methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.105 μηνύματα.

07-04-14

19:12
Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.336 μηνύματα.

07-04-14

19:14
Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε"![]()
Πόσο συμφωνώ μαζί σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα.

07-04-14

19:19
Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε"![]()
Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε 

methexys
Τιμώμενο Μέλος
Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.105 μηνύματα.

07-04-14

19:40
Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε
Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν

Emilouko
Περιβόητο μέλος
Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα.

07-04-14

19:43
Χαχα.Ωραίες εποχές όμως.Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...