morfomenos Νεοφερμένο μέλος Ο morfomenos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:39 Ο morfomenos: #141 26-01-15 19:39 ενταξει παιδια ελεος!!!!δινεται κειμενο μαζι με τις ερωτησεις, ευχαριστω! Αρχική Δημοσίευση από Loony: Κάποιες φορές όμως μπορεί κάποια υποερώτηση να χρειάζεται στοιχεία μόνο από τη πηγή, και αυτό είναι που εμένα με μπερδεύει γιατί δεν το λένε ξεκάθαρα αλλά πρέπει εσύ να σκεφτείς ότι δεν υπάρχουν σχετικά στοιχεία στο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... να πω μια σκεψη, μπορει αν ειναι βλακεια, απο τι στιγμη που εχεις διαβασει το βιβλιο και ξερεις οτι δεν εχει σχετικα στοιχεια με αυτο που ρωταει, η μονη περιπτωση που απομενει ειναι να υπαρχουν σχετικα στοιχεια στο κειμενο που δινεται, οποτε δεν χρειαζεται να κανεις το συλλογισμο αυτο........... σε προειδοποιησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:51 Η Loony έγραψε: #142 26-01-15 19:51 Αρχική Δημοσίευση από morfomenos: να πω μια σκεψη, μπορει αν ειναι βλακεια, απο τι στιγμη που εχεις διαβασει το βιβλιο και ξερεις οτι δεν εχει σχετικα στοιχεια με αυτο που ρωταει, η μονη περιπτωση που απομενει ειναι να υπαρχουν σχετικα στοιχεια στο κειμενο που δινεται, οποτε δεν χρειαζεται να κανεις το συλλογισμο αυτο........... σε προειδοποιησα Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά εκείνη την ώρα πάνω στο άγχος μπορεί να νομίζεις ότι υπάρχουν στοιχεία για την συγκεκριμένη ερώτηση όχι μόνο στη πηγή, αλλά και στο βιβλίο. Έτσι και χάνεις χρόνο για να τα θυμηθείς (ενώ δεν υπάρχουν) και αγχώνεσαι. Εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί 2-3 φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ενταξει παιδια ελεος!!!!δινεται κειμενο μαζι με τις ερωτησεις, ευχαριστω! Αρχική Δημοσίευση από Loony: Κάποιες φορές όμως μπορεί κάποια υποερώτηση να χρειάζεται στοιχεία μόνο από τη πηγή, και αυτό είναι που εμένα με μπερδεύει γιατί δεν το λένε ξεκάθαρα αλλά πρέπει εσύ να σκεφτείς ότι δεν υπάρχουν σχετικά στοιχεία στο βιβλίο. Click για ανάπτυξη... να πω μια σκεψη, μπορει αν ειναι βλακεια, απο τι στιγμη που εχεις διαβασει το βιβλιο και ξερεις οτι δεν εχει σχετικα στοιχεια με αυτο που ρωταει, η μονη περιπτωση που απομενει ειναι να υπαρχουν σχετικα στοιχεια στο κειμενο που δινεται, οποτε δεν χρειαζεται να κανεις το συλλογισμο αυτο........... σε προειδοποιησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2015 στις 19:51 Η Loony έγραψε: #142 26-01-15 19:51 Αρχική Δημοσίευση από morfomenos: να πω μια σκεψη, μπορει αν ειναι βλακεια, απο τι στιγμη που εχεις διαβασει το βιβλιο και ξερεις οτι δεν εχει σχετικα στοιχεια με αυτο που ρωταει, η μονη περιπτωση που απομενει ειναι να υπαρχουν σχετικα στοιχεια στο κειμενο που δινεται, οποτε δεν χρειαζεται να κανεις το συλλογισμο αυτο........... σε προειδοποιησα Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά εκείνη την ώρα πάνω στο άγχος μπορεί να νομίζεις ότι υπάρχουν στοιχεία για την συγκεκριμένη ερώτηση όχι μόνο στη πηγή, αλλά και στο βιβλίο. Έτσι και χάνεις χρόνο για να τα θυμηθείς (ενώ δεν υπάρχουν) και αγχώνεσαι. Εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί 2-3 φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από morfomenos: να πω μια σκεψη, μπορει αν ειναι βλακεια, απο τι στιγμη που εχεις διαβασει το βιβλιο και ξερεις οτι δεν εχει σχετικα στοιχεια με αυτο που ρωταει, η μονη περιπτωση που απομενει ειναι να υπαρχουν σχετικα στοιχεια στο κειμενο που δινεται, οποτε δεν χρειαζεται να κανεις το συλλογισμο αυτο........... σε προειδοποιησα Click για ανάπτυξη... Ναι, απλά εκείνη την ώρα πάνω στο άγχος μπορεί να νομίζεις ότι υπάρχουν στοιχεία για την συγκεκριμένη ερώτηση όχι μόνο στη πηγή, αλλά και στο βιβλίο. Έτσι και χάνεις χρόνο για να τα θυμηθείς (ενώ δεν υπάρχουν) και αγχώνεσαι. Εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί 2-3 φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.