methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:12 Η methexys έγραψε: #181 07-04-14 19:12 Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:14 Η Nefeli Graf: #182 07-04-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε" Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:19 Η Emilouko έγραψε: #183 07-04-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε" Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:40 Η methexys έγραψε: #184 07-04-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε Click για ανάπτυξη... Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η Emilouko έγραψε: #185 07-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ωραίες εποχές όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:14 Η Nefeli Graf: #182 07-04-14 19:14 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε" Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:19 Η Emilouko έγραψε: #183 07-04-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε" Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:40 Η methexys έγραψε: #184 07-04-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε Click για ανάπτυξη... Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η Emilouko έγραψε: #185 07-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ωραίες εποχές όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε" Click για ανάπτυξη... Πόσο συμφωνώ μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:19 Η Emilouko έγραψε: #183 07-04-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε" Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:40 Η methexys έγραψε: #184 07-04-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε Click για ανάπτυξη... Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η Emilouko έγραψε: #185 07-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ωραίες εποχές όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: LidiaM Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Είμαι λίγο οφφ-τοπικ, το ξέρω,αλλά σε λίγα χρόνια, όταν θα σκέφτεστε το γυμνάσιο θα λέτε "πω πω τι ανώριμα που ήμασταν τότε και τι βλακείες κάναμε" Click για ανάπτυξη... Spoiler Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:40 Η methexys έγραψε: #184 07-04-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε Click για ανάπτυξη... Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η Emilouko έγραψε: #185 07-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ωραίες εποχές όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Spoiler Εγώ νομίζω πως και για το λύκειο σε λίγα χρόνια τα ίδια θα λέμε Click για ανάπτυξη... Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 7 Απριλίου 2014 στις 19:43 Η Emilouko έγραψε: #185 07-04-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ωραίες εποχές όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Tουλάχιστον στο λύκειο είσαι λίγο πιο...συνειδητοποιημένη να το πω; Στο γυμνάσιο αλλού πατούσαμε και αλλού βρισκόμασταν Click για ανάπτυξη... Χαχα.Ωραίες εποχές όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.