Ηρεμησε φιλαράκι μου...Όλοι εχουμε βρεθει σε μια τέτοια κατάσταση. Το θέμα είναι πρώτα να μαθεις πως το θέλει να είναι το αγόρι της (τι τυπο ψάχνει) όμως ΠΡΟΣΕΞΕ! Πρέπει να της κάνεις διακριτικές ερωτήσεις. Επίσης είναι ωραίο να της αφιερώσεις ένα τραγουδάκι... Εγώ πρωσοπικά γιατί την κυνηγάω 3 χρόνια της αφιέρωσα αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=RQn94y-PQqΑ
Επίσης εγώ σου είπα την πρωσοπική μου γνώμη που πέτυχε.Να αναφερω πως η σχέση μου είναι μέσω ίντερνετ...μόνο τα καλοκαίρια βρισκόμαστε...και κατά τις κοπάνες που κάνω απο το σπίτι για να πάω να την βρώ...να την δω...
Αν πράγματι δεν αισθανθείς καλά απέναντι της ώστε να της πεις κάτι τέτοιο, τότε άσε να αφηθούν υπονούμενα. Επίσης ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην της τα
ζητησεις μπροστά σε φιλη της η φίλο σου.
Απαγορεύεται:
-Να την κάνεις να ζηλέψει.
-Να θυμώσεις αν η απαντηση της ειναι οχι (ειναι μέσα στη ζωη και αυτό.Εμένα 2 χρόνια όχι μου λεγε.Τώρα τα χουμε εδώ και ένα χρόνο)
-Να πεις κάτι που θα μειώσει αυτήν η καποιο/καποια γνωστο/τη της.
Πρέπει να φαίνεσαι δημιουργικός και ευχάριστος τύπος. Αν δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ, σε πειράζει που η γη είναι στρογγυλή...τότε το έχασες το κορμί πατριώτη!
Κανονίστε να βρεθείτε κάπου ώστε να τα πείτε...
Εξέφρασε της όλα όσα έχεις μέσα στην καρδιά σου με τρόπο ώστε να μην κομπλάρει!
Π.χ
Λάθος
-Θέλω να τα φτιάξουμε(παιδικό και καμμένη πλέον "ατάκα")
-Σαγαπώ (Ένα σκέτο σαγαπώ μπορεί να αφήσει και άσχημα υποννοούμενα.)(Πρέπει να ολοκληρώνεις την πρόταση σου) (Ρήμα αντικείμενο υποκείμενο)
Σωστό
ΑΓΟΡΙ: Θέλω να σου μιλήσω για κάτι που έχει σχέση με εμάς τους δυο.
ΚΟΡΙΤΣΙ: 1)Για τι; 2) Για ποιο πράγμα;
ΑΓΟΡΙ: Ξέρεις...τον καιρό αυτό σε σκέφτομαι (Δεν λες συνεχώς γιατί καρφώνεσαι)...Που θέλω να καταλήξω.
ΚΟΡΙΤΣΙ: Που θέλεις να καταλήξεις;
ΑΓΟΡΙ: (Δεν λες θέλω να τα φτιάξουμε)(Ούτε μιλάς για πεταλουδίτσες και πεταλουδίτσους όπως την ταινία) Θέλω να καταλήξω πως σαγαπώ.
ΚΟΡΙΤΣΙ:1) Και εγώ 2) Σε βλέπω μόνο σαν φίλο (Όχι) 3) Δεν ξέρω άσε με να σκεφτώ...
Όποια και αν είναι η απάντηση δεν θα κομπλάρεις! Μετά άσε τα άλλα να γίνουν από μόνα τους...
Καλή επιτυχία...