Καλά σχετικά είναι όλα. Ως προς την τιμή εννοώ. Αν είσαι φοιτητής, το φοιτητικό ίντερνετ ως προς την τιμή είναι το ίδιο παντού. Δεν αλλάζει. Σκέψου πχ ότι εδώ στην Ευαγγελίστρια ( περιοχή της Θεσσαλονίκης), ότι από τα 100 ατομα που είμαστε φοιτητές, οι 80 έχουν ίντερνετ vodafone. Aπλά το έθεσα ως θέμα, γιατί και η cosmote κάνει κάτι νούμερα. Μη νομίζεις ότι όλα είναι τέλεια. Στο πατρικό μου, έχω cosmote, μπορεί να μην έχω αντιμετωπίσει ουδέποτε πρόβλημα,αλλά έχω ακούσει και περιπτώσεις που δυστυχώς δεν ήταν οι καλύτερες. Όπως και ότι κάνει 3 μήνες να συνδέσει τη γραμμή ως προς την ενεργοποίηση, μετά δεν έχει 24 ωρες το 24ωρο εξυπηρέτηση και άλλα πολλά. ΤΗν έχουν δει ακόμα μερικοί εκεί μέσα Δημόσιοι Υπάλληλοι, παρόλα την ιδιωτικοποίηση. Αυτό για τη cyta έχεις δίκιο το έχω ακούσει, αλλά νομίζω ότι μπορείς να φύγεις οποιαδήποτε στιγμή. Το πρόστιμο των 100 ευρω, δεν νομιζω να ισχυει πλεον. Είναι σαφώς λιγότερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.