ΝΕΦΥ Νεοφερμένο μέλος Η ΝΕΦΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κεχρόκαμπος (Καβάλα). Έχει γράψει 46 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:28 Η ΝΕΦΥ έγραψε: #61 23-12-08 20:28 εγω τρελαινομαι για αρχαια!!φιλολογια θελω να παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο βιλλαρασ έγραψε: #62 29-12-08 13:11 και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. htan asteio Νεοφερμένο μέλος Η htan asteio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η htan asteio: #63 31-12-08 14:43 βασικα η θεωρητικη κατευθυνση θελει να εχεισ παθος με ολα....βασικα εμενα ολα μου αρεσουν...αλλα πιο πολυ το αγνωστο...γιατι ειναι αγνωστοοο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Angelique.: #64 31-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από htan asteio: βασικα η θεωρητικη κατευθυνση θελει να εχεισ παθος με ολα.... Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο...αλλα νομιζω και στις αλλες κατευθυνσεις ισχυει το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Ariana έγραψε: #65 07-01-09 14:19 γράφω άγνωστο αύριο και είμαι πολύ αγχωμένη.. πάντως κι εγώ τα αγαπάω τα αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Ο aggel A4 forever: #66 07-01-09 14:29 παιδια τι ειναι το γνωστο και τι ειναι το αγνωστο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:09 Ο Iliaso έγραψε: #67 08-01-09 17:09 ο τροπος εξετασης των αρχαιων στη θεωρητικη χωριζει το τεστ σε 2 μερη... το γνωστο π ειναι διδγαμενο κειμενο με ερμηνευτικα πραγματολογικα και τετοια και το αγνωστο π ειναι αδιδακτο και εξεταζεται μεταφραση και γραμματικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο michael92: #68 24-01-09 13:25 Μεταφέρεται στην Θεωρητική κατεύθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiafthoros Νεοφερμένο μέλος Ο adiafthoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:10 Ο adiafthoros: #69 26-01-09 09:10 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω τρελαινομαι για αρχαια!!φιλολογια θελω να παω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:11 Ο βιλλαρασ έγραψε: #62 29-12-08 13:11 και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. htan asteio Νεοφερμένο μέλος Η htan asteio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η htan asteio: #63 31-12-08 14:43 βασικα η θεωρητικη κατευθυνση θελει να εχεισ παθος με ολα....βασικα εμενα ολα μου αρεσουν...αλλα πιο πολυ το αγνωστο...γιατι ειναι αγνωστοοο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Angelique.: #64 31-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από htan asteio: βασικα η θεωρητικη κατευθυνση θελει να εχεισ παθος με ολα.... Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο...αλλα νομιζω και στις αλλες κατευθυνσεις ισχυει το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Ariana έγραψε: #65 07-01-09 14:19 γράφω άγνωστο αύριο και είμαι πολύ αγχωμένη.. πάντως κι εγώ τα αγαπάω τα αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Ο aggel A4 forever: #66 07-01-09 14:29 παιδια τι ειναι το γνωστο και τι ειναι το αγνωστο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:09 Ο Iliaso έγραψε: #67 08-01-09 17:09 ο τροπος εξετασης των αρχαιων στη θεωρητικη χωριζει το τεστ σε 2 μερη... το γνωστο π ειναι διδγαμενο κειμενο με ερμηνευτικα πραγματολογικα και τετοια και το αγνωστο π ειναι αδιδακτο και εξεταζεται μεταφραση και γραμματικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο michael92: #68 24-01-09 13:25 Μεταφέρεται στην Θεωρητική κατεύθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiafthoros Νεοφερμένο μέλος Ο adiafthoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:10 Ο adiafthoros: #69 26-01-09 09:10 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
htan asteio Νεοφερμένο μέλος Η htan asteio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η htan asteio: #63 31-12-08 14:43 βασικα η θεωρητικη κατευθυνση θελει να εχεισ παθος με ολα....βασικα εμενα ολα μου αρεσουν...αλλα πιο πολυ το αγνωστο...γιατι ειναι αγνωστοοο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Angelique.: #64 31-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από htan asteio: βασικα η θεωρητικη κατευθυνση θελει να εχεισ παθος με ολα.... Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο...αλλα νομιζω και στις αλλες κατευθυνσεις ισχυει το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Ariana έγραψε: #65 07-01-09 14:19 γράφω άγνωστο αύριο και είμαι πολύ αγχωμένη.. πάντως κι εγώ τα αγαπάω τα αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Ο aggel A4 forever: #66 07-01-09 14:29 παιδια τι ειναι το γνωστο και τι ειναι το αγνωστο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:09 Ο Iliaso έγραψε: #67 08-01-09 17:09 ο τροπος εξετασης των αρχαιων στη θεωρητικη χωριζει το τεστ σε 2 μερη... το γνωστο π ειναι διδγαμενο κειμενο με ερμηνευτικα πραγματολογικα και τετοια και το αγνωστο π ειναι αδιδακτο και εξεταζεται μεταφραση και γραμματικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο michael92: #68 24-01-09 13:25 Μεταφέρεται στην Θεωρητική κατεύθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiafthoros Νεοφερμένο μέλος Ο adiafthoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:10 Ο adiafthoros: #69 26-01-09 09:10 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικα η θεωρητικη κατευθυνση θελει να εχεισ παθος με ολα....βασικα εμενα ολα μου αρεσουν...αλλα πιο πολυ το αγνωστο...γιατι ειναι αγνωστοοο...:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:53 Η Angelique.: #64 31-12-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από htan asteio: βασικα η θεωρητικη κατευθυνση θελει να εχεισ παθος με ολα.... Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο...αλλα νομιζω και στις αλλες κατευθυνσεις ισχυει το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Ariana έγραψε: #65 07-01-09 14:19 γράφω άγνωστο αύριο και είμαι πολύ αγχωμένη.. πάντως κι εγώ τα αγαπάω τα αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Ο aggel A4 forever: #66 07-01-09 14:29 παιδια τι ειναι το γνωστο και τι ειναι το αγνωστο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:09 Ο Iliaso έγραψε: #67 08-01-09 17:09 ο τροπος εξετασης των αρχαιων στη θεωρητικη χωριζει το τεστ σε 2 μερη... το γνωστο π ειναι διδγαμενο κειμενο με ερμηνευτικα πραγματολογικα και τετοια και το αγνωστο π ειναι αδιδακτο και εξεταζεται μεταφραση και γραμματικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο michael92: #68 24-01-09 13:25 Μεταφέρεται στην Θεωρητική κατεύθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiafthoros Νεοφερμένο μέλος Ο adiafthoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:10 Ο adiafthoros: #69 26-01-09 09:10 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από htan asteio: βασικα η θεωρητικη κατευθυνση θελει να εχεισ παθος με ολα.... Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο...αλλα νομιζω και στις αλλες κατευθυνσεις ισχυει το ιδιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana Εκκολαπτόμενο μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 367 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η Ariana έγραψε: #65 07-01-09 14:19 γράφω άγνωστο αύριο και είμαι πολύ αγχωμένη.. πάντως κι εγώ τα αγαπάω τα αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Ο aggel A4 forever: #66 07-01-09 14:29 παιδια τι ειναι το γνωστο και τι ειναι το αγνωστο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:09 Ο Iliaso έγραψε: #67 08-01-09 17:09 ο τροπος εξετασης των αρχαιων στη θεωρητικη χωριζει το τεστ σε 2 μερη... το γνωστο π ειναι διδγαμενο κειμενο με ερμηνευτικα πραγματολογικα και τετοια και το αγνωστο π ειναι αδιδακτο και εξεταζεται μεταφραση και γραμματικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο michael92: #68 24-01-09 13:25 Μεταφέρεται στην Θεωρητική κατεύθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiafthoros Νεοφερμένο μέλος Ο adiafthoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:10 Ο adiafthoros: #69 26-01-09 09:10 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γράφω άγνωστο αύριο και είμαι πολύ αγχωμένη.. πάντως κι εγώ τα αγαπάω τα αρχαία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggel A4 forever Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 251 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2009 στις 14:29 Ο aggel A4 forever: #66 07-01-09 14:29 παιδια τι ειναι το γνωστο και τι ειναι το αγνωστο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:09 Ο Iliaso έγραψε: #67 08-01-09 17:09 ο τροπος εξετασης των αρχαιων στη θεωρητικη χωριζει το τεστ σε 2 μερη... το γνωστο π ειναι διδγαμενο κειμενο με ερμηνευτικα πραγματολογικα και τετοια και το αγνωστο π ειναι αδιδακτο και εξεταζεται μεταφραση και γραμματικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο michael92: #68 24-01-09 13:25 Μεταφέρεται στην Θεωρητική κατεύθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiafthoros Νεοφερμένο μέλος Ο adiafthoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:10 Ο adiafthoros: #69 26-01-09 09:10 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια τι ειναι το γνωστο και τι ειναι το αγνωστο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:09 Ο Iliaso έγραψε: #67 08-01-09 17:09 ο τροπος εξετασης των αρχαιων στη θεωρητικη χωριζει το τεστ σε 2 μερη... το γνωστο π ειναι διδγαμενο κειμενο με ερμηνευτικα πραγματολογικα και τετοια και το αγνωστο π ειναι αδιδακτο και εξεταζεται μεταφραση και γραμματικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο michael92: #68 24-01-09 13:25 Μεταφέρεται στην Θεωρητική κατεύθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiafthoros Νεοφερμένο μέλος Ο adiafthoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:10 Ο adiafthoros: #69 26-01-09 09:10 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο τροπος εξετασης των αρχαιων στη θεωρητικη χωριζει το τεστ σε 2 μερη... το γνωστο π ειναι διδγαμενο κειμενο με ερμηνευτικα πραγματολογικα και τετοια και το αγνωστο π ειναι αδιδακτο και εξεταζεται μεταφραση και γραμματικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Ο michael92: #68 24-01-09 13:25 Μεταφέρεται στην Θεωρητική κατεύθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adiafthoros Νεοφερμένο μέλος Ο adiafthoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:10 Ο adiafthoros: #69 26-01-09 09:10 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεταφέρεται στην Θεωρητική κατεύθυνση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adiafthoros Νεοφερμένο μέλος Ο adiafthoros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 61 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 09:10 Ο adiafthoros: #69 26-01-09 09:10 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλό να περνάς στην ίδια σχολή με τον/την αδερφό/ή σου ή χειρότερα με τα αδέρφια σου???Για τον βιλλάρα μιλάω που έχει 2 αδερφές στη νομική και θέλει να πάει και αυτός εκεί.Κατά τη γνώμη μου χάνεται το ενδιαφέρον και το εύρος της εκπαίδευσης και καταντάς να ανταγωνίζεσαι τα ίδια σου τα αδέρφια,χωρίς να το καταλαβαίνεις, πράγμα που φαίνεται εξαιρετικά άσχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:29 Ο Iliaso έγραψε: #70 26-01-09 16:29 λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λογικά αναφέρεται ότι πιθανώς να βοηθηθεί ο ένας από τον άλλο μετέπειτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 19:10 Ο johngreek_mad: #71 26-01-09 19:10 Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδη ετοιμες σημειωσεις? :nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2009 στις 23:24 Ο Iliaso έγραψε: #72 14-02-09 23:24 ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε καλά στα αρχαία έτσι και αλλιώς σημειώσεις διαβάζεις... τώρα απο που.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hey Joy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Hey Joy έγραψε: #73 16-02-09 18:56 Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τιιιι εννοείς σημειώσεις δηλαδή; Οι σημειώσεις βοηθούν, αλλά διαβάζεις και βιβλία όπως γραμματική- συντακτικό συνήθως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanasis_KAS Νεοφερμένο μέλος Ο thanasis_KAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:44 Ο thanasis_KAS: #74 17-02-09 14:44 Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:23 Ο Iliaso έγραψε: #75 24-02-09 14:23 ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι αλλά στα κείμενα οι σημειώσεις από όπου και να είναι είναι πάνω κάτω ίδιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:09 Η elenaki92: #76 24-02-09 19:09 αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτό που θα σε συμβούλευα εκτός των άλλων που πολύ σωστά είπαν οι προλαλήσαντές μου είναι ότι αν τελικά ακολουθήσεις τη θεωρητική, θα σε βοηθούσε πολύ αν έπαιρνες το βιβλίο της Αναστασίας Γιαγκοπούλου "θεωρία & ασκήσεις συντακτικού", για τη Γ' λυκείου, εκδόσεις ζήτη. αν και για την γ' λυκείου θα σε βοηθήσει τρομερά και το συνιστώ και σε όσους άλλους βέβαια είναι θεωρητική. όμως υπάρχει ένα θέμα: αν είσαι από νότια Ελλάδα θα δυσκολευτείς να το βρεις γιατί είναι από εκδοτικό οίκο Θεσσαλονίκης και στη νότια Ελλάδα δε το βρίσκεις εύκολα μόνο με ειδική παραγγελία... πάντως αν ακολουθήσεις την τιμημένη θεωρητική, καλή τύχη και σου εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου (τη νομική), γιατί δεν έχει σχέση που έχουν περάσει και τα αδέρφια σου εκεί, αρκεί να σου αρέσει!! κι εγώ θέλω να περάσω στη σχολή της αδερφής μου, γιατί λατρεύω το αντικείμενό της και από αυτά που ακούω μ' αρέσει ακόμη πιο πολύ αυτή η σχολή! μη το βάζεις κάτω!!!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melisa Νεοφερμένο μέλος Η melisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Καθηγητής. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:29 Η melisa έγραψε: #77 25-02-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από domenica: ζητω αποδειξη εδω κ τωρα!! Click για ανάπτυξη... :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από βιλλαρασ: και εμενα μου αρεσουν αλλα θελω Νομικη (οπως και οι 2 αδερφες μου:no1 Click για ανάπτυξη... Προχώρα και κάνε αυτό που σου αρέσει! Μην ακούς κανέναν, κάνε αυτό που θέλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7 Πολύ δραστήριο μέλος Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1.056 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 19:08 Η domenica7: #78 25-02-09 19:08 Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ thesecretfemme Alexandra Chatzin katiasalonica Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από melisa: :nono:Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Θα το φάτε το παιδί! Εσένα οι τόνοι σου πού είναι; Αν το πάμε έτσι! ----------------------------------------- Click για ανάπτυξη... μια αποδειξη ζητησα για το πως στηριζει οτι γραφεται ετσι,δεν τον εφαγα...!εξαλλου εχω φαει τοοονους τονους οποτε δε πειναω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
liaki Νεοφερμένο μέλος Η Αμαλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 20:14 Η liaki έγραψε: #79 19-03-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από thanasis_KAS: Φέτος τα αρχαία είναι πολύ ωραία (κατεύθυνσης). Πρώτα πρώτα γιατί δεν έχουμε της τεχνολογικής τα παιδιά και το μάθημα γίνεται πολύ πιο ωραίο. Συγκεκριμένα, το "γνωστό" φέτος είναι πολύ εύκολο. Ειδικά ο Μαντίθεος που κάναμε στην αρχή... βέβαια και ο Δημοσθένης ωραίος είναι. Τα ερμηνευτικά εύκολα,.... όλα ΟΚ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ στο ότι το γνωστό φέτος είναι πολύ εύκολο!Είναι βασικά πράγματα και δε χρειάζεται τρελό διάβασμα! Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί η καθηγήτρια στο σχολείο, τρέχει με τα αρχαία!Τελειώσαμε τον Ισοκράτη και τώρα μπαίνουμε Λυρική ποίηση! Εσείς μέχρι που έχετε φτάσει στο άγνωστο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 795 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 22:29 Ο johngreek_mad: #80 19-03-09 22:29 Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμεις μεχρι τον Ισοκρατη θα κανουμε, καναμε Μαντιθεο, Δημοσθενη και τωρα Ισοκρατη, τα αλλα απ οσο ξερω δεν ειναι στην υλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.