Γενικό -  Πώς τα πήγατε στις Εξετάσεις;

maraki

Δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα.
Προτιμώ το κίνητρό μου να είναι η αλήθεια και μόνο αυτή, παρά ο,τιδήποτε άλλο το οποίο μπορεί ναι μεν να μου δώσει κουράγιο αλλά δε θα στηρίζεται στην πραγματικότητα. Πλασματικά κίνητρα δεν έμαθα στη ζωή μου να δέχομαι. Ποτέ μου δεν τα συμπάθησα και πάντοτε προσπαθούσα να τα αποφύγω. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν το ίδιο να κάνω και τώρα, εκφράζοντας την άποψή μου. :iagree:

Τέλος το off.

Προσωπικά,πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα του κάθε ατόμου.Άλλα άτομα μπορεί με ένα 16 για παράδειγμα να απογοητευτούν,να τα παρατήσουν,γιατί σκέφτονται ότι αν έχουν τέτοιο βαθμό στην Α Λυκείου,τότε δεν έχουν πολλές ελπίδες για το μέλλον κι αυτό ίσως να έχει σαν έκβαση να παραμελήσουν το μάθημα,να μην ασχοληθούν,βλέποντας ότι η όλη προσπάθειά τους δεν επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.Άλλοι πάλι είναι πιο αισιόδοξοι,έχουν αυτοπεποίθηση και ίσως με ένα τέτοιο βαθμό να μην ένιωθαν τίποτα.Διαφορετικά άτομα,διαφορετικοί χαρακτήρες.
Στην περίπτωση του Δημήτρη θεωρώ ότι η καθηγήτρια έβαλε το συγκεκριμένο βαθμό γιατί ήξερε την προσπάθεια που έκανε όλη τη χρονιά,έγραψε καλά και στα πλαίσια των σχολικών εξετάσεων της Α λυκείου δεν είναι τόσο "τραβηγμένο" ένα 20.Ήθελε να το βάλει και το έβαλε,πίστευε ότι το αξίζει.Αυτό είναι όλο.Απλά,οι περισσότεροι σκεφτόμαστε τις Πανελλήνιες και συγκρίνουμε τα πάντα με αυτές.Εξάλλου,ο Δημήτρης ξέρει τι αξίζει,σε πιο επίπεδο βρίσκεται και όλο αυτό του δίνει θάρρος και δύναμη για να προχωρήσει και να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο.
Αυτά.Απλά ήθελα να τα πω,δεν είναι τίποτα προσωπικό.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Shadowfax

Διάσημο μέλος

Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3,622 μηνύματα.
Διαφορετικά άτομα, διαφορετικές αντιλήψεις.

Το πιο φυσικό πράγμα που μπορεί να συμβεί στον κόσμο αυτό.

Δε νομίζω να διαφώνησα ποτέ. Εξαρχής την άποψή μου εκφράζω, και αν κάτι ίσως προσπάθησα να πετύχω με αυτή είναι να μην αποτελέσει το δικό σου, πλασματικό, κίνητρο για προσπάθεια, αφορμή απογοήτευσης για τους περισσότερους εδώ που δεν ευτυχήσαμε τέτοιο βαθμό στην έκθεση. Ο μοναδικός λόγος που μίλησα από την αρχή ήταν για να διαβαστούν αυτά που γράφω. Να διαβαστούν από εμένα και από άλλους που πιθανώς αποτύχανε. Να διαβαστούν και να καταλάβουν πως δεν είναι η επιτυχία το μόνο κίνητρο, γιατί τελευταία πολλά θα έχουν δει τα μάτια τους με αποκορύφωση το σημερινό. Να διαβαστούν και να τους δώσουν να καταλάβουν πως η διαφορετικότητα στους ανθρώπους επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, προφανώς. Να καταλάβουν πως αν κάποιος που επιτυγχάνει παίρνει μια φορά κουράγιο αυτοί θα πρέπει να πάρουν δέκα φορές, γιατί η προσπάθεια είναι αυτή που μένει στο τέλος, αυτή που μετράει. Να καταλάβουμε όλοι μας πως μια αποτυχία δε φέρνει την καταστροφή. Αλίμονο φυσικά αν μιλάμε για αποτυχία στην έκθεση, τέλος πάντων.

Προσωπικά σου έδωσα και σου ξαναδίνω συγχαρητήρια. Τα ίδια όμως συγχαρητήρια θα δώσω και σε αυτόν που προσπάθησε και τελικά δεν τα κατάφερε. Συγχαρητήρια που ελπίζω να του δώσουν το ίδιο κουράγιο που έδωσε σε σένα η καθηγήτρια / ο βαθμός / το μάθημα / whatever. Έτσι ξεκίνησα να μιλάω σε αυτό το θέμα, έτσι θα τελειώσω. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές με διαφορετικές φιλοδοξίες και διαφορετικά κίνητρα. :bye:

*τώρα πραγματικά τέλος το πολύ off γιατί αν συνεχιστεί αναγκαστικά φεύγουν στα εκτός θέματος, και τα παραπάνω μηνύματα μόνο για εκεί δεν είναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vaggos_93

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Βαγγέλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 189 μηνύματα.
Ολα 18+ εκτος απο γερμανικα......... (15......:P )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ssalex

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ssalex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 240 μηνύματα.
ε δεν ήξερα ότι και οι διαχειριστές της σελίδας κάνουν spam :P
τελειώστε το κάπου ρε μάγκες;) μην spamάρετε έτσι...
τεσπα... τους παίρνω αύριο! ας έχω καλή επιτυχία !!!!!!!!
:thanks:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Manthak47

Νεοφερμένος

Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 97 μηνύματα.
Με την ίδια λογική, γιατί να παίρνει κάποιος 20 στα μαθηματικά, φυσική, χημεία;

Ένας μαθηματικός μπορεί άνετα να κόψει έστω και ένα μόριο, πολλές φορές γίνονται επιπολαιότητες ή υπάρχει κάποια ασάφεια στη δικαιολόγηση.

Μπορεί να νομίζετε ότι προσπαθώ να υπερασπιστώ το δικό μου 20, αλλά εν ολίγοις, δε με νοιάζει καθόλου τι πιστεύουν οι άλλοι. Εγώ ξέρω ότι ένα χρόνο προσπάθησα αρκετά και αυτό μου φτάνει. :)

Εντάξει, συμφωνώ ότι κάποιος δεν μπορεί να πάρει 20 στην έκθεση με τη λογική ότι κάτι θα του ξεφύγει, ένα όρθογραφικό λάθος για παράδειγμα (ίσως εγώ πήρα γιατί η καθηγήτρια ήταν ΠΟΛΥ επιεικής) (αλήθεια, αφού οι καθηγητές δεν μπορούν να πάρουν άριστα στην έκθεση γιατί να εξετάζουν εμάς και να βαθμολογούν τα δικά μας γραπτα; ) αλλά διαφωνώ καθέτως με την άποψη δεν πρέπει. Τι σημαίνει "δεν πρέπει";

Αν πάει να γράψει ο κ. Μπαμπινιώτης έκθεση και το δώσουμε σε ένα καθηγητή να διορθώσει το γραπτό χωρίς να ξέρει ποιός το έγραψε, θα του βάλει 17 γιατί ως εκεί του έχει καπνίσει να βάζει; :P

Με τις απόψεις τύπου στην έκθεση το ανώτατο "όριο" πρέπει να είναι το 18 το μόνο που καταφέρνουμε είναι να κάνουμε τα παιδιά να φοβούνται την έκθεση και να προσπαθούν για όσο το δυνατόν καλύτερο βαθμό με αποτέλεσμα πραγματικά να την σιχαίνονται. Αυτό θέλουμε; Αν ναι, τότε πάω πάσο.

Και δεν νομίζω ότι ταιριάζουν δικαιολογίες τύπου "κανείς δεν είναι τέλειος". Αν το πιστεύουμε, ας καταργήσουμε το 20 και να να έχουμε ανώτατο βαθμό το 19...Αλλά μετά δε θα μπορούμε να πάρουμε 19 και θα πάμε 18 και συνεχίζοντας, θα χαιρόμαστε με το 01.

Βλακείες λέω ε; Ίσως. Πάντως η έκθεση είναι μάθημα και το 20 είναι βαθμός :bye:

ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!

Συμφωνώ απόλυτα, και να προσθέσω αυτό, από προσωπική πείρα.

Ένας μαθητής που με το ζόρι περνάει, ο καθηγητής αρχίζει να προσθέτει αβέρτα μονάδες μόνο και μόνο επειδή η έκθεση περιέχει... δύο ιδέες (και ορθογραφικά, ορνιθοσκαλίσματα για γράμματα, χωρίς παραγράφους, σε 15 σειρές, με σύνταξη... συνταξιούχα :P) και αυτή η έκθεση θα πάρει..... 6/10! :stars: Επειδή ο μαθητής το ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το 6!!!!
Ένας καλός μαθητής από την άλλη, έχει γράψει έκθεση με παραγράφους, ορθογραφία, 3-4 ιδέες και πρωτότυπες, και τόσα άλλα, αλλά επειδή ο καθηγητής βρήκε ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ συνολικά, ο μαθητής αυτός ΔΕΝ παίρνει 10/10!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

Παίρνει ο καθένας μέχρι και +4 βαθμούς bonus από τον καθηγητή γιατί πρέπει να περάσει (ο καημενούλης) και ο μαθητής με το 19.9 δε μπορεί να πάρει 10/10; Για τους μεν ψάχνουμε ευκαιρία να ανεβάσουμε βαθμό και στους δε αναζητούμε το παραμικρό ψεγάδι για να δείξουμε στο μαθητή τη σκληρότητα της ζωής και να μην έχει ανεβασμένες ελπίδες για τις πανελλήνιες, να μην υπερηφανευτεί;

Θέλουμε ντε να μην αδικήσουμε τον μαθητή του 20 μπερδεύοντάς τον με τον 19άρη, αλλά αφού ούτε 20 βάζουμε γιατί είμαστε κομπλεξικοί (λες και όταν οι καθηγητές ήταν μαθητές, έγραφαν αυτοί 20). Άλλο να μην μπορώ να επιβραβεύσω έναν μαθητή με παραπάνω βαθμούς (τι βαθμούς, δεκαδικά ζητάμε) επειδή έγραψε το ανώτατο δυνατό (20) και η κλίμακα δεν έχει παραπάνω, και άλλο επειδή είναι ΄"πολύ καλός μαθητής" αλλά "πρέπει να ξεχωρίζει από τον άριστο".

Ποιά είναι δηλαδή η Έκθεση;
Ο καθένας γράφει με τον τρόπο που ξέρει ώστε να γίνει κατανοητός και να δώσει ένα ωραίο μήνυμα, ακολουθώντας βέβαια και τους γενικούς κανόνες επικοινωνίας. Αν τα έχει κάνει κάποιος αυτά, τότε τι παιδευόμαστε τζάμπα; Σε δουλειά να βρισκόμαστε; Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, και αυτά δε θα τα βρεί ποτέ κανείς σε καμιά "Έκθεση".

Και για να μην είμαι και τελείως off, αφού δεν το επιτρέπει το θέμα και καταντήσαμε και βαρετοί με τα ίδια και τα ίδια, στο Γυμνάσιο είχα γράψει έκθεση 19, 19 και 20 αντίστοιχα στις τρεις τάξεις. Φέτος δεν ξέρω πόσο και δεν περιμένω και κάτι πάνω από 19, αφού το πράγμα που έχουμε για καθηγήτρια, αν τύχει η έκθεσή μας να είναι από τις τελευταίες που θα διορθώσει και προφανώς κάποιες ιδέες μας υπήρχαν και στις προηγούμενες εκθέσεις βαθμολογεί αρνητικά, γιατί λέει ότι γίνεται επανάληψη και δεν είμαστε πρωτότυποι.... Τι να πεις.

(Αφού δεν ξέρω τι έχω έκθεση, δεν πήρα και τους υπόλοιπους βαθμούς. :P)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

darkn1ck

Νεοφερμένος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Σητεία (Λασιθίου). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Λοιπον εχουμε και λεμε
Θρησκευτικα 15
Αρχαια 12
Κειμενα 13
Γλωσσα 16
Αλγεβρα 18.8
Γεωμετρια 18
Φυσικη 18
Χημεια 18
Αρχες οικονομια 10.2 ελεος
Αγγλικα 17.2
και τελευταιο και καλυτερο Ιστορια 9.2!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jumpy:
2η φορα που γραφω κατω απο τη βαση,η αλλη ηταν στην Ελενη 3η γυμνασιου σ'ενα διαγωνισμα που εγραψα 8.Γενικα τα θεματα των θετικων μαθηματων ηταν μετρια προς τα δυσκολα.
-----------------------------------------
Λοιπόν αν σας πω




πόσο έγραψα στις εξετάσεις



και πόσο έβγαλα μέσο όρο


μη με πείτε φυτό


(πάντως ξέρω ότι όλοι θα αρχίσουν να φωνάζουν και να λένε ότι δεν γίνεται):p


αλλά εγώ σας λέω


Λοιπόν

Στις εξετάσεις είχα σε όλα 100 ( και έκθεση. Μου λέει ότι για πανελλήνιες είναι 19,7 :p ) εκτός από ιστορία που είχα 98


και γενικό μέσο όρο έβγαλα


πάμε;


20 :D :D
Συγγνωμη ρε φιλε ποσο διαβαζες κατα μεσο ορο την μερα?Εκανες φροντιστηριο σε ολα?Μπραβο παντως,αν ευχαριστιεσαι να διαβαζεις τοσο πολυ καλο δικο σου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Ναυσικά

Δραστήριο μέλος

Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα.
Ρε παιδιά χαλαρώστε αμέσως να χτυπήσουμε (ναι και βάζω και εμένα γιατί πολλές φορές το κάνω κατά λάθος). Κι εγω που μέχρι τη β'γυμνασίου έβγαζα καθαρό 20, στην γ' είχα φάει τόσο βρισίδι, χλευασμό και παραγγωνισμό από μερικούς, έκανα και το λάθος να μην αντιδράσω και έχασα. ΕΓΩ όχι αυτοί. Τη δουλειά τους την καταφέρανε. Με ρίξανε. 18.9 γ'γυμνασίου είχα και Α' Λυκείου δεν παίζει να έχω πάνω από 18.8 . Και θέλω να πάω και έξω. Και οι βαθμοί μετράνε. Και θα μου πεις, πού κολλάει αυτό με το Δημήτρη. Κολλάει και παρακολλάει. Ναι μεν τσαντίζομαι ώρες ώρες που σε μερικά σχολεία και δη δημόσια μπορεί να φουσκώνουν τους βαθμούς, ναι μεν μπορεί να στεναχωριέμαι ξέροντας ότι αμα ήθελε να πάει στο πανεπιστήμιο που θέλω κι εγω έξω π.χ. αυτός θα πέρναγε κι εγω όχι, όμως η κοροιδία δεν έχει θέση. Και το καπέλο θα του βγάλω που πήρε τέτοιο βαθμό, και σόποιον αριστεύει. Οκ, δε θα μάρεσε οι βαθμοί ναταν fake, να μη τους άξιζε ρε παιδί μου, αλλά κανείς δυστυχώς δεν εξετάζει κάτι τέτοιο. Στην κοινωνία όπου θα βγούμε αύριο μεθαύριο, ο Δημήτρης και ο κάθε Δημήτρης έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι το αφεντικό και οι "έξυπνοι" που τον δουλεύουνε έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι στην υπηρεσία του. Άλλο ο σχολιασμός και άλλο η ειρωνεία. Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Ναι, κι εγω διαφωνώ στο ότι έκθεση π.χ. μπορείς να έχεις 20, το θεωρώ σχεδόν απίθανο και αρκετά χαριστικό αυτόν τον βαθμό. Ναι, παίζει να ζηλέψω που αυτός έχει 20 μ.ο. κι αν ήθελε να πάει σε καμιά Αμερική θα τον έπαιρναν έυκολα αν πληρούσε και τις υπόλοιπες προυποθέσεις, πολύ πιο εύκολα από εμε΄να που μπορεί να έχω κάτι αλλο και όχι τους βαθμούς. Αλλά παρακαλώ, μη το κάνετε αυτό. Πραγματικά πληγώνει. Και μπορεί ο Δημήτρης να μην πληγωθεί πολύ, στα @ρε92831υ2 του αλλά επειδή κι εγω το έχω περάσει και σε πολύ χειρότερη φάση, πο-νά-ει. Λοιπόν κόφτε το.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

myrto.s

Πολύ δραστήριο μέλος

Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1,379 μηνύματα.
πήρα σε όλα 19 εκτός απο ιστορία και βιολογία που πήρα 20 αλλά ακόμα να καταλάβω το πως. Ειδικά στην ιστορία που πήγα να γράψω με 2 ωρες διάβασμα την προηγούμενη μέρα.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Pavlitos

Δραστήριο μέλος

Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα.
πήρα σε όλα 19 εκτός απο ιστορία και βιολογία που πήρα 20 αλλά ακόμα να καταλάβω το πως. Ειδικά στην ιστορία που πήγα να γράψω με 2 ωρες διάβασμα την προηγούμενη μέρα.....

Ναι καλά και εγώ Ιστορία με 5' έγραψα 19. Ρε μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν.Πως γίνεται σε ένα διωρο να βγάλεις την ύλη.Έλεος δηλαδή.

@darkn1ck:Απλά κάποιοι αλλάζουν από τώρα την ιδιότητα από Ά σε ΄Β (όπως εγώ :D).Πράγμα το οποίο προκαλεί σύγχιση τις περισσότερες φορές.:lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Evris7

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Evris7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 815 μηνύματα.
Δε μιλάω για όλους. Για εμένα μιλάω :)

Έχω αποτύχει στη ζωή μου και έχω μάθει να σηκώνομαι. Δε βρίσκω πάντως το λόγο να αποτύχω και να στεναχωρηθώ από τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγος.


:)

Καλά χαλάρωσε. Είσαι 16 ακόμα και λες για αποτυχίες στη ζωή. Ένας άσκημος βαθμός σε ένα διαγώνισμα, η αποτυχία απόκτησης κάποιου πτυχίου δεν είναι big deal. Εγώ προσωπικά στη β γυμνασίου πήρα 8 στην έκθεση, και τώρα γράφω 19-20. Έδωσα proficiency 3 φορές, απέτυχα, και το πέρασα την 4τη. Όμως, πραγματικά αυτά είναι πολύ μικρά εμπόδια στη ζωή που θα σε "γονατίσουν". Εγώ εδώ και ένα χρόνο ταλαιπωρούμε από πρόβλημα υγείας, και προσπαθώ να λέω ότι είμαι καλά, προσπαθώ... αυτό κάνω. Όχι τίποτα άλλο, απλά να προσέχετε τί εκφράσεις χρησιμοποιείται γιατί για κάποιους σημαίνουν πολλά.

Φιλικά πάντα:) (και σόρυ για το off topic)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

djimmakos

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2,790 μηνύματα.
Η λέξη αποτυχία σημαίνει διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους, αυτό ακριβώς που λες και εσύ. Ίσως η έκφραση "αποτύχω" δεν είναι η πιο σωστή, ok, συμφωνώ. Αλλά όπως όλοι μεγαλοποιήσαν τα πράγματα έτσι έκανα και εγώ.

Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές και..περαστικά

Τεσπα, επειδή βλέπω ότι όλοι έχετε να πείτε κάτι εναντίον μου, μη συνεχίσετε. Πείτε το μου μέσω πμ για να μη χαλάμε το θέμα

:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναυσικά

Δραστήριο μέλος

Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 411 μηνύματα.
Λέω να είμαι η πρώτη που ξαναμπαίνει ον τόπικ: εγω αύριο παίρνω βαθμούς. Θα σας πω όταν είναι :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

maraki

Δραστήριο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα.
Λέω να είμαι η πρώτη που ξαναμπαίνει ον τόπικ: εγω αύριο παίρνω βαθμούς. Θα σας πω όταν είναι :)

Καλά αποτελέσματα!!!:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Shadowfax

Διάσημο μέλος

Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3,622 μηνύματα.
Ας συνεχίσω λοιπόν το on topic της Ναυσικάς :xixi: (καλά αποτελέσματα btw).

Σήμερα τους πήραμε. Μ.Ο.: 19,6
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Vampi

Περιβόητο μέλος

Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,185 μηνύματα.
Κι εμείς σήμερα!
14,9 (σ...α τα πήγα αν σκεφτείς πως πώς πέρθσι έβγαλα 18...

έκθεση 17 έγραψα...Δε νομίζω να μπορεί κάποιος να γράψει 20 έκθεση...Είναι τρομερά δύσκολο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

djimmakos

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2,790 μηνύματα.
Ας συνεχίσω λοιπόν το on topic της Ναυσικάς :xixi: (καλά αποτελέσματα btw).

Σήμερα τους πήραμε. Μ.Ο.: 19,6

Mπράβο!

Να γίνω λίγο περίεργος και να ρωτήσω πόσο έγραψες στην έκθεση; :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chris1993

Περιβόητο μέλος

Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,920 μηνύματα.
Εγω έβγαλα Γ.Μ.Ο 18,9 :D

Θρησκευτικά -> 94:)
Αρχαία - > 95:)
Λογοτεχνία - > 94:)
Γλώσσα -> 92 wow!:D
Ιστορία -> 76 :(:'(
Αρχές Οικονομίας -> 90 :xixi:
Αγγλικά -> 100 :up:
Τεχνολογιά -> 100 :iagree:
Ψυχολογία -> 95 :xixi:

Μπαινουμε στα καλα τωρα και στα αγαπημένα μου!

Άλγεβρα -> 99 :thanks:
Γεωμετρία -> 98 :thanks:
Φυσική -> 98 :thanks:
Χημεία -> 100 :thanks:
----

Εμένα μου είπε πάντως η καθηγήτρια που μας κάνει Έκθεση και Κείμενα πως στην Έκθεση ο μεγαλύτερος βαθμός ήταν 19 ! Και με πανω απο 20 παιδια του 18+ μαθητες ! Και μου είπε πως είναι πολυ δύσκολο να γράψεις πάνω απο 19 , ειδικά 20 .. γιατί δεν μπορεί αυτά που γράφει ο μαθητης να είναι απολύτως ολοκληρωμένα και αλάνθαστα!Γιατί παιδιά το 100 είναι το τέλειο .. κατι το οποιο δεν μπορεί να συμβει ειδικά στο συγκεκριμενο μάθημα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

13diagoras

Δραστήριο μέλος

Ο 13diagoras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 550 μηνύματα.
λοιπον και εμεις σημερα πηραμε.19.7 εβγαλα και αφου το topic αναφερεται σε βαθμους εχουμε και λεμε
αλγεβρα 100
γεωμετρια 100
χημεια 100
γερμανικα 100
φυσικη 98(ενας θεος ξερει που εκανα το λαθος)
λογοτεχνια 98
θρησκευτικα 98
αρχ.οικ. 97
ν.γλωσσα 96(μια χαρα πιστευω πως καποιος μπορει να γραψει 100)
ιστορια 94
αρχαια 93
γυμναστικη 60:P(ειχα παει αδιαβαστος)
απο οτι φενεται στο σχολειο μας στα τετραμηνα δεν βαζουν 20 και μερικοι κατεβαζουν αρα δεν μπορεις να βγαλεις τον απολυτο βαθμο
(να βγω λιγο off.παρατειρουσα οτι αρκετοι αν οχι σχεδον ολοι εναντιωθηκαν στον djimmako και φενεται ξεκαθαρα μια ταση ζηλειας.οπως προαναφερα δεν ειναι καθολου αδυνατο να γραψει καποιος 100 στην εκθεση. σκεφτειτε δεν υπαρχει κανεις βαθμολογητης γ λυκειου που να βαζει 100 σε καποιον?? αλλο τοσο στην α λυκειου)


αυτα και χωρις να θελω να συνεχισω κοντρα..:P:no1:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alkinoos

Νεοφερμένος

Ο Alkinoos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Πρέβεζα (Πρέβεζα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Γραπτά έγραψα τα εξής:
Θρησκευτικά:20
Αρχαία :97
Λογοτεχνία :87
Έκθεση:94
Iστορία:90
Αρχές Οικονομίας:80
Αγγλικα:90
Τεχνολογία:100
Άλγεβρα:79
Γεωμετρία:97
Φυσική:60 -> σκατα
Χημεία:30-> πιο σκατα

εβγαλα γενικο 17,4. Μου χαλασαν το βαθμο τα Θρησκευτικα που εγραψα χαλια αλλα δν με πειραζει,η Χημεια που δν με νοιαζει και φυσικη που δν κε νοιαζει..Στα θεωρητικα μαθηματα πηγα πολυ καλα και με ενοιαζαν μονο αυτα γιατι θα παω θεωρητικη κατευθυνση
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

djimmakos

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2,790 μηνύματα.
Θρησκευτικά: 20

Αυτό το θεωρείς χάλια;:p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top