stefanos45
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιο χαμηλα νομιζω απο περισυ με 200-250 ευρω βρισκεις σχετικα μικρο βεβαια...ρε παιδια τι τιμες παιζουν φετος στα σπιτια? στο περιπου να εχω μια ιδεα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

^Αυτές ειναι καλες περιοχες για να νοικιασετε σπιτι, αλλα τις τιμες τις βαρανε, αν και απ' οσο βλεπω πιο λιγο απο περσι.
Μετα εχει καλες τιμες και σε πιο ανατολικα, αλλα το κερδος στο νοικι θα το χανετε με τις μετακινησεις λογικα.

Και πιο δυτικα εχει καλα σπιτια αλλα δεν εχει πολυ καλη και βολικη συγκοινωνια.
Joaquín
Διάσημο μέλος

ρε παιδια τι τιμες παιζουν φετος στα σπιτια? στο περιπου να εχω μια ιδεα...
Δε νομίζω να υπάρξει μείωση σε σχέση με πέρυσι, και αυτό διότι η ζήτηση είναι τεράστια όπως και να το κάνεις.
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Τελικα Κασσανδρου παιζει με 150 ευρω,αλλα ειναι πολυ παλιο.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Θα το πάρεις;Τελικα Κασσανδρου παιζει με 150 ευρω,αλλα ειναι πολυ παλιο.

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά εγώ πέρυσι που έψαχνα και είχα ψάξει πολλές μέρες τα περισσότερα ήταν παλιά και πανάκριβα. τις έχουν ρίξει τις τιμές....ευτυχώςΕγω παντως με τιμουλες γυρω στα 250 ευρω,βρηκα αρκετα σπιτια και οι τιμες ειναι πιο σκοτωμενες απο το 2011 γιατι ολο και λιγοτεροι θα μετακινηθουν σε τοπο διαφορετικο απο την κατοικια τους.
Τελικα Κασσανδρου παιζει με 150 ευρω,αλλα ειναι πολυ παλιο.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ανω Πόλη(Θεσσαλονίκη) είναι καλή περιοχή για φοιτητές;
ετσι και ετσι απ οτι ακουω...στον αγιο δημητριο προτεινω να σκεφτεισ...θα σε κοντα στην σχολη αν θα εισαι φθσικα στο απθ και κοντα στο κεντρο!!

Itach1
Διάσημο μέλος

Η Ανω Πόλη(Θεσσαλονίκη) είναι καλή περιοχή για φοιτητές;
Σαν περιοχη ειναι καλη αλλα δεν εχει καλη συγκοινωνια απο οτι εχω ακουσει.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο κέντρο είναι τραγικά τα σπίτια μέσω Ιντερνετ που κοιταξα λίγο...στην Ανω Πόλη είναι καλύτερα...
λοιπον ο αδερφοσ μου ζουσε αγιο δημητριο σε πολυ ωραιο σπιτι 2αρι οικογενειακη πολυκατοικια καινουργια σχεδον...μολισ το ξενοικιασε...αν σε ενδιαφερει να σου δωδω στοιχεια να επικοινωνησεισ να το δεισ
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος

Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Yπερεκτιμημένη η Καλαμαριά.Δε λέω έχω ωραίες περιοχές αλλά και κάτι στενά θου κύριε. Εάν μένεις Άγιο Θεράποντα πρέπει να πάρεις 2 αστικά για το ΑΠΘ προκειμένου να μην περπατήσεις την Αγγελάκη;όχι.
Πάντως για καλή περιοχή με καλά σπίτια έχει και η καλαμαριά. Μπορεί να φαίνεται μακριά αλλά με ένα 8 φτάνεις πανεπιστήμια και καλά φαγάδικα έχει η γύρω περιοχή. Πολλοί φίλοι μου μένουν εκεί.Και εγώ αν δεν έμενα τούμπα μάλλον εκεί θα πήγαινα. Εκεί που μένω άγιο θεράποντα που επίσης είναι καλή περιοχή πρέπει να αλλάξω 2 λεωφορεία για να πάω στο αριστοτέλειοπου φαινομενικά είναι πιο κοντά.

Ψιλοάτοπο το επιχείρημα.Με αυτή τη λογική να νοικιάζουμε μόνο βούλγαρη και Άνω Τούμπα που τα λεωφορεία τους σε αφήνουν στην Είσοδο της Θεολογικής

Κάκιστη θα έλεγα...Σαν περιοχη ειναι καλη αλλα δεν εχει καλη συγκοινωνια απο οτι εχω ακουσει.
λοιπον ο αδερφοσ μου ζουσε αγιο δημητριο σε πολυ ωραιο σπιτι 2αρι οικογενειακη πολυκατοικια καινουργια σχεδον...μολισ το ξενοικιασε...αν σε ενδιαφερει να σου δωδω στοιχεια να επικοινωνησεισ να το δεισ
Αγίου Δημητρίου; Ανάλογα το πόσο ψηλά ή χαμηλά θα βρεις.Γιατί και το Καυταντζόγλειο Αγ.Δημητρίου είναι όπως και η ΔΕΗ,αλλά άλλη περιοχή η μία,άλλη η άλλη

christie_94
Νεοφερμένο μέλος

Η Ανω Πολη απ'οσο ξερω ειναι απο τις καλυτερες περιοχες κοντα στο κεντρο της Θεσσαλονικης και απο τις πιο ομορφες ταυτοχρονα. το μονο αρνητικο που εχει ειναι οτι οι συγκοινωνιες δεν ειναι πολυ βολικες και οτι εχει πολλες ανηφορες!Η Ανω Πόλη(Θεσσαλονίκη) είναι καλή περιοχή για φοιτητές;

Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mάλλον η Τούμπα.
Έχοντας μείνει και στις 2 , θα έλεγα καλαμαριά όχι τόσο μέσα...στα όρια ..στην περιοχή του ντεπώ.
Eκεί στα όρια είναι πολύ βολικά όντως

Itach1
Διάσημο μέλος

thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.