panos1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 290 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2012 στις 03:43 Ο panos1994: #241 05-07-12 03:43 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν έχει λεωφορείο συχνά προς τριανδρία;;; γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για σπίτι στη θεσ/νικη και ψάχνω περιοχές... Click για ανάπτυξη... Έχει, απλώς το βράδυ που γενικά δεν κυκλοφορούν αστικά πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο περπάτημα και το ταξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2012 στις 01:28 Ο pit14 έγραψε: #242 07-07-12 01:28 Απο αποψη μαγαζιων τι υπαρχει?ειδα πως εχει πολλα μαγαζια!!!κανα καλο καφε ή κλαμπακι υπαρχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 03:58 Ο Catalyst έγραψε: #243 11-07-12 03:58 Υπάρχει κανείς άλλος που ψάχνει για σπίτι αυτή την περίοδο; Εγώ είπα στον ιδιοκτήτη να ρίξει το νοίκι αλλιώς θα την κάνω...ήδη είμαι στο ψάξιμο. Η άλλη λύση είναι να αγοράσουμε ένα σπίτι στο κέντρο (από Ιασωνίδου μέχρι Λεωφόρο Στρατού), να ξεμπερδεύουμε μια και καλή. hint για τους πρωτοετείς: ψάξτε σε χρυσή ευκαιρία, aggeliopolis, spitogatos κλπ, οργανωθείτε, κάντε λίστες και προτιμήστε σπίτια από ιδιώτες για να μην πληρώνετε εξτρά στον μεσίτη. Καλό ποδαρόδρομο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 09:42 Η Θάλεια έγραψε: #244 11-07-12 09:42 Εγώ αυτό που έχω να πω στους φοιτητές που έρχονται τώρα Θεσσαλονίκη είναι να αποφύγουν τα σπίτια που είναι σε πολύ κεντρικούς δρόμους (Εγνατία, Ερμού, Τσιμισκή, Μητροπόλεως). Είναι φωτιά. Καλά είναι να κοιτάξουν Αλ. Σβώλου, Αγ. Σοφίας,Γούναρη(Καμάρα) και σε στενάκια εκεί κοντά. Εύχομαι κι εγω, καλό ποδαρόδρομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Ο teol20 έγραψε: #245 11-07-12 10:08 Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:41 Η Queen of Hearts: #246 11-07-12 10:41 Και μεις σκεφτομαστε να αγορασουμε σπιτι στη θεσσαλονικη αλλα το θεμα ειναι που...στο κεντρο,που μας ενδιαφερει,ειναι ολο ερειπια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:47 Ο Γιώργος Mt: #247 11-07-12 10:47 Kι εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα στα παιδιά που θα έρθουν στη Σαλόνικα να κοιτάξουν για σπίτι σε Αγίου Δημητρίου,Κασσάνδου και Ολυμπιάδος (και στα κάθετα στενά τους εννοείται).Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες.Τις έβλεπα πρόσφατα που έψαχνα σπίτι για να μετακομίσω. Κατέληξα στην Ολυμπιάδος όπου είναι πολύ καλή περιοχή,ήσυχη και δεν απέχει πολύ από τις πιάτσες των νέων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 11:11 Ο thanosnt έγραψε: #248 11-07-12 11:11 παντως απο οτι γνωριζω τα ενοικια στην θεσσαλονικη εχουν πεσει πλεον μπορεις να βρεις γκαρσονιερα και με 200 ευρω σε καλη κατασταση...για πανεπιστημιουπολη τι λετε ειναι καλη περιοχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 19:55 Ο Catalyst έγραψε: #249 11-07-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Δεν έχει λεωφορείο συχνά προς τριανδρία;;; γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για σπίτι στη θεσ/νικη και ψάχνω περιοχές... Click για ανάπτυξη... Έχει, απλώς το βράδυ που γενικά δεν κυκλοφορούν αστικά πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στο περπάτημα και το ταξί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pit14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο pit14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 227 μηνύματα. 7 Ιουλίου 2012 στις 01:28 Ο pit14 έγραψε: #242 07-07-12 01:28 Απο αποψη μαγαζιων τι υπαρχει?ειδα πως εχει πολλα μαγαζια!!!κανα καλο καφε ή κλαμπακι υπαρχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 03:58 Ο Catalyst έγραψε: #243 11-07-12 03:58 Υπάρχει κανείς άλλος που ψάχνει για σπίτι αυτή την περίοδο; Εγώ είπα στον ιδιοκτήτη να ρίξει το νοίκι αλλιώς θα την κάνω...ήδη είμαι στο ψάξιμο. Η άλλη λύση είναι να αγοράσουμε ένα σπίτι στο κέντρο (από Ιασωνίδου μέχρι Λεωφόρο Στρατού), να ξεμπερδεύουμε μια και καλή. hint για τους πρωτοετείς: ψάξτε σε χρυσή ευκαιρία, aggeliopolis, spitogatos κλπ, οργανωθείτε, κάντε λίστες και προτιμήστε σπίτια από ιδιώτες για να μην πληρώνετε εξτρά στον μεσίτη. Καλό ποδαρόδρομο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 09:42 Η Θάλεια έγραψε: #244 11-07-12 09:42 Εγώ αυτό που έχω να πω στους φοιτητές που έρχονται τώρα Θεσσαλονίκη είναι να αποφύγουν τα σπίτια που είναι σε πολύ κεντρικούς δρόμους (Εγνατία, Ερμού, Τσιμισκή, Μητροπόλεως). Είναι φωτιά. Καλά είναι να κοιτάξουν Αλ. Σβώλου, Αγ. Σοφίας,Γούναρη(Καμάρα) και σε στενάκια εκεί κοντά. Εύχομαι κι εγω, καλό ποδαρόδρομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Ο teol20 έγραψε: #245 11-07-12 10:08 Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:41 Η Queen of Hearts: #246 11-07-12 10:41 Και μεις σκεφτομαστε να αγορασουμε σπιτι στη θεσσαλονικη αλλα το θεμα ειναι που...στο κεντρο,που μας ενδιαφερει,ειναι ολο ερειπια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:47 Ο Γιώργος Mt: #247 11-07-12 10:47 Kι εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα στα παιδιά που θα έρθουν στη Σαλόνικα να κοιτάξουν για σπίτι σε Αγίου Δημητρίου,Κασσάνδου και Ολυμπιάδος (και στα κάθετα στενά τους εννοείται).Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες.Τις έβλεπα πρόσφατα που έψαχνα σπίτι για να μετακομίσω. Κατέληξα στην Ολυμπιάδος όπου είναι πολύ καλή περιοχή,ήσυχη και δεν απέχει πολύ από τις πιάτσες των νέων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 11:11 Ο thanosnt έγραψε: #248 11-07-12 11:11 παντως απο οτι γνωριζω τα ενοικια στην θεσσαλονικη εχουν πεσει πλεον μπορεις να βρεις γκαρσονιερα και με 200 ευρω σε καλη κατασταση...για πανεπιστημιουπολη τι λετε ειναι καλη περιοχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 19:55 Ο Catalyst έγραψε: #249 11-07-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο αποψη μαγαζιων τι υπαρχει?ειδα πως εχει πολλα μαγαζια!!!κανα καλο καφε ή κλαμπακι υπαρχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 03:58 Ο Catalyst έγραψε: #243 11-07-12 03:58 Υπάρχει κανείς άλλος που ψάχνει για σπίτι αυτή την περίοδο; Εγώ είπα στον ιδιοκτήτη να ρίξει το νοίκι αλλιώς θα την κάνω...ήδη είμαι στο ψάξιμο. Η άλλη λύση είναι να αγοράσουμε ένα σπίτι στο κέντρο (από Ιασωνίδου μέχρι Λεωφόρο Στρατού), να ξεμπερδεύουμε μια και καλή. hint για τους πρωτοετείς: ψάξτε σε χρυσή ευκαιρία, aggeliopolis, spitogatos κλπ, οργανωθείτε, κάντε λίστες και προτιμήστε σπίτια από ιδιώτες για να μην πληρώνετε εξτρά στον μεσίτη. Καλό ποδαρόδρομο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 09:42 Η Θάλεια έγραψε: #244 11-07-12 09:42 Εγώ αυτό που έχω να πω στους φοιτητές που έρχονται τώρα Θεσσαλονίκη είναι να αποφύγουν τα σπίτια που είναι σε πολύ κεντρικούς δρόμους (Εγνατία, Ερμού, Τσιμισκή, Μητροπόλεως). Είναι φωτιά. Καλά είναι να κοιτάξουν Αλ. Σβώλου, Αγ. Σοφίας,Γούναρη(Καμάρα) και σε στενάκια εκεί κοντά. Εύχομαι κι εγω, καλό ποδαρόδρομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Ο teol20 έγραψε: #245 11-07-12 10:08 Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:41 Η Queen of Hearts: #246 11-07-12 10:41 Και μεις σκεφτομαστε να αγορασουμε σπιτι στη θεσσαλονικη αλλα το θεμα ειναι που...στο κεντρο,που μας ενδιαφερει,ειναι ολο ερειπια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:47 Ο Γιώργος Mt: #247 11-07-12 10:47 Kι εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα στα παιδιά που θα έρθουν στη Σαλόνικα να κοιτάξουν για σπίτι σε Αγίου Δημητρίου,Κασσάνδου και Ολυμπιάδος (και στα κάθετα στενά τους εννοείται).Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες.Τις έβλεπα πρόσφατα που έψαχνα σπίτι για να μετακομίσω. Κατέληξα στην Ολυμπιάδος όπου είναι πολύ καλή περιοχή,ήσυχη και δεν απέχει πολύ από τις πιάτσες των νέων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 11:11 Ο thanosnt έγραψε: #248 11-07-12 11:11 παντως απο οτι γνωριζω τα ενοικια στην θεσσαλονικη εχουν πεσει πλεον μπορεις να βρεις γκαρσονιερα και με 200 ευρω σε καλη κατασταση...για πανεπιστημιουπολη τι λετε ειναι καλη περιοχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 19:55 Ο Catalyst έγραψε: #249 11-07-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχει κανείς άλλος που ψάχνει για σπίτι αυτή την περίοδο; Εγώ είπα στον ιδιοκτήτη να ρίξει το νοίκι αλλιώς θα την κάνω...ήδη είμαι στο ψάξιμο. Η άλλη λύση είναι να αγοράσουμε ένα σπίτι στο κέντρο (από Ιασωνίδου μέχρι Λεωφόρο Στρατού), να ξεμπερδεύουμε μια και καλή. hint για τους πρωτοετείς: ψάξτε σε χρυσή ευκαιρία, aggeliopolis, spitogatos κλπ, οργανωθείτε, κάντε λίστες και προτιμήστε σπίτια από ιδιώτες για να μην πληρώνετε εξτρά στον μεσίτη. Καλό ποδαρόδρομο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 09:42 Η Θάλεια έγραψε: #244 11-07-12 09:42 Εγώ αυτό που έχω να πω στους φοιτητές που έρχονται τώρα Θεσσαλονίκη είναι να αποφύγουν τα σπίτια που είναι σε πολύ κεντρικούς δρόμους (Εγνατία, Ερμού, Τσιμισκή, Μητροπόλεως). Είναι φωτιά. Καλά είναι να κοιτάξουν Αλ. Σβώλου, Αγ. Σοφίας,Γούναρη(Καμάρα) και σε στενάκια εκεί κοντά. Εύχομαι κι εγω, καλό ποδαρόδρομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Ιουλίου 2012 teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Ο teol20 έγραψε: #245 11-07-12 10:08 Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:41 Η Queen of Hearts: #246 11-07-12 10:41 Και μεις σκεφτομαστε να αγορασουμε σπιτι στη θεσσαλονικη αλλα το θεμα ειναι που...στο κεντρο,που μας ενδιαφερει,ειναι ολο ερειπια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:47 Ο Γιώργος Mt: #247 11-07-12 10:47 Kι εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα στα παιδιά που θα έρθουν στη Σαλόνικα να κοιτάξουν για σπίτι σε Αγίου Δημητρίου,Κασσάνδου και Ολυμπιάδος (και στα κάθετα στενά τους εννοείται).Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες.Τις έβλεπα πρόσφατα που έψαχνα σπίτι για να μετακομίσω. Κατέληξα στην Ολυμπιάδος όπου είναι πολύ καλή περιοχή,ήσυχη και δεν απέχει πολύ από τις πιάτσες των νέων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 11:11 Ο thanosnt έγραψε: #248 11-07-12 11:11 παντως απο οτι γνωριζω τα ενοικια στην θεσσαλονικη εχουν πεσει πλεον μπορεις να βρεις γκαρσονιερα και με 200 ευρω σε καλη κατασταση...για πανεπιστημιουπολη τι λετε ειναι καλη περιοχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 19:55 Ο Catalyst έγραψε: #249 11-07-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ αυτό που έχω να πω στους φοιτητές που έρχονται τώρα Θεσσαλονίκη είναι να αποφύγουν τα σπίτια που είναι σε πολύ κεντρικούς δρόμους (Εγνατία, Ερμού, Τσιμισκή, Μητροπόλεως). Είναι φωτιά. Καλά είναι να κοιτάξουν Αλ. Σβώλου, Αγ. Σοφίας,Γούναρη(Καμάρα) και σε στενάκια εκεί κοντά. Εύχομαι κι εγω, καλό ποδαρόδρομο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:08 Ο teol20 έγραψε: #245 11-07-12 10:08 Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:41 Η Queen of Hearts: #246 11-07-12 10:41 Και μεις σκεφτομαστε να αγορασουμε σπιτι στη θεσσαλονικη αλλα το θεμα ειναι που...στο κεντρο,που μας ενδιαφερει,ειναι ολο ερειπια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:47 Ο Γιώργος Mt: #247 11-07-12 10:47 Kι εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα στα παιδιά που θα έρθουν στη Σαλόνικα να κοιτάξουν για σπίτι σε Αγίου Δημητρίου,Κασσάνδου και Ολυμπιάδος (και στα κάθετα στενά τους εννοείται).Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες.Τις έβλεπα πρόσφατα που έψαχνα σπίτι για να μετακομίσω. Κατέληξα στην Ολυμπιάδος όπου είναι πολύ καλή περιοχή,ήσυχη και δεν απέχει πολύ από τις πιάτσες των νέων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 11:11 Ο thanosnt έγραψε: #248 11-07-12 11:11 παντως απο οτι γνωριζω τα ενοικια στην θεσσαλονικη εχουν πεσει πλεον μπορεις να βρεις γκαρσονιερα και με 200 ευρω σε καλη κατασταση...για πανεπιστημιουπολη τι λετε ειναι καλη περιοχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 19:55 Ο Catalyst έγραψε: #249 11-07-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:41 Η Queen of Hearts: #246 11-07-12 10:41 Και μεις σκεφτομαστε να αγορασουμε σπιτι στη θεσσαλονικη αλλα το θεμα ειναι που...στο κεντρο,που μας ενδιαφερει,ειναι ολο ερειπια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:47 Ο Γιώργος Mt: #247 11-07-12 10:47 Kι εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα στα παιδιά που θα έρθουν στη Σαλόνικα να κοιτάξουν για σπίτι σε Αγίου Δημητρίου,Κασσάνδου και Ολυμπιάδος (και στα κάθετα στενά τους εννοείται).Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες.Τις έβλεπα πρόσφατα που έψαχνα σπίτι για να μετακομίσω. Κατέληξα στην Ολυμπιάδος όπου είναι πολύ καλή περιοχή,ήσυχη και δεν απέχει πολύ από τις πιάτσες των νέων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 11:11 Ο thanosnt έγραψε: #248 11-07-12 11:11 παντως απο οτι γνωριζω τα ενοικια στην θεσσαλονικη εχουν πεσει πλεον μπορεις να βρεις γκαρσονιερα και με 200 ευρω σε καλη κατασταση...για πανεπιστημιουπολη τι λετε ειναι καλη περιοχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 19:55 Ο Catalyst έγραψε: #249 11-07-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μεις σκεφτομαστε να αγορασουμε σπιτι στη θεσσαλονικη αλλα το θεμα ειναι που...στο κεντρο,που μας ενδιαφερει,ειναι ολο ερειπια !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt Πολύ δραστήριο μέλος Ο Heihachi Mishima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 842 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 10:47 Ο Γιώργος Mt: #247 11-07-12 10:47 Kι εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα στα παιδιά που θα έρθουν στη Σαλόνικα να κοιτάξουν για σπίτι σε Αγίου Δημητρίου,Κασσάνδου και Ολυμπιάδος (και στα κάθετα στενά τους εννοείται).Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες.Τις έβλεπα πρόσφατα που έψαχνα σπίτι για να μετακομίσω. Κατέληξα στην Ολυμπιάδος όπου είναι πολύ καλή περιοχή,ήσυχη και δεν απέχει πολύ από τις πιάτσες των νέων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 11:11 Ο thanosnt έγραψε: #248 11-07-12 11:11 παντως απο οτι γνωριζω τα ενοικια στην θεσσαλονικη εχουν πεσει πλεον μπορεις να βρεις γκαρσονιερα και με 200 ευρω σε καλη κατασταση...για πανεπιστημιουπολη τι λετε ειναι καλη περιοχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 19:55 Ο Catalyst έγραψε: #249 11-07-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kι εγώ με τη σειρά μου θα πρότεινα στα παιδιά που θα έρθουν στη Σαλόνικα να κοιτάξουν για σπίτι σε Αγίου Δημητρίου,Κασσάνδου και Ολυμπιάδος (και στα κάθετα στενά τους εννοείται).Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες.Τις έβλεπα πρόσφατα που έψαχνα σπίτι για να μετακομίσω. Κατέληξα στην Ολυμπιάδος όπου είναι πολύ καλή περιοχή,ήσυχη και δεν απέχει πολύ από τις πιάτσες των νέων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt Εκκολαπτόμενο μέλος Ο thanosnt αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 399 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 11:11 Ο thanosnt έγραψε: #248 11-07-12 11:11 παντως απο οτι γνωριζω τα ενοικια στην θεσσαλονικη εχουν πεσει πλεον μπορεις να βρεις γκαρσονιερα και με 200 ευρω σε καλη κατασταση...για πανεπιστημιουπολη τι λετε ειναι καλη περιοχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 19:55 Ο Catalyst έγραψε: #249 11-07-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως απο οτι γνωριζω τα ενοικια στην θεσσαλονικη εχουν πεσει πλεον μπορεις να βρεις γκαρσονιερα και με 200 ευρω σε καλη κατασταση...για πανεπιστημιουπολη τι λετε ειναι καλη περιοχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catalyst Επιφανές μέλος Ο Catalyst αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.436 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 19:55 Ο Catalyst έγραψε: #249 11-07-12 19:55 Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: Κασσανδρου 11 με 150 ευρω ειναι πολυ σκοτωμενο ή ειναι η ιδεα μου; Click για ανάπτυξη... Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:24 Ο teol20 έγραψε: #250 11-07-12 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Catalyst: Πόσα τ.μ. είναι και το έχει τόσο χαμηλά το ενοίκιο; Από την αρχή της Κασσάνδρου θέλει κάμποσο περπάτημα μέχρι τα Πανεπιστήμια και δεν φημίζεται ως καλή περιοχή (αυτή την εντύπωση έχω). Πήγαινε λίγο πιο ανατολικά, Αρμενοπούλου, Ολύμπου, Φιλίππου (κοντά στη Ροτόντα), ήσυχες περιοχές και μια ανάσα από το κέντρο. Εκτός κι αν προτιμάς το περπάτημα ή τις συγκοινωνίες, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 20:46 Η evi07larissa: #251 11-07-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοείται..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:02 Ο Itach1 έγραψε: #252 11-07-12 21:02 Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από teol20: 42 τμ χωρις κοινοχρηστα γκαρσονιερα. Να σου πω την αληθεια αν δεν δω οσα σπιτια μου προξενευουν δεν προκειται να βγαλω άκρη. Κοιταω βεβαια και προς Τριανδρια μερια,και εκει με 250 ευρω και συζητιεται η τιμη του.Οποτε γενικα θα φαμε τρελο ποδαροδρομο. Click για ανάπτυξη... 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2012 στις 21:09 Ο teol20 έγραψε: #253 11-07-12 21:09 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: 42τμ χωρις κοινοχρηστα 150 ευρω; WTF στοιχειωμενο ειναι μην πας!!! Click για ανάπτυξη... Kακοηθειες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 00:59 Ο Makis_Vl έγραψε: #254 12-07-12 00:59 ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theo44 Νεοφερμένο μέλος Ο theo44 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:10 Ο theo44 έγραψε: #255 12-07-12 01:10 εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εύοσμο χαμηλά στ συνορα με μενεμενη..για πανεπιστήμια εχει συγκοινωνία να φανταστω..και αν ναι ποση ωρα? αν ξερει καποιος..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:13 Η evi07larissa: #256 12-07-12 01:13 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: ΜΜΜ κι εγώ νομίζω έχω να ρίξω τρελό ποδαρόδρομο...απο μερικά που είδα στο Ιντερνετ είναι τραγικά τα περισσότερα....Μερικά δεν έχουν ουτε καν μπανιέρα ή ντουζ :Ο Click για ανάπτυξη... Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:24 Ο Makis_Vl έγραψε: #257 12-07-12 01:24 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εχεις να δεις πολλά τέτοια....πάντως από το ίντερνετ τα ενοίκια μου φάνηκαν πεσμένα σε σχέση με πέρυσι... Click για ανάπτυξη... Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:42 Η evi07larissa: #258 12-07-12 01:42 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dr.Katalyst ANVNYMOS Vok stavri19 gaidouri tomftw BiteTheDust Helen06 Annts chester20080 marina.marina Unboxholics eww1qewqeqweqw Joji Ωχ ωραίο σύστημα Claire05 Eirinakiii8 AggelikiGr xanthippiad kasl178 astroskoni phoni dmav thesecretfemme eirinipap ειδήμων Frozensun angel27_ P.Dam. sophiaa constansn Nic Papalitsas aggorf ΘανάσοςG4 Obi-Wan Kenobi Than003 Mewmaw AnnaRd panaman Praxis jimis2001 Ness Νικολινα Abiogenesis Nala ilias_21 Magigi charmander pannnos1992 Kostas_Athens dim6 giota.kat ggl Vickyoustgl Nikoleta_Giann Cheryl heo12345 maria20 kiyoshi Nefeloula neste victor 21 TheodoraNt dim92 kostas1233 Thoba19 CuHg lnesb Panos blg Tommy_civil Rene2004 Φινεύς Ν.Χ. Ggpg lenypap Marianna35 Ryuzaki Unseen skygge tsiobieman Slytherin iminspain Trolling Stones stefan Viedo Elena78 giannhs2001 γιω99 Αλκης Κ. J.Cameron Κλημεντίνη jj! azula Ψηλέας hirasawayui Belle26 Lathy Markaf Γιοκα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Ισχύει!Βρήκα μέσα στο χάος 3 νορμάλ...αλλά το 1ο.είναι υπόγειο 2ο.εισαι ισόγειο 3ο.Πλ.ναυαρινου Click για ανάπτυξη... Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl Δραστήριο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 501 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 01:46 Ο Makis_Vl έγραψε: #259 12-07-12 01:46 Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 40 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 40 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από evi07larissa: Εγώ πέρυσι έμενα παπάφη με νευροκοπίου.... με τα πόδια πήγαινα στην σχολή.ήταν ακριβό το ενοίκιο και φέτος ψάχνω άλλο. 4 φίλοι μου πέρασαν πέρυσι θεσ/νικη. 2 βρήκαν παπάφη, μία φίλη μου κασσάνδρου και 1 δελφών αλλά αυτή είναι στα τει στην σίνδο και αλλάζει 2 λεωφορεία Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa Πολύ δραστήριο μέλος Η evi07larissa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 02:03 Η evi07larissa: #260 12-07-12 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Makis_Vl: Εμένα μου είπαν να ψάξω για Λεωφόρο Στρατού,Τριανδρία κι έτσι... Click για ανάπτυξη... Ναι και εκεί καλά είναι...λεωφ στρατού, ιπποκράτειο, θεαγενειο μενουν πολλοί φοιτητές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.