ενω για να βγαζεις συντακτικο ξερω γω, ή για να παπαγαλισεις τις ενοτητες του κειμενου τις οποιες θα τις ξεχνας δεν χρειαζονται μια ωρα +.
μπραβο παντως για την νοοτροπια που εχεις περι κειμενων "καποια σχολια στα κειμενα"...
με την εξασκηση αντι να εκανες 20 λεπτα να βγαζεις την ασκηση θα εκανες 5 λεπτα. αλλα δεν ασχοληθηκες πιστευω.
ημουν θετικη στην δευτερα τεχνολογικη στην τριτη. επειδη αναφερομαστε κυριως στην θετικη ομως, ουτε τα αρχαια μου ειχαν φανει δυσκολα, αν και δεν ασχοληθηκα και δεν εκανα ασκησεις, ουτε φυσικα τα μαθηματικα ή η φυσικη.
-----------------------------------------
χρονος υπαρχει.
η θεληση γραφεται στο απουσιολογιο τις περισσοτερες μερες
-----------------------------------------
απο τη μια μου αναφερεις οτι οι παρα πολλα ατομα απο την θετικη και την τεχνολογικη γραφουν κατω απο τη βαση στην αλγεβρα και απο την αλλη μου λες οτι οι θεωρητικοι ανταποκρινονται δυσκολα στα θετικα μαθηματα. αυτο που βλεπω ειναι οτι στο σχολειο σας δεν ανταποκρινεται η πλειονοτητα των θετικοτεχνολογικων. επομενως δεν τιθεται ζητημα κατευθυνσης, ετσι;
πιστευω οτι ειναι πλασματικη η ολη κατασταση περι αδικημενων θεωρητικων. ναι υπαρχουν καθηγητες που κανουν διακρισεις. στην τριτη λυκειου παντως, εγινε το ακριβως αντιθετο. φυσικη, στατιστικη εβαλαν γελοια, αρχαια δυσκολα