοτητητα για να διαπιστωσει καποιος οτι τελικα η λυση τους δεν ηταν τοσο περιπλοκη οσο φανταζοταν στην αρχη! Ο πανικος ηταν ο χειροτερος συμβουλος εκεινη την ωρα!