Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μόλις παίρνεις πτυχίο αυτά τα πακέτα στα κόβουν; Έχω forthnet double play αλλά επειδή μου τα πρήζει η forthnet σκέφτομαι μήπως αλλάξω εταιρεία και τσιμπήσω κανενα φοιτητικό.
Μπα οχι.Ενας φιλος μου εχει που τελειωσε το Πανεπιστημιο 3 χρονια και εχει ακομα το φοιτητικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 189234
Επισκέπτης

juste un instant
Επιφανές μέλος

γινεται να βαλεις ιντερνετ χωρις τηλεφωνο και οχι σε στικακι;
Γίνεται με συνδρομή και κάρτα σιμ...
t3mp
Νεοφερμένο μέλος

Εχει αντιμετωπίσει κανεις σας αυτήν την κατάσταση?
fockos
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Αφού τέλειωσε το 12 μηνο τέλειωσε και η προσφορά τέλειιωσε και το συμβόλαιο, Μπορεις να πας να ανανεώσεις το συμβόλαιο σου με νέα φοιτητική προσφορά αλλά εγώ θα άλλαζα πάροχο γιατί δε σου φέρθηκαν καλά. Εφόσον είσαι φοιτητής όφειλαν να σε ενημερώσουν τηλεφωνικά ότι θα αυξηθει΄το πάγιο για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες και όχι να κάνουν τους κινέζους.
Και; Οι φοιτητες εχουν σπεσιαλ μεταχειριση;
aekarare
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 454371
Επισκέπτης

Μένω στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στη Θεσσαλονίκη, όντας μεταπτυχιακός φοιτητής, και έβαλα Vodafone ιντερνετ αντί COSMOTE. Ο λόγος έχει να κάνει, ότι είχα κάνει και στις δυο εταιρείες αίτηση, ωστόσο και στις δυο επρεπε να περιμένω 3 μήνες. Τελικά άνοιξε γραμμή η Vodafone ( ναι ξέρω το δίκτυο είναι του ΟΤΕ) και ήρθε να μου ενεργοποιήσει τη σύνδεση. Προς το παρον με μια ημέρα που την έχω , είμαι ευχαριστημένος. Θεωρείται καλή την κινησή μου να βάλω vodafone ή και οι δυο εταιρείες είναι για τα πανηγύρια με την ποιότητα δικτύου που έχουμε στην Ελλάδα;;;
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Guest 454371
Επισκέπτης

nPb
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Η βλακεία στη forthnet είναι το τέλος ενεργοποίησης, που είναι υψηλό. Επιπλέον, η εταιρεία βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να προπληρώσει κανείς για έναν ολόκληρο χρόνο.
Προτείνω, λοιπόν, να πάτε στην εταιρεία που σας προσφέρει δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης ή έστω σε πολύ χαμηλή τιμή.
Guest 454371
Επισκέπτης

Ada ada
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επίσης μπωρο να πάρω κάποια έκπτωση σαν φοιτητρια αν κανω συνδεση;
Guest 561241
Επισκέπτης

Ναι τα φοιτητικά πακέτα σταθερής είναι φθηνότεραΚαλησπέρα ηθελα να ρωτησω χρειάζεστε ιντερνετ για την σχολη για εργασίες κτλπ;
Επίσης μπωρο να πάρω κάποια έκπτωση σαν φοιτητρια αν κανω συνδεση;
Machris
Νεοφερμένο μέλος

Guest 039548
Επισκέπτης

Η διαφορα στην τιμη με το 50 ειναι πολυ μικρη και συνηθως με το 50 εχεις εγγυηση ταχυτητας.
Το 24 στην πραγματικοτητα θα ειναι καπου στα 7-8.
Κοιταξε και προς inalan η hcn.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.