Anarki
Διάσημο μέλος

Ψάξτο καλά πριν πάρεις την τελική απόφαση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drughi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

tinkerbell21694
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά η αίσθηση του "πάρτε τα παπούτσια μου" όταν δουν τα μόρια είναι άλλο πράγμα!Μη πας με τη λογική να βγάλεις μόρια για να βουλώσεις στόματα, γιατί η μοίρα τιμωρεί...

Πάντως επαναλαμβάνω, κοιτάτε αρχικά τι θέτε εσείς... και αφήστε προς το παρόν τα μόρια σε 2η μοίρα. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.
Nad
Νεοφερμένο μέλος

petros17
Νεοφερμένο μέλος

astathmitos
Δραστήριο μέλος

petros17
Νεοφερμένο μέλος

Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Μήπως θυμάστε περίπου πόσα μόρια ήθελε πέρυσι ;
Ευχαριστω
01011001
Δραστήριο μέλος

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: 16580
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ): 14664
https://ypepth.gr/efarmoges/baseis.php
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πες του μόνο: "Όχι ΣΕΜΦΕ" (τα εφαρμοσμένα μαθηματικά ΕΜΠ)Ένας φίλος ενδιαφέρεται να περάσει μαθηματικό εδώ στην Ελλάδα.
Μήπως θυμάστε περίπου πόσα μόρια ήθελε πέρυσι ;
Ευχαριστω
Δεν βγαίνεις τίποτα από εκεί.
isnogood
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θεωρία του χάους κ.τ.λ
Ωστόσο θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για την σχολή αυτή γιατί με ενδιαφέρει...
Nalfein
Νεοφερμένο μέλος

Χρόνος Εύρεσης Πρώτης Εργασίας: Βρήκε αμέσως δουλειά (72,2%)
1-12 μήνες (22,2%)
12-24 μήνες (5,6%)
Βλέπουμε οτι εχει αρκετή αποροφητικότητα, καλύτερη ποσοστικα και απο HMMY, αλλα και πάλι δε γινεται να υπάρχει βεβαιότητα για το αντικείμενο της εργασίας, την αμοιβή και το κατα πόσο το δείγμα είναι αντιπροσωπευτικό του πληθυσμού (μπα μπα τα μαθηματικά γενικής, νομιζα πως δεν ήξερα θεωρία

Εγώ καποια παιδιά που ξέρω προσωπικά απο ΣΕΜΦΕ μου εχουν πει οτι ενδιαφέρονται κυρίως για απασχόληση στην ιδιωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση (φροντιστήρια, ιδιαίτερα κλπ) που εκεί σίγουρα θα μετράνε γνώσεις σε 2 πεδία.
Επίσης απ'οτι εχω διαβάσει (αλλα μπορεί και να μην ισχύει) σπουδές σε εφαρμοσμένα μαθηματικά και φυσική εχουν αντίκρυσμα σε ερευνητικά ιδρύματα, κυρίως εξωτερικού
Επίσης, εχω προσέξει οτι η ΣΕΜΦΕ συμμετέχει στα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα του ΕΜΠ (https://www.ntua.gr/postgraduate.html)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, να 'σαι καλά!Εγώ Γιώργο έχω ακούσει ότι μέσω αυτής της σχολής πας για πανεπιστημιακή καριέρα και επειδή έχω δει και τα μαθηματά της σχολής μου φένεται πολύ ενδιαφέρουσα.
Θεωρία του χάους κ.τ.λ
Ωστόσο θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για την σχολή αυτή γιατί με ενδιαφέρει...

Το ΣΕΜΦΕ υπάρχει μόνο για να έχουν δουλειά οι φυσικομαθηματικοί που διδάσκουν στο ΕΜΠ. Το πτυχίο σου έχει κατά τα άλλα μηδενική αξία. Έχει ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά δεν βγαίνεις τίποτα από εκεί μέσα. 5 χρόνια σπουδών τζάμπα.
Μερικοί λένε "ε, καλά, θα μπουν και στο ΤΕΕ κάποια στιγμή", αλλά εγώ λέω πήγαινε σε κάτι σίγουρο.
Υ.γ.: Άθλιοι ΣΕΜΦίτες, θα περάσω τα μαθήματά σας και δεν θα σας ξαναδώ. :mad2:
noodlee999
Νεοφερμένο μέλος

θα μου πειτε τι καθεσαι κ διαβαζεις τοτε???
πρεπει ομως...γιατι αν δεν περασω με την πρωτη δεν θα αντεξω αλλο ενα χρονο

αυτο που θα ηθελα περισσοτερο ειναι σχολη φωτογραφιας, αλλο κατι τετοιο ειναι αδυνατο εφοσον δεν εχω δηλωσει μαθημα επιλογης ελευθερο +γραμμικο σχεδιο. . .
οποτε λεω μακαρι να βγαλω μια βαθμολογια που να με ικανοποιει κ μετα βλεπω κ για σχολη: /
δεν σκεφτομαι σωστα,,το ξερω..
βρισκεται κανεις αλλος στην ιδια κατασταση με μενα??
αα...οταν λετε σιγουρες σχολες?? συγκεκριμενα???
Nad
Νεοφερμένο μέλος

Οι χημικοι μηχανικοι δε μπορουν να δουλεψουν σε δημοσια σχολεια.. σωστο; Αν εχεις τοση πορωση γιατι να μη γινεις χημικος σκετο;
μα yes οι χημικοί μηχανικοί προορίζονται για βιομηχανία/επιχείρηση,όχι για σχολείο

αυτό μ αρέσει!!

nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.