Βetty
Δραστήριο μέλος

κ εγώωω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

όντως βολεύει κέντρο.. δεν το κοίταξα καθόλου.. για σίνδο δεν το σκέφτεσαι ?
οοοοοχι, με τιποτα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

οοοοοχι, με τιποτα..![]()
ούτε κι εγώ το σκέφτηκα είναι η αλήθεια και τώρα που κοίταζα πάλι σπίτια είχα τις αμφιβολίες μου.. ότι και καλά θα ήμουν κοντά στη σχολή κτλ, αλλά προτιμώ τον εύοσμο 100000 φορές περισσότερο από τη Σίνδο! και κέντρο θα μπορώ χαλαρά να πάω και σχετικά κοντά σε κτελ και τρένα είμαι αν θέλω να φύγω και είναι και ωραία περιοχή και σχετικά κοντά.. είχα κοιτάξει και κέντρο, αλλά κι εγώ δε βρήκα τίποτα
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

ούτε κι εγώ το σκέφτηκα είναι η αλήθεια και τώρα που κοίταζα πάλι σπίτια είχα τις αμφιβολίες μου.. ότι και καλά θα ήμουν κοντά στη σχολή κτλ, αλλά προτιμώ τον εύοσμο 100000 φορές περισσότερο από τη Σίνδο! και κέντρο θα μπορώ χαλαρά να πάω και σχετικά κοντά σε κτελ και τρένα είμαι αν θέλω να φύγω και είναι και ωραία περιοχή και σχετικά κοντά.. είχα κοιτάξει και κέντρο, αλλά κι εγώ δε βρήκα τίποτα
εκλεισες Ευοσμο?
εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

οο ναι![]()
κι εγω αρχικα στον ευοσμο εψαχνα γιατι εχει καινουρια και φθηνα σπιτια ομως πληροφορηθηκα απο φοιτητες του τει πως δεν βολευουν τα λεωφορεια απο ευοσμο για σταθμο.. και ετσι το αφησα..

εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

κι εγω αρχικα στον ευοσμο εψαχνα γιατι εχει καινουρια και φθηνα σπιτια ομως πληροφορηθηκα απο φοιτητες του τει πως δεν βολευουν τα λεωφορεια απο ευοσμο για σταθμο.. και ετσι το αφησα..![]()
κοίτα ή παίρνεις το 21, κατεβαίνεις μιχαήλ καλού και πας στο σταθμό για να πάρεις το 52. που θέλεις κοντά μία ώρα για να πας στη σχολή έτσι ή πας με τα πόδια στο αστυνομικό μέγαρο, από την πλατεία του ευόσμου είναι περίπου 20 λεπτά και μετά παίρνεις το 52 για τα τει που είναι περίπου 10 λεπτά και κάνεις δηλαδή κανά μισάωρο πάνω κάτω για να πας.. αλλιώς αν έχεις αυτοκίνητο είναι μόλις 10 λεπτά.
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

κοίτα ή παίρνεις το 21, κατεβαίνεις μιχαήλ καλού και πας στο σταθμό για να πάρεις το 52. που θέλεις κοντά μία ώρα για να πας στη σχολή έτσι ή πας με τα πόδια στο αστυνομικό μέγαρο, από την πλατεία του ευόσμου είναι περίπου 20 λεπτά και μετά παίρνεις το 52 για τα τει που είναι περίπου 10 λεπτά και κάνεις δηλαδή κανά μισάωρο πάνω κάτω για να πας.. αλλιώς αν έχεις αυτοκίνητο είναι μόλις 10 λεπτά.
το θεμα ειναι πως δεν εχω αυτοκινητο...

Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

εγώ που πέρασα ΤΕΙ και μένω τούμπα... θα με πέρνει 1,5 ώρα για να πάω![]()
Ηρωίδα είσαι.

εντροπία
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ που πέρασα ΤΕΙ και μένω τούμπα... θα με πέρνει 1,5 ώρα για να πάω![]()
ωωωχ πακετάκι..

makis07
Εκκολαπτόμενο μέλος

delinda
Νεοφερμένο μέλος

Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όντως το να βρεις σπίτι στη Θεσσαλονίκη θέλει γερά νεύρα,καλά παπούτσια και πολυυυυυυυύ υπομονή!Εγώ μετά από 3 μέρες βρήκα στη Βασ.Όλγας διαμέρισμα 60 τμ σε πολυκατοικία 4ετών με πόρτα ασφαλείας και θυρωρό!
ενοίκιο?

delinda
Νεοφερμένο μέλος

pit14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Ριχνει κουβαδες με νερο βραδυατικα απο τον δευτερο οροφο σε οποιον περναει κατω απο την πολυκατοικια,κανει συχνα παρτυ,το λιωνει τα βραδυα στο προ,γκαριζει,γαυγιζει
Ωραια γειτονια σε λεω

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχχαχαχαχΕχω εναν βλακα συμφοιτητη μου που μενει εκει.Να τον προσεχεις
Ριχνει κουβαδες με νερο βραδυατικα απο τον δευτερο οροφο σε οποιον περναει κατω απο την πολυκατοικια,κανει συχνα παρτυ,το λιωνει τα βραδυα στο προ,γκαριζει,γαυγιζει
Ωραια γειτονια σε λεω![]()

Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν έχει λεωφορείο συχνά προς τριανδρία;;; γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για σπίτι στη θεσ/νικη και ψάχνω περιοχές...Εκεί μένω κι εγώ. Από τις καλυτερες περιοχές, ήσυχη και δίπλα στα πανεπιστήμια. Το κακό είναι ότι δεν έχει πως να γυρίσεις το βράδυ εκτός από ταξί ή με περπάτημα. Οι τιμές στα ενοίκια ξεκινούν από 240Ε. Είναι μέρος που κατά την γνώμη μου έχει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά (δύσκολο να βρείς τέτοια περιοχή στην θεσ/νίκη).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- BiteTheDust
- Helen06
- XRY
- Annts
- chester20080
- marina.marina
- Unboxholics
- eww1qewqeqweqw
- Joji
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Claire05
- Eirinakiii8
- AggelikiGr
- xanthippiad
- kasl178
- astroskoni
- phoni
- dmav
- thesecretfemme
- eirinipap
- ειδήμων
- Frozensun
- angel27_
- P.Dam.
- sophiaa
- constansn
- Nic Papalitsas
- aggorf
- ΘανάσοςG4
- Obi-Wan Kenobi
- Than003
- Mewmaw
- AnnaRd
- panaman
- Praxis
- jimis2001
- Ness
- Νικολινα
- Abiogenesis
- Nala
- ilias_21
- Magigi
- charmander
- pannnos1992
- Kostas_Athens
- dim6
- giota.kat
- ggl
- Vickyoustgl
- Nikoleta_Giann
- Cheryl
- heo12345
- maria20
- kiyoshi
- Nefeloula
- neste
- victor 21
- TheodoraNt
- dim92
- kostas1233
- Thoba19
- CuHg
- lnesb
- Panos blg
- Tommy_civil
- Rene2004
- Φινεύς
- Ν.Χ.
- Ggpg
- lenypap
- Marianna35
- Ryuzaki
- Unseen skygge
- tsiobieman
- Slytherin
- iminspain
- Trolling Stones
- stefan
- Viedo
- Elena78
- giannhs2001
- γιω99
- Αλκης Κ.
- J.Cameron
- Κλημεντίνη
- jj!
- azula
- Ψηλέας
- hirasawayui
- Belle26
- Athens2002
- Markaf
- Γιοκα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.