Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive
Πολύ δραστήριο μέλος

-Γεια σας κύυυριεεεε.
-Γεια σου παιδί μου.
αχαχα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Εγώ το πιστεύετε δεν το πιστεύετε δεν θα αλλάξω τμήμαέμεινα εκεί, γιατί είναι φοβερή και τρομερή η τάξη μου, ήρθαν και κάτι παλιοί... φίλοι μου που αλλιώς δεν θα είχα την ευκαιρία να ξαναμιλήσω μαζί τους και γενικά προσαρμόστηκα! Κατάφερε και να αλλάξει η κολλητή μου πιο τέλεια δεν γίνετε...!!
Μια χαρά!
Και εμάς ήρθαν καινούρια παιδιά και είναι τέλεια!

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Μια χαρά!
Και εμάς ήρθαν καινούρια παιδιά και είναι τέλεια!![]()
Τελικά ίσως να είναι απλά όλα μια συνήθεια...!!!

Loreley
Περιβόητο μέλος

Τελικά ίσως να είναι απλά όλα μια συνήθεια...!!!Μου αρέσει πλέον πολύ το σχολείο
μένει τώρα να τα βρούμε και με όλους τους καθηγητές
![]()
Ναι!

Πάντως από ότι βλέπω οι καθηγητές του Λυκείου είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς του Γυμνασίου, και δεν εννοώ μόνο στο θέμα του μαθήματος.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ναι!
Πάντως από ότι βλέπω οι καθηγητές του Λυκείου είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς του Γυμνασίου, και δεν εννοώ μόνο στο θέμα του μαθήματος.
Αν θες να πεις πιο μορφωμένοι και λόγιοι τείνω να συμφωνήσω! Αλλά γενικά δεν έχω σχηματίσει και απόλυτες απόψεις

Loreley
Περιβόητο μέλος

Αν θες να πεις πιο μορφωμένοι και λόγιοι τείνω να συμφωνήσω! Αλλά γενικά δεν έχω σχηματίσει και απόλυτες απόψεις![]()
Ούτε και εγώ, απλά νομίζω ότι ίσως και πιο "απελευθερωμένοι" σχετικά με κάποιες ιδέες τους και περισσότερο αμερόληπτοι.
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Καμία σχέση με το γυμνασιο σε θέματα πειθαρχίας και οργάνωσης. Ένα απέραντο μπορντελο. I like it.
ένα απέραντο μπορντέλο εννοείς το γυμνάσιο ή το λύκειο;

GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Μάλλον υπάρχει διαφορά από σχολείο σε σχολείο. Σε εμάς μπορντέλο ήταν το γυμνάσιο, τελείως απρογραμμάτιστοι, ενώ στο Λύκειο εδώ, δεν μπορώ να πω, υπάρχει μεγάλη οργάνωση.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

-Χημεία: Καλός καθηγητής, αλλά σε κοιμίζει (βλ. εντυπώσεις 1ης ημέρας).
-Έκθεση: Καταπληκτική καθηγήτρια, της αρέσει η δουλειά της. Μας τα μαθαίνει καλά

-Βιολογία: ΓΑΜΑΤΟΣ καθηγητής. Δε στέκεται μόνο στα όσα λέει το βιβλίο και γενικότερα όσα λέει είναι στα ενδιαφέροντά μας.
-Φυσική: Πάρα πολύ καλός καθηγητής. Το μπινελίκι είναι τρόπος ζωής, πλέον, γι' αυτόν8) (βλ. εντυπώσεις 2ης ημέρας).
-Αρχές Οικονομίας: Πάρα πολύ καλή καθηγήτρια (βλ. εντυπώσεις 2ης ημέρας).
Γενικά, το λύκειο δεν έχει καμία σχέση με το γυμνάσιο. Στο λύκειο ο καθηγητής δε φοβάται να βρίσει μπροστά σου ή ακόμη κι εσένα τον ίδιο

Το λύκειο συνεχίζει να ΓΑΜΑΕΙ

Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

δεν είναι όσο δραματικό το περιγράφανε, ίσα ίσα, συμπαθητικό είναι.
Έχω μια ερώτηση, ας υποθέσουμε ότι στην 3η παίρνεις μάθημα επιλογής το σχέδιο. Γράφεις πανελλαδικές πάνω από 20κ μόρια (λογικό άμα πάρεις σχέδιο) είναι δυνατόν να περάσεις σε κάποια άλλη σχολή εκτός από αρχιτεκτονική? (π.χ ιατρική που θέλει και πολλά μόρια)
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Ειδικό μάθημα εννοείς (να εξετάζεσαι στις πανελλήνιες).Το συνηθίζω σιγά σιγά το λύκειο
δεν είναι όσο δραματικό το περιγράφανε, ίσα ίσα, συμπαθητικό είναι.
Έχω μια ερώτηση, ας υποθέσουμε ότι στην 3η παίρνεις μάθημα επιλογής το σχέδιο. Γράφεις πανελλαδικές πάνω από 20κ μόρια (λογικό άμα πάρεις σχέδιο) είναι δυνατόν να περάσεις σε κάποια άλλη σχολή εκτός από αρχιτεκτονική? (π.χ ιατρική που θέλει και πολλά μόρια)
Το ειδικό μάθημα έχει συντελεστή βαρύτητας μόνον για τα τμήματα σχολών που το χρειάζονται. Τα υπόλοιπα τμήματα δεν παίρνουν... πριμοδότηση

venividivici43946
Διάσημο μέλος

Αν δε με απατά η μνήμη μου, πριμοδότηση δίνει μόνο το ΑΟΘ.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Ειδικό μάθημα εννοείς (να εξετάζεσαι στις πανελλήνιες).
Το ειδικό μάθημα έχει συντελεστή βαρύτητας μόνον για τα τμήματα σχολών που το χρειάζονται. Τα υπόλοιπα τμήματα δεν παίρνουν... πριμοδότηση![]()
κλαψ κλαψ..
τέσπα..
φέτος μας έβαλαν στα μαθηματικά τις Πιθανότητες της 3ης και τις ακολουθίες της 2ας, επιπλέον για βιολογία έχουμε το βιβλίο που είχε η 2α κατεύθυνσης. Ιδέα μου είναι ή κάποιοι θέλουν να μας απογοητεύσουν για να τα παρατήσουμε?

Loreley
Περιβόητο μέλος

φέτος μας έβαλαν στα μαθηματικά τις Πιθανότητες της 3ης και τις ακολουθίες της 2ας, επιπλέον για βιολογία έχουμε το βιβλίο που είχε η 2α κατεύθυνσης.
καλά εσύ που τα ανακάλυψες όλα αυτά;

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Και η γενιά του '96 τα είχε αυτά. Μια χαρά παιδιά είναικλαψ κλαψ..
τέσπα..
φέτος μας έβαλαν στα μαθηματικά τις Πιθανότητες της 3ης και τις ακολουθίες της 2ας, επιπλέον για βιολογία έχουμε το βιβλίο που είχε η 2α κατεύθυνσης. Ιδέα μου είναι ή κάποιοι θέλουν να μας απογοητεύσουν για να τα παρατήσουμε?![]()

Και οι πρόοδοι ενδιαφέρουσες είναι. Οι πιθανότητες δεν είναι κάτι καινούριο, ξέρουμε πολλά πράγματα εμπειρικά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.