m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

2.τι λες εσυ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Δε μου φαίνεσαι γοητευτικός.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή...Αφού είσαι κουραμπιές.
Εγώ έκανα την ερώτηση...2.τι λες εσυ;
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν επιδιωξα ποτε να φανω γοητευτικος σε ενα φορουμ σε καποια που δεν εχω δει πώς ειναι .Το ζήτημα είναι να γινόμαστε "γοητευτικές" προσωπικότητες.
Δε μου φαίνεσαι γοητευτικός.![]()

Alessandra
Διάσημο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

και εγω απαντησα με ερωτηση που εννοει οτι ειναι προφανης απαντηση στην ερωτηση σου.Τι δεν καταλαβες να στο εξηγησω;Εγώ έκανα την ερώτηση...
-----------------------------------------
Δεν πειραζει. Υπαρχουν και ειδικοι που μπορω να απευθυνθω.Δεν καταλαβαίνεις τι λέω, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ σε αυτό.![]()

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

και εγω απαντησα με ερωτηση που εννοει οτι ειναι προφανης απαντηση στην ερωτηση σου.Τι δεν καταλαβες να στο εξηγησω;
Προφανές πού;
Για να ισχυρίζεσαι πώς πρέπει να είναι μία γλώσσα πάει να πει ότι ασχολείσαι.
Αλλιώς για εξήγησέ μου πώς μπορεί να γίνει αυτό.
Εκτός φυσικά αν λες για να πεις χωρίς να γίνεται ουσιώδης κουβέντα.
Alessandra
Διάσημο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Αποψη ηταν.Εξηγησε μου εσυ σε ποιο σημειο διαφωνεις.

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Προφανες απο το γεγονος οτι σπουδαζω σε σχολη εφαρμοσμενων μαθηματικων και φυσικων επιστημων, και στο οτι σε προηγουμενο ποστ ανεφερα οτι δεν με ενδιεφερε να εμβαθυνω σε τετοια.
Αποψη ηταν.Εξηγησε μου εσυ σε ποιο σημειο διαφωνεις.![]()
Μας λες πώς πρέπει να είναι η γλώσσα κι εγώ ρωτάω ποιος είσαι εσύ που δίνεις αυθαίρετα περιορισμούς για το πώς θα έπρεπε να είναι η γλώσσα.
Δε με ενδιαφέρει που σπουδάζεις.
Αλήθεια στη σχολή σου μιλάτε με ψηφία;
Αλλά και τα ψηφία έχουν και αυτά γλώσσα κ.ο.κ. .
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Με ρωτησες απο που συμπερανα οτι ειναι προφανες και σου απαντησα.Αν σπουδαζα φιλοσοφικη δεν θα ηταν καθολου προφανες.Μας λες πώς πρέπει να είναι η γλώσσα κι εγώ ρωτάω ποιος είσαι εσύ που δίνεις αυθαίρετα περιορισμούς για το πώς θα έπρεπε να είναι η γλώσσα.
Δε με ενδιαφέρει που σπουδάζεις.
Αλήθεια στη σχολή σου μιλάτε με ψηφία;
Αλλά και τα ψηφία έχουν και αυτά γλώσσα κ.ο.κ. .

Δεν νομιζω να ειπα πουθενα οτι η γλωσσα ειναι αχρηστη.
Κατα διαβολικη συμπτωση σημερα φτιαχναμε με καποιους φιλους μου ατακες για καμακι χρησιμοποιοντας μαθηματικη γλωσσα.
"Ο δεικτης ομορφιας σου αγγιζει το πληθος των ψηφιων του π."

(χουμορ ειναι.Οχι δεν ειμαστε ψυχακιδες(ακομα).)
ἅλς
Διάσημο μέλος

m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα δεν τσακωνομαστεΔεν γίνεται να γίνει αληθινός διάλογος χωρίς "τσακωμούς",προσβολές,κ.λ.π;![]()

ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

εννοείται και εγώ ότι τίποτα δεν έχω πάρει στα σοβαρά

:thanks:
3l3n@
Εκκολαπτόμενο μέλος

-ο κόσμος δεν πήγε μπροστά με φιλοσοφίες αλλά με τα μαθηματικά κτλ κτλ
Γιατί πρέπει πάντα να τα ισοπεδώνουμε όλα? Γιατί πρέπει να υπάρχει πάντα άσπρο-μαύρο? Γιατί, πρέπει να αμφισβητούνται τόσο πολύ τα θεωρητικά μαθήματα και κατ'επέκταση επαγγέλματα?
Λες και η γλώσσα με την οποία μιλούν αποτελείται απο ψηφία και αριθμούς και όχι απο λέξεις. Ή να το παω πιο μακριά, το υπάρχον δημοκρατικό πολίτευμα σήμερα, δεν στηρίζεται στα μαθηματικά παρά στη σκέψη, τη νόηση, το σεβασμό σε αξίες.
Και όταν κάθεσαι να συζητήσεις μαζί τους, να τους κάνεις να δούν τα πράγματα ως έχουν στην πραγματικότητα και όχι όπως τους βολεύει, καταλήγεις να συζητάς με τούβλα που επειδή είναι τοσο δογματικοί αρνούνται να σε ακούσουν.
Lita Athens
Δραστήριο μέλος

Κατ'αρχάς, κανένας επιστήμων (έστω και μελλοντικός) δεν πρέπει να εκφράζεται υποτιμητικά για τις επιστήμες άλλου κλάδου. Δείχνει έλλειψη σοβαρότητας!
Επίσης, ακόμα και τα μαθηματικά επινοήθηκαν από τον άνθρωπο, είναι δηλαδή ανθρώπινο πνευματικό δημιούργημα. Δεν "φύτρωσαν"!!!
Αρχικά, μάλιστα, τα μαθηματικά ήταν συνδεδεμένα με τη φιλοσοφία! Στα πρώτα στάδια της επιστημονικής σκέψης οι τόσο ξεχωριστές σήμερα επιστήμες αποτελούσαν έναν ενιαίο χώρο σκέψης. Αυτο επιβεβαιώνεται και από το παράδειγμα του Αριστοτέλη, ο οποίος έγραψε έργα πολιτικής, ηθικής, σχολιαμού της τέχνης αλλά και έργα φυσικής - κοσμολογίας!
Με αυτά τα επιχειρήματα, πιστεύω, πως μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όποιον προσπαθεί να "υποτιμήσει'' τις θεωρητικές επιστήμες και τις ανθρωπιστικές σπουδές!!!
nPb
Επιφανές μέλος

προσωπικά πιστεύω ότι, γενικά στην χώρα μας καλλιεργείται με τηλε-λίπασμα άλφα ποιότητας, ο ρατσισμός των επιστημών...για ιδιοτελείς λόγους!

Gewrgia_D
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Είναι απαράδεκτα όλα αυτά που ακούω για τους θεωρητικούς ........ δε μπορώ να σκεφτώ με τόση βλακεία που κυκλοφορεί στο κόσμο. .............Ειναι εξοργιστικά αυτά που ακούω και δε θέλω να μιλάω χρησιμοποιώντας προσβολές!................Αυτοί που υποτιμάνε τις θεωρητικές - ανθρωπιστικές - κοινωνικές επιστήμες είναι για μπάτσες,............δεν είμαι ούτε κομπλεξικιά ούτε προβληματική προσωπικότητα! ..............όποιος παει να μου τη πει γι'αυτό θα τον αποστομώσω γιατί θα είναι χαζός για να τα βάλει με μένα!

Gewrgia_D
Νεοφερμένο μέλος

Δεν είπα ότι εσύ συγκεκριμένα είσαι ρατσιστήςΗρέμησε κοπέλα μου!!! Κανένας δεν υποτιμά καμιά επιστήμη. Και δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός για τους θεωρητικούς. Απλά μερικές φορές εμείς οι θετικοτεχνολογικοί σας κάνουμε λίγο πλάκα και εσείς τσιμπάτε άσκημα. Ειδικά αυτά που έγραψες τόσο θυμωμένα επιβεβαιώνουν ότι λίγη πλακίτσα σας χρειάζεται.
![]()

Αλλά και στο δικό μου το σχολείο υπάρχουν πολλοί που δε τα λένε έτσι για πλάκα, αλλά στα σοβαρά, ειδικά κάποιοι καθηγητές είναι απαράδεκτοι...

Άμα έβλεπες τα emoticon που έβαλα στο τέλος του "γραπτού" θα καταλάβαινες πως στα τελευταία μου λόγια αστειευόμουν

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.