Ρε παιδιά συζητούσα το χάλι μου στην έκθεση με έναν ξάδερφο και μου είπε ότι αν υπάρχει μεγάλο κενό σελίδων ανάμεσα στην έκθεση και στα άλλα θέματα μπορεί να μην την δουν κιόλας(!)
Καλά εγώ είχα αφήσει ένα κενό περίπου 9 σελίδων(με την σκέψη να τη δηλώσω αυτή ως πρόχειρο και μετά να τη μεταφέρω στο καθαρό, αλλά δεν πρόλαβα), αλλά λέτε να είναι τόσο μλκς; Το θεωρώ πολύ πιθανό πάντως γιατί μόλις βγήκα από την εξέταση και είπα τι ανέφερα στην περίληψη στον καθηγητή μας, μου είπε ότι το πολύ να έχανα 5/100 μονάδες από την περίληψη. Δηλαδή οι μονάδες που περίμενα εκτός της έκθεσης ήταν 40... Τόσο άθλια ήταν η έκθεσή μου και βαθμολογήθηκε με 2/100->0,4 Έλεος... Δύο πράγματα μπορεί συμβαίνουν: ή ο φιλόλογός μας δεν είναι και από τους καλύτερους και πίστευε ότι μόνο 5/100 θα μου έκοβαν στην περίληψη ή δεν την είδαν...
Για πείτε, υπάρχει τέτοια περίπτωση; Και τέλος πάνων τι θα μπορούσα να κάνω για να μάθω αν βαθμολογήθηκε και η έκθεση; Τίποτα μάλλον, ε...;
Δε θα με πείραζε να έπαιρνα και 0 αρκεί να ήξερα ότι τόσο έγραψα (δηλ δεν έγραψα...), το να έχω την αμφιβολία ότι μία στο εκατομμύριο δεν την είδαν με εξοργίζει!:mad2::mad2::boom::boom:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.