Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Εντάξει, δεν ισχύει για όλους, αλλά δεν έχουν και άδικο που αντιμετωπίζουν έτσι την Τεχνολογική Κατεύθυνση, γιατί μαζεύει τους περισσότερους άχρηστους και αδιάφορους μαθητές!Και μας τους Τεχνολογικούς πάντως δεν μας αντιμετώπιζαν και καλύτερα.Γενικά τα σχολεια και οι καθηγητές βασίζονται στην Θετική κατεύθυνση για αριστούχους(και όχι άδικα πιστεύω).
Πάντως, εγώ, δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτούς που πηγαίνουν Θεωρητική Κατεύθυνση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εντάξει, δεν ισχύει για όλους, αλλά δεν έχουν και άδικο που αντιμετωπίζουν έτσι την Τεχνολογική Κατεύθυνση, γιατί μαζεύει τους περισσότερους άχρηστους και αδιάφορους μαθητές!
Πάντως, εγώ, δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτούς που πηγαίνουν Θεωρητική Κατεύθυνση...
συμφωνω...
α,και ειμ θετικη κ δν αντιμετωπιζω σαν κατωτερουσ τουσ θεωρητικουσ,ισα ισα βοηθαω κ εχω βοηθησει πολλουσ ν χτυπησουν καλο βαθμο...αλλα οτι αυτο γινεται απ τσ καθηγητεσ ειν αληθεια
giot@ki..!!
Νεοφερμένο μέλος

sunny13
Νεοφερμένο μέλος

ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

etrygeom
Νεοφερμένο μέλος

maria_steel
Νεοφερμένο μέλος

purplebutterfly
Νεοφερμένο μέλος

nellufo
Νεοφερμένο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω το επίπεδο των μαθητών που έχει η Τεχνολογική Κατεύθυνση στο σχολείο σου, όμως απ'όσο γνωρίζω, η Τεχνολογική μαζεύει τους περισσότερους άχρηστους και αδιάφορους μαθητές (όπως είπα και στην 1η σελίδα),ειδικά στην Γ' Λυκείου.....ΕΜΑΣ ΤΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΤ ΣΧΟΛΕΙΟ Μ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΤΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ.... ΜΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΤΟΜΑ Τ ΟΠΟΙΑ ΔΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟ...ΤΩΡΑ Τ ΕΧΕΤΕ Ν ΠΕΙΤΕ??
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

η γλώσσα είναι το σηματικότερο όλων.κάθε μάθημα έχει τη δική του γλώσσα.αν δεν τη ξέρεις, δε συννενοείσαι.δεν ξέρεις τι παρανοήσεις γίνονται...
3ον, το λέγω στον αόριστο β γίνεται έλεγον.
μην μιλατε γ αρχαία γιατί είδαμε και της γενικής πως είναι...πιο ευ΄κολα κι απτης 3ης γυμνασίου....το λεω εγω π μαλλον παω για θετικη
4.ε ναι, οι φιλόλογοι δεν χαρίζονται,
5.η χημεία γενικής μόνο χημεία δεν είναι....
6.οι θεωρητικοί ώρες ώρες εκθέτουν τον ευατό τους και την κατεύθυνση τους μαυτα που λένε......ενω υπαρχουν παιδια π αξίζουν κιειναι πανέξυπνα, ειναι 2-3 άσχετοι και υποτιμάται όλη η κατευθυνση....το ίδιο και γ τεχνολογική αλλά το αντίστροφο...
7.έκθεση πράγματι δν γράφεις αυτά π πιστεύεις....μια φορά το κανα κι πήρα 13 για αντίθετη άποψη λέει και αντιδημοκρατικό ύφος.....μεβαλε να την ξαναγράψω σύμφωνα με το πρότυπο της συμμαθήτριάς μου παπαγάλου....σας πληροφορώ ότι πήρα 20...
8.δεν ΄΄εχω να πω κάτι άλλο...
ΑΔΕΛΑΪΣ
Νεοφερμένο μέλος

Xenofon
Νεοφερμένο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

(Και αυτό γίνεται και από την Α λυκείου, αυτοί που διδάσκουν τα θετικά καταλαβαίνουν, οι φιλόλογοι πάλι όχι)
Επίσης έχω ακούσει φιλόλογους να μιλάνε για τα παιδιά της θεωρητικής και να στάζει μέλι το στόμα τους, ενώ τα υπόλοιπα ούτε να τα φτύσουν. Αυτό ειναι δίκαιο;
Έχω βαρεθεί να ακούω ότι αυτοί της θεωρητικής είναι οι απροστάτευτοι. Και στο κάτω κάτω, εσάς όλοι σας καταλαβαίνουν. Τα παιδιά της θετικής τα θέλουν άριστα σε όλα
Μπορεί να είμαι μικρός ακόμα και να λέω μαλακίες, αλλά η άποψή μου αυτή είναι.
ΕDIT: Με τα παιδιά της θεωρητικής δεν έχω κάποιο πρόβλημα, αντιθέτως τα θαυμάζω που υπομένουν τα αρχαία. Αυτή η φιλοσοφία δε μου αρέσει
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Η αλήθεια δυστυχώς είναι πως αυτός ο "ρατσισμός" υφίσταται. Όμως παιδιά δεν είμαστε εμείς που πρέπει να ντρεπόμαστε, αλλά όσοι κουβαλάνε τέτοια μυαλά. Είμαι μαθήτρια θεωρητικής και πολύ υπερήφανη για την επιλογή μου. Προσωπικά, πάντα με γοήτευε η ιδέα του να κατέχω και να χρησιμοποιώ σωστά τη γλώσσα. Επειδή είμαι καλή μαθήτρια, όλοι οι καθηγητές μου απογοητεύτηκαν στο τέλος της περσινής χρονιάς, όταν δήλωσα θεωρητική. Μάλιστα, κάποιοι προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη. Τέτοιες συμπεριφορές τις θεωρώ αξιοθρήνητες. Κάθε κατεύθυνση έχει τη δική της προσφορά και πρέπει να διαλέγουμε με βάση αυτό μας ευχαριστεί και όχι αυτό που ικανοποιεί τους άλλους! Αν δεν υπήρχαν οι φιλόλογοι, πώς θα διατύπωναν τα θεωρήματα τους οι μαθηματικοί; Άλλωστε, δεν είναι απαραίτητο καθένας που πάει θετική να είναι και Αϊνστάιν.Έλεος...
εμενα οι καθηγητές μ μου λενε ότι αν παω θεωρητική και βρεθώ ανάμεσα σε μια πλειοψηφία παπαγάλων θα πλήξω αφού δεν μου ταιριάζει αυτή η φιλοσοφία,,....θα δείξει...
maraki love
Διάσημο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Υπάρχει αυτή η αδικία και καθηγητές το λένε...Εμένα για παράδειγμα ο μαθηματικός μας επειδή είμαι θεωρητική και δεν ξέρω μαθηματικα μου λέει μπροστά σε όλη την τάξη ότι έχω μυαλό κότας..! Τι να κάνω;;
Ε αυτός είναι μαλάκας...Εσύ κάνε αυτό που εσύ θεωρείς σωστό και άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν.
Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχει αυτή η αδικία, απλώς τόνισα ότι υπάρχει και για τα άλλα παιδιά

maraki love
Διάσημο μέλος

djimmakos
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.