Αντώνης
Δραστήριο μέλος

Το πτυχίο σου έχει κατά τα άλλα μηδενική αξία. Έχει ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά δεν βγαίνεις τίποτα από εκεί μέσα. 5 χρόνια σπουδών τζάμπα.
Εγώ μόνο και μόνο για αυτό θα πήγαινα.

Και μετά θα συνέχιζα κανονικές σπουδές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiNaarc
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JeyTsav
Νεοφερμένο μέλος

Θέλω πάρα πολύ αυτήν την σχολή,έχω όμως συνειδητοποίησει ότι μόνο με ένα θαύμα θα βγάλω 19 χιλιάρικα για να μπόρω τουλάχιστον να ελπίζω.
Σαν επόμενη επιλογή θα βάλω κάτι απο Ηλεκτρολόγων ή Μηχανολόγων Μηχανικών με ιδιαίτερη προτίμιση στη σχολή των Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών της Πάτρας.
Και σαν τελευταίες επιλογές θα βάλω Εφαρμοσμένη Πληροφορικη (στο ΠΑ.ΜΑΚ.) και Διεθνών Ευρωπαικών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών (στο ΠΑ.ΜΑΚ.)
Θα μου πείτε, καμία σχέση το ένα με το άλλο...αλλά τουλάχιστον έχω στόχους xD
Ααα και κάτι ακόμα
Μπόρει κάποιος παρακαλώ να μου πει ποιες είναι οι συμβατές σχολές για μετταγραφη με αυτη των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ ??
oikonomikarios
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ σε αυτη την σχολη ειναι η κοπελα μου και τα ξερω αρκετα καλα τα πραγματα.εγω ειμαι στο οικονομικο της ασοεε αν καποιος θελει να του πω 5 πραγματα ας μου στειλει καποιο προσωπικο μηνυμα
θανος
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπόρει κάποιος παρακαλώ να μου πει ποιες είναι οι συμβατές σχολές για μετταγραφη με αυτη των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ ??
Σύμφωνα με τους πινακες μετεγγραφών του ΥΠΕΠΘ στην ίδια κατηγορία είναι:
Ηλεκτρολόγοι μηχανικοι & μηχ. υπολογιστών ΕΜΠ
Ηλεκτρολόγοι μηχανικοι & μηχ. υπολογιστών ΑΠΘ
Ηλεκτρολόγων μηχανικών και τεχνολογίας υπολογιστών Πάτρας
Ηλεκτρολόγοι μηχανικοι & μηχ. υπολογιστών Θράκης
go2jimmys
Νεοφερμένο μέλος

Θέλω να περάσω ''πληροφορική θεσσαλονίκης'' (οχι στο ΑΠΘ) και......
αυτα

elenalex
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κάποιο επίσημο έγγραφο εγώ προσωπικά δεν έχω δει. Και όσο η κατάσταση είναι μεστή, εγώ προτείνω απλά μακριά, εκτός αν θέλει κανείς να κάνει 5 χρόνια και να ζει μετά με την ελπίδα ότι στο ΑΣΕΠ δεν θα 'χει πρόβλημα (για το ΤΕΕ δεν το συζητώ, οι άνθρωποι απλά ΔΕΝ είναι μηχανικοί).δεν ειναι απολυτως σωστα αυτα που λεγονται για την ΣΕΜΦΕ.Το θεμα του ασεπ ουσιαστικα εχει λυθει τωρα οσον αφορα το τεε αυτο ειναι μια λλη δουλεια...η σχολη προσφερει τοσες κατευθυνσεις που αν δεν σου αρεσει καμμια σημαινει οτι δεν κανεις για τις θετικες επιστημες.οι τομεις με τους οποιους μπορεις να ασχοληθεις ειναι(πληροφορικη οικονομικα μηχανικη αναλυση αλγεβρα-στατιστικη πυρηνικη δικτυα...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος

xalaros1987
Νεοφερμένο μέλος

Θελω να σας πω οτι σκεφτειτε πολυ καλα τι θελετε πριν δηλωσετε σχολες κ μαθετε πολλα!οσο πιο πολλα μπορειτε! τα πραγματα ειναι αλλιως απ οτι τα νομιζετε. εγω πριν μπω στο πανεπιστημιο νομιζα οτι το παν ειναι να μπεις.δεν ειναι ετσι.κοιταξτε πρωτα απ ολα τι σας αρεσει κι οχι αν η σχολη ειναι καλη για να πουλατε μουρη

Επισης να ξερετε πως διαλεγοντας μια σχολη σοβαρη οπως οι πολυτεχνικες,δεν συνεπαγεται το: διαβαζω ελαχιστα μεσα στην εξεταστικη κ τελειωνω με 8.
Να ξερετε ολα ειναι ευκολα κ τπτ δεν ειναι...
Καλη επιτυχια να εχετε!!
Οι πανελληνιες δεν ειναι το παν (εγω αυτο πιστευα πριν δωσω)!
Δωσ΄τε τα ολα!
Και μην αγχωνεστε πολυ

Ο,τι θελετε ρωτηστε.Θα χαρω ξεροντας καποια πραγματα περισσοτερα να βοηθησω!
myrtob
Νεοφερμένο μέλος

myrtob
Νεοφερμένο μέλος

Εχω την αίσθηση(παρακολούθησα ένα σεμινάριο επαγγ.προσανατολισμου προσφατα) ότι τα εφαρμοσμένα μαθηματικά ΕΜΠ μπορούν πια να διορίζονται και στο δημόσιο μετά από μεγάλη προσπάθεια του ΕΜΠ...ότι δλδ αναγνωρίστηκε το πτυχίο...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, να 'σαι καλά!
Το ΣΕΜΦΕ υπάρχει μόνο για να έχουν δουλειά οι φυσικομαθηματικοί που διδάσκουν στο ΕΜΠ. Το πτυχίο σου έχει κατά τα άλλα μηδενική αξία. Έχει ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά δεν βγαίνεις τίποτα από εκεί μέσα. 5 χρόνια σπουδών τζάμπα.
Μερικοί λένε "ε, καλά, θα μπουν και στο ΤΕΕ κάποια στιγμή", αλλά εγώ λέω πήγαινε σε κάτι σίγουρο.
Υ.γ.: Άθλιοι ΣΕΜΦίτες, θα περάσω τα μαθήματά σας και δεν θα σας ξαναδώ. :mad2:
demoglakos
Νεοφερμένο μέλος

dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν το γνωρίζω, σόρρυ.Εχω την αίσθηση(παρακολούθησα ένα σεμινάριο επαγγ.προσανατολισμου προσφατα) ότι τα εφαρμοσμένα μαθηματικά ΕΜΠ μπορούν πια να διορίζονται και στο δημόσιο μετά από μεγάλη προσπάθεια του ΕΜΠ...ότι δλδ αναγνωρίστηκε το πτυχίο...

Απ' τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει κάτι επίσημο (χαρτί) τότε όλα είναι ρευστά... Αν πάλι υπάρχει (link?) τότε οκ, μπράβο.

billokos
Νεοφερμένο μέλος

ellaki
Νεοφερμένο μέλος

Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα μετα τα Μαθ. Κατευθηνσης με βλεπω γυρω στα 15000
aris_20
Εκκολαπτόμενο μέλος

φαντασου πως εγω ξαναδινω.....
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.