Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2012 στις 20:34 Η Evagelia_: #981 12-02-12 20:34 Παιδια... λενε οτι δε θα βγουν προκηρυξεις για αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες... Ετσι οπως εχουν τα πραγματα στη χωρα μας... Εχετε ακουσει τιποτα; Αχ ρε γαμωτοοοοοο... Αν περσι πηραν 1300 ατομα, φετος λογικο ειναι να παρουν λιγοτερους, αλλα αν δε βγει και καθολου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:46 Ο johnaekmaiden: #982 13-02-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Παιδια... λενε οτι δε θα βγουν προκηρυξεις για αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες... Ετσι οπως εχουν τα πραγματα στη χωρα μας... Εχετε ακουσει τιποτα; Αχ ρε γαμωτοοοοοο... Αν περσι πηραν 1300 ατομα, φετος λογικο ειναι να παρουν λιγοτερους, αλλα αν δε βγει και καθολου;; Click για ανάπτυξη... περιττο να σου πω οτι και περυσι ελεγαν ακριβως τα ιδια.. Θετικη σκεψη και οτι ειναι να γινει θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 6 Απριλίου 2012 στις 00:22 Ο giorgakisss: #983 06-04-12 00:22 Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:24 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #984 07-04-12 18:24 Φίλε μου, με λίγη παραπάνω προσπάθεια στο 1000αρι μπορείς να τα καταφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο Itach1 έγραψε: #985 07-04-12 18:37 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να πιασεις τα μορια πρωτα, τα αθληματα πιστεψε με ειναι πανευκολα,το μονο δυσκολο ειναι το χιλιαρι. Αν αρχισεις απο τωρα προπονηση ομως το βγαζεις ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:45 Ο papas έγραψε: #986 07-04-12 18:45 Πιάστε τα μόρια και έχετε χρόνο για την προετοιμασία στ αθλήματα. Αν έχετε ΤΟΣΟ άγχος πια,αρχίστε το 1000άρι και το 100άρι από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 19:31 Ο Gaspar έγραψε: #987 07-04-12 19:31 το 1000αρι και να μήν το βγάζει κανείς τωρα, δέν πειράζει. συνήθως εκείνη την ώρα λίγο το άνχος, λίγο οι άλλοι που τρέχουν μαζί σου.. λίγο η παραπάνω προσπάθεια, κάνεις χρόνο καλλίτερο απο ότι όταν τρέχεις μόνος χαλαρός. εγώ όταν έδινα,στην προπόνηση το έβγαζα ίσα ίσα, και εκεί τερμάτισα απο τους πρώτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:17 Η Evagelia_: #988 09-04-12 20:17 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 23:28 Ο giorgakisss: #989 10-04-12 23:28 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια... λενε οτι δε θα βγουν προκηρυξεις για αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες... Ετσι οπως εχουν τα πραγματα στη χωρα μας... Εχετε ακουσει τιποτα; Αχ ρε γαμωτοοοοοο... Αν περσι πηραν 1300 ατομα, φετος λογικο ειναι να παρουν λιγοτερους, αλλα αν δε βγει και καθολου;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2012 στις 14:46 Ο johnaekmaiden: #982 13-02-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Παιδια... λενε οτι δε θα βγουν προκηρυξεις για αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες... Ετσι οπως εχουν τα πραγματα στη χωρα μας... Εχετε ακουσει τιποτα; Αχ ρε γαμωτοοοοοο... Αν περσι πηραν 1300 ατομα, φετος λογικο ειναι να παρουν λιγοτερους, αλλα αν δε βγει και καθολου;; Click για ανάπτυξη... περιττο να σου πω οτι και περυσι ελεγαν ακριβως τα ιδια.. Θετικη σκεψη και οτι ειναι να γινει θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 6 Απριλίου 2012 στις 00:22 Ο giorgakisss: #983 06-04-12 00:22 Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:24 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #984 07-04-12 18:24 Φίλε μου, με λίγη παραπάνω προσπάθεια στο 1000αρι μπορείς να τα καταφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο Itach1 έγραψε: #985 07-04-12 18:37 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να πιασεις τα μορια πρωτα, τα αθληματα πιστεψε με ειναι πανευκολα,το μονο δυσκολο ειναι το χιλιαρι. Αν αρχισεις απο τωρα προπονηση ομως το βγαζεις ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:45 Ο papas έγραψε: #986 07-04-12 18:45 Πιάστε τα μόρια και έχετε χρόνο για την προετοιμασία στ αθλήματα. Αν έχετε ΤΟΣΟ άγχος πια,αρχίστε το 1000άρι και το 100άρι από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 19:31 Ο Gaspar έγραψε: #987 07-04-12 19:31 το 1000αρι και να μήν το βγάζει κανείς τωρα, δέν πειράζει. συνήθως εκείνη την ώρα λίγο το άνχος, λίγο οι άλλοι που τρέχουν μαζί σου.. λίγο η παραπάνω προσπάθεια, κάνεις χρόνο καλλίτερο απο ότι όταν τρέχεις μόνος χαλαρός. εγώ όταν έδινα,στην προπόνηση το έβγαζα ίσα ίσα, και εκεί τερμάτισα απο τους πρώτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:17 Η Evagelia_: #988 09-04-12 20:17 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 23:28 Ο giorgakisss: #989 10-04-12 23:28 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Παιδια... λενε οτι δε θα βγουν προκηρυξεις για αστυνομικες και στρατιωτικες σχολες... Ετσι οπως εχουν τα πραγματα στη χωρα μας... Εχετε ακουσει τιποτα; Αχ ρε γαμωτοοοοοο... Αν περσι πηραν 1300 ατομα, φετος λογικο ειναι να παρουν λιγοτερους, αλλα αν δε βγει και καθολου;; Click για ανάπτυξη... περιττο να σου πω οτι και περυσι ελεγαν ακριβως τα ιδια.. Θετικη σκεψη και οτι ειναι να γινει θα γινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 6 Απριλίου 2012 στις 00:22 Ο giorgakisss: #983 06-04-12 00:22 Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:24 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #984 07-04-12 18:24 Φίλε μου, με λίγη παραπάνω προσπάθεια στο 1000αρι μπορείς να τα καταφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο Itach1 έγραψε: #985 07-04-12 18:37 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να πιασεις τα μορια πρωτα, τα αθληματα πιστεψε με ειναι πανευκολα,το μονο δυσκολο ειναι το χιλιαρι. Αν αρχισεις απο τωρα προπονηση ομως το βγαζεις ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:45 Ο papas έγραψε: #986 07-04-12 18:45 Πιάστε τα μόρια και έχετε χρόνο για την προετοιμασία στ αθλήματα. Αν έχετε ΤΟΣΟ άγχος πια,αρχίστε το 1000άρι και το 100άρι από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 19:31 Ο Gaspar έγραψε: #987 07-04-12 19:31 το 1000αρι και να μήν το βγάζει κανείς τωρα, δέν πειράζει. συνήθως εκείνη την ώρα λίγο το άνχος, λίγο οι άλλοι που τρέχουν μαζί σου.. λίγο η παραπάνω προσπάθεια, κάνεις χρόνο καλλίτερο απο ότι όταν τρέχεις μόνος χαλαρός. εγώ όταν έδινα,στην προπόνηση το έβγαζα ίσα ίσα, και εκεί τερμάτισα απο τους πρώτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:17 Η Evagelia_: #988 09-04-12 20:17 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 23:28 Ο giorgakisss: #989 10-04-12 23:28 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:24 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #984 07-04-12 18:24 Φίλε μου, με λίγη παραπάνω προσπάθεια στο 1000αρι μπορείς να τα καταφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο Itach1 έγραψε: #985 07-04-12 18:37 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να πιασεις τα μορια πρωτα, τα αθληματα πιστεψε με ειναι πανευκολα,το μονο δυσκολο ειναι το χιλιαρι. Αν αρχισεις απο τωρα προπονηση ομως το βγαζεις ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:45 Ο papas έγραψε: #986 07-04-12 18:45 Πιάστε τα μόρια και έχετε χρόνο για την προετοιμασία στ αθλήματα. Αν έχετε ΤΟΣΟ άγχος πια,αρχίστε το 1000άρι και το 100άρι από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 19:31 Ο Gaspar έγραψε: #987 07-04-12 19:31 το 1000αρι και να μήν το βγάζει κανείς τωρα, δέν πειράζει. συνήθως εκείνη την ώρα λίγο το άνχος, λίγο οι άλλοι που τρέχουν μαζί σου.. λίγο η παραπάνω προσπάθεια, κάνεις χρόνο καλλίτερο απο ότι όταν τρέχεις μόνος χαλαρός. εγώ όταν έδινα,στην προπόνηση το έβγαζα ίσα ίσα, και εκεί τερμάτισα απο τους πρώτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:17 Η Evagelia_: #988 09-04-12 20:17 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 23:28 Ο giorgakisss: #989 10-04-12 23:28 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φίλε μου, με λίγη παραπάνω προσπάθεια στο 1000αρι μπορείς να τα καταφέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:37 Ο Itach1 έγραψε: #985 07-04-12 18:37 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να πιασεις τα μορια πρωτα, τα αθληματα πιστεψε με ειναι πανευκολα,το μονο δυσκολο ειναι το χιλιαρι. Αν αρχισεις απο τωρα προπονηση ομως το βγαζεις ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:45 Ο papas έγραψε: #986 07-04-12 18:45 Πιάστε τα μόρια και έχετε χρόνο για την προετοιμασία στ αθλήματα. Αν έχετε ΤΟΣΟ άγχος πια,αρχίστε το 1000άρι και το 100άρι από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 19:31 Ο Gaspar έγραψε: #987 07-04-12 19:31 το 1000αρι και να μήν το βγάζει κανείς τωρα, δέν πειράζει. συνήθως εκείνη την ώρα λίγο το άνχος, λίγο οι άλλοι που τρέχουν μαζί σου.. λίγο η παραπάνω προσπάθεια, κάνεις χρόνο καλλίτερο απο ότι όταν τρέχεις μόνος χαλαρός. εγώ όταν έδινα,στην προπόνηση το έβγαζα ίσα ίσα, και εκεί τερμάτισα απο τους πρώτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:17 Η Evagelia_: #988 09-04-12 20:17 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 23:28 Ο giorgakisss: #989 10-04-12 23:28 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Παιδιά καλησπέρα. Μέχρι πρότινος ήμουν σε δίλημμα για το αν θα δηλώσω την αξιωματικων ελ.ας, και νομίζω πως είναι πλέον αργά να προετοιμαστώ για τα αθλήματα, παρόλο που αποφασισα να την έχω πρώτη επιλογή. Κοιτάζοντας τις απαιτουμενες επιδόσεις θεωρώ πως μόνο το μήκος είναι δύσκολο. Δεδομένου ότι καπνίζω, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να πιάσω αυτές τις επιδόσεις? Click για ανάπτυξη... Το θεμα ειναι να πιασεις τα μορια πρωτα, τα αθληματα πιστεψε με ειναι πανευκολα,το μονο δυσκολο ειναι το χιλιαρι. Αν αρχισεις απο τωρα προπονηση ομως το βγαζεις ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 18:45 Ο papas έγραψε: #986 07-04-12 18:45 Πιάστε τα μόρια και έχετε χρόνο για την προετοιμασία στ αθλήματα. Αν έχετε ΤΟΣΟ άγχος πια,αρχίστε το 1000άρι και το 100άρι από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 19:31 Ο Gaspar έγραψε: #987 07-04-12 19:31 το 1000αρι και να μήν το βγάζει κανείς τωρα, δέν πειράζει. συνήθως εκείνη την ώρα λίγο το άνχος, λίγο οι άλλοι που τρέχουν μαζί σου.. λίγο η παραπάνω προσπάθεια, κάνεις χρόνο καλλίτερο απο ότι όταν τρέχεις μόνος χαλαρός. εγώ όταν έδινα,στην προπόνηση το έβγαζα ίσα ίσα, και εκεί τερμάτισα απο τους πρώτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:17 Η Evagelia_: #988 09-04-12 20:17 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 23:28 Ο giorgakisss: #989 10-04-12 23:28 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιάστε τα μόρια και έχετε χρόνο για την προετοιμασία στ αθλήματα. Αν έχετε ΤΟΣΟ άγχος πια,αρχίστε το 1000άρι και το 100άρι από τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 7 Απριλίου 2012 στις 19:31 Ο Gaspar έγραψε: #987 07-04-12 19:31 το 1000αρι και να μήν το βγάζει κανείς τωρα, δέν πειράζει. συνήθως εκείνη την ώρα λίγο το άνχος, λίγο οι άλλοι που τρέχουν μαζί σου.. λίγο η παραπάνω προσπάθεια, κάνεις χρόνο καλλίτερο απο ότι όταν τρέχεις μόνος χαλαρός. εγώ όταν έδινα,στην προπόνηση το έβγαζα ίσα ίσα, και εκεί τερμάτισα απο τους πρώτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:17 Η Evagelia_: #988 09-04-12 20:17 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 23:28 Ο giorgakisss: #989 10-04-12 23:28 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το 1000αρι και να μήν το βγάζει κανείς τωρα, δέν πειράζει. συνήθως εκείνη την ώρα λίγο το άνχος, λίγο οι άλλοι που τρέχουν μαζί σου.. λίγο η παραπάνω προσπάθεια, κάνεις χρόνο καλλίτερο απο ότι όταν τρέχεις μόνος χαλαρός. εγώ όταν έδινα,στην προπόνηση το έβγαζα ίσα ίσα, και εκεί τερμάτισα απο τους πρώτους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 20:17 Η Evagelia_: #988 09-04-12 20:17 Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 23:28 Ο giorgakisss: #989 10-04-12 23:28 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgakisss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Απριλίου 2012 στις 23:28 Ο giorgakisss: #989 10-04-12 23:28 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 00:36 Ο Gaspar έγραψε: #990 11-04-12 00:36 ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 11 Απριλίου 2012 στις 19:21 Η Evagelia_: #991 11-04-12 19:21 Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgakisss: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Αλλά όπως η φίλη από πάνω έτσι και γω θέλω να ρωτήσω το ίδιο, αλλά και αν έχω χάσει τη διορία για κάτι. Παρακολουθώ συνεχώς τα πράγματα, αλλά εμαθα από έναν φίλο ότι η διορία ήταν μέχρι 8/4 για τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Ελπίζω να μην είχε δικιο :/ Click για ανάπτυξη... Οχι το μονο σιγουρο ειναι οτι δε βγηκε. Μονο για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnaekmaiden Νεοφερμένο μέλος Ο johnaekmaiden αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 18 Απριλίου 2012 στις 17:58 Ο johnaekmaiden: #992 18-04-12 17:58 Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
potkapot Νεοφερμένο μέλος Ο potkapot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2012 στις 00:50 Ο potkapot έγραψε: #993 21-06-12 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Evagelia_: Γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η προκηρυξη; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gaspar: ακόμα δεν βγήκε η προκήρυξη, όταν βγεί (μέσα στις εξετάσεις λογικά) τότε θα πρέπει να γίνουν όλες οι διαδικασίες. μέχρι τότε τίποτα. Click για ανάπτυξη... Η προκήρυξη βγήκε σήμερα, βρίσκεται εδώ Αρχική Δημοσίευση από johnaekmaiden: Λετε να μειωσουν κατα 70% τους εισακτεους;; Γιατι κατι τετοια τρελα ακουγονται.... Εμενα παντως υπερβολικο μ φαινεται.... Click για ανάπτυξη... Οι εισακτέοι είναι 500 ενώ πέρσι ήταν 1300 Δηλαδή μιλάμε για μείωση 60% περίπου, η οποία λογικά θα εκτινάξει την βάση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evagelia_ Νεοφερμένο μέλος Η Evagelia_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 52 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 20:35 Η Evagelia_: #994 10-07-12 20:35 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι; Ποτε ειναι η τελευταια μερα για να κανουμε τις ιατρικες εξετασεις για την αστυνομια; Μου ειπαν αυριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Δεν εχω κανει τιποτα.. ειναι επειγον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2012 στις 22:11 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #995 10-07-12 22:11 https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.astynomia.gr/images/stor...a_astyn.sxoles_etous2012.6000-2-4700-3-la.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:05 Η evi5 έγραψε: #996 15-09-12 19:05 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:21 Η evi5 έγραψε: #997 15-09-12 19:21 Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση..Αν καποιος καταφερει και περασει στην σχολη αξιωματικων,ενω παραλληλα ασχολειται επαγγελματικα με τον αθλητισμο και παιζει σε μεγαλη ομαδα,θα του δινονται αδειες για προπονησεις εκτος σχολης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 16 Σεπτεμβρίου 2012 στις 21:12 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #998 16-09-12 21:12 Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evge2345 Κατερίνα *** batman2 Gaffie Eleni123- mariapanagiotou thewitcher someone123 JohnnyStogs Vagelis30 Giorgakys Elone tomftw Ask23 bboys Arath BillyTheKid Ryuzaki Konstantis_X giannis062006 Kate1914 mathitisglykeiou iiTzArismaltor_ Maynard Entropy24 ioanna2007 SKG gegeorgiou90 redpointer panaman Praxis sakplat woasibe Paragontas7000 Ness giapar mixaelaaa charmander Φινεύς constansn giannhs2001 marry.pp MrDna Pierre Bezukhov panos007 Alexecon1991 Corfu kitty Bleach_enjoyer tsiobieman bibliofagos Xristina06. P.Dam. sofopotour Γιώργος Ζ IDK3 kar1 VasoKour Marios2020 vadilis12@ bobsne Gstefan th.kremast Giii Arianara S3 Γιώτα Γιαννακού angies jim3be M0123 elevag Panagiwtis2003 KALA1 Antzie Νικολινα ilias_21 Dr. Gl. Luminous vbvbvbv jorgpa giannis05 GeorgePap2003 aggorf ypopsifios23 ειδήμων Ellielour1 Kolptsres kostas1233 akakolyris tolis Panelladikologos ntoialexandros@gmail Jim.ser Nickymtss nkot valantis21 vagg88 inkas Flocky Nino spiroskrokidis5@gmai Nikos05 Kemi KimTaehyung Scandal George003 Jimmy20 Marioskops Konstantinos4 mariliza8 Euaklv eveet JohnGreek panspil Iknowyou SlimShady eri548 Ragnar10 dbPoliceOff madeingreece Bgpanos luisnazariodelima MarcoReus Bbasil ΓιωργοςM GeorgePAOKara Tommy_civil PanosCh002 Αλκης Κ. tymvorixos Κλημεντίνη Marianthik Jocaste jimis2001 Trolling Stones Ermioni89 Makis7 don_vito kadoo16 Pharmacist01 uni77 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις στην αστυνομία. Δίνονται άδειες αλλά μέχρι ένα όριο. Πάντα στη σχολή είναι πιο δύσκολο γιατί οι άδειες είναι περιορισμένες και είναι και θέμα διοικητή της σχολής. Παίζει ρόλο και το επίπεδο του αθλητή. Αν συμμετέχεις σε πανελλήνιους αγώνες, πανευρωπαϊκούς ή παγκόσμιους κι άλλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi5 Νεοφερμένο μέλος Η evi5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:30 Η evi5 έγραψε: #999 17-09-12 14:30 αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 57 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αα μαλιστα!!σ'ευχαριστω πολυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν. Δραστήριο μέλος Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:43 Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.: #1.000 17-09-12 15:43 Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παρακαλώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.