candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1
Δραστήριο μέλος

πιστευω οτι αν υπηρχε ψυχολογος μεσα στο σχολειο θα ηταν καλο να λαμβανε μερος στην αξιολογηση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantina1994
Νεοφερμένο μέλος

ΥΓ. <<ειμαι αρκετα καλη μαθητρια αλλα πολλοι ειναι απιστευτα αντιπαιδαγωγικοι >>
βεβαια γνωμη μου
Antigoni_18
Νεοφερμένο μέλος

Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

Αριστοτέλης
fairy2008
Νεοφερμένο μέλος

Αξιολόγηση καθηγητή
Ο Τεμπέλης μαθητής: μας βάζει πάρα πολλές ασκήσεις και μετά παραπονιέται που δεν προλάβαμε να τις λύσουμε

Ο Ζωηρός μαθητής: μας φωνάζει με το παραμικρό κι εμένα μ'εχει βάλει στο μάτι χωρίς να κάνω τίποτα

Ο Αδιάφορος μαθητής: ξέρω γω..καλός φαίνεται

Ο Βαθμοθήρας: είναι πολύ αυστηρός στη βαθμολογία και δεν εκτιμάει τις προσπάθειές μας :nono:
Ο μαθητής που δεν προσέχει και στο τέλος του μαθήματος ρωτάει για πράγματα που ο καθηγητής έχει ήδη εξηγήσει 10 φορές: δεν απαντάει στις απορίες μας:nono:
Οταν σκεφτώ κι άλλα, θα το συνεχίσω

miv
Επιφανές μέλος

Αξιοσημείωτον, τα ίδια μάλλον θα έχει γράψει και για τους υπόλοιπους 30 καθηγητές του σχολείου.

Cogito ergo sum
Πολύ δραστήριο μέλος

(Το παρακάτω κείμενο είναι αστείο αλλά έχει και μια δόση σοβαρότητας)
Αξιολόγηση καθηγητή
Ο Τεμπέλης μαθητής: μας βάζει πάρα πολλές ασκήσεις και μετά παραπονιέται που δεν προλάβαμε να τις λύσουμε
Ο Ζωηρός μαθητής: μας φωνάζει με το παραμικρό κι εμένα μ'εχει βάλει στο μάτι χωρίς να κάνω τίποτα
Ο Αδιάφορος μαθητής: ξέρω γω..καλός φαίνεται
Ο Βαθμοθήρας: είναι πολύ αυστηρός στη βαθμολογία και δεν εκτιμάει τις προσπάθειές μας :nono:
Ο μαθητής που δεν προσέχει και στο τέλος του μαθήματος ρωτάει για πράγματα που ο καθηγητής έχει ήδη εξηγήσει 10 φορές: δεν απαντάει στις απορίες μας:nono:
Οταν σκεφτώ κι άλλα, θα το συνεχίσω![]()
Άρα συμφωνείς με αυτή την αντίληψη ή όχι. (αυτό δεν κατάλαβα)
fairy2008
Νεοφερμένο μέλος

Άρα συμφωνείς με αυτή την αντίληψη ή όχι. (αυτό δεν κατάλαβα)
Αυτο που ήθελα να πω μεταξύ αστείου και σοβαρού είναι ότι ο κάθε μαθητής κρίνει τους καθηγητές με βάση το δικό του χαρακτήρα του και τα δικά του ελαττώματα και μπορεί για τον ίδιο καθηγητή να υπάρχουν 10 διαφορετικές γνώμες..ανάλογα τι περιμένει ο καθένας απο τον καθηγητή του και τι θεωρεί 'καλό' καθηγητή.
markip
Εκκολαπτόμενο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

βεβαια ηταν ολα ΑΝΩΝΥΜΑ.
the mage
Νεοφερμένο μέλος

Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν κάνει μάθημα > άρα είναι καλός καθηγητής
Μας πιέζει > άρα δεν είναι καλός καθηγητής
Εϊναι απαραίτητο η αξιολόγηση να είναι εύστοχη και αντικειμενική...
killbill
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ερωτηματολόγιο θα το συμπλήρωναν φυσικά ανώνυμα, και σε κάθε ερώτηση απλά θα έβαζαν σε κλίμακα έναν βαθμό από 1 έως 5, με 1 να σημαίνει λίγο, καθόλου, χαμηλό, ενώ το 5 άριστα, παρα πολύ.
Στο τελευταίο μάθημα παρουσίασα στα παιδιά με powerpoint τα αποτελέσματα του test σε στατιστικά διαγράμματα που επεξεργάστηκα στο Excel.
Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό!! Έμαθα πολλά από τα παιδιά, τι θέλουν από εμένα και πως μπορώ εγώ να βελτιωθώ.
Στο τέλος του ερωτηματολογίου είχα 10 κενές γραμμές όπου ο καθένας (ανώνυμα πάντα) μπορούσε να πει οτιδήποτε ήθελε σχετικά με το μάθημα και εμενα όπως τι δεν του άρεσε, τι θα ήθελε να αλλάξει, ακόμα και να με βρίσει....
Ειλικρινά δεν περίμενα ότι τα παιδιά θα ενθουσιαζόταν τόσο πολύ με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, καθώς επίσης και με τα αποτελέσματα αυτού. Ήταν πολύ χρήσιμο για όλους μας!
Θα το εφαρμόζω κάθε χρόνο την τελευταία μέρα...για το υπόλοιπο της εκπαιδευτικής μου καριέρας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συγχαρητήρια που είχατε τα κότσια να το κάνετε ,αν και ξέρατε ότι θα απαντούσαν όλοι θετικά ,γιατί όποιος δέχεται την αξιολόγηση σημαίνει πως ξέρει ότι κάνει καλά την δουλειά του και δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για αυτό .Αυτοί που την φοβούνται είναι και αυτοί που ξέρουν ότι δεν την κάνουν καλά.Και πάλι μπράβοΌπως είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, τώρα με το τέλος της χρονιάς μοίρασα στους μαθητές μου ένα ερωτηματολόγιο με 40 ερωτήσεις προκειμένου να με αξιολογήσουν.
Το ερωτηματολόγιο θα το συμπλήρωναν φυσικά ανώνυμα, και σε κάθε ερώτηση απλά θα έβαζαν σε κλίμακα έναν βαθμό από 1 έως 5, με 1 να σημαίνει λίγο, καθόλου, χαμηλό, ενώ το 5 άριστα, παρα πολύ.
Στο τελευταίο μάθημα παρουσίασα στα παιδιά με powerpoint τα αποτελέσματα του test σε στατιστικά διαγράμματα που επεξεργάστηκα στο Excel.
Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό!! Έμαθα πολλά από τα παιδιά, τι θέλουν από εμένα και πως μπορώ εγώ να βελτιωθώ.
Στο τέλος του ερωτηματολογίου είχα 10 κενές γραμμές όπου ο καθένας (ανώνυμα πάντα) μπορούσε να πει οτιδήποτε ήθελε σχετικά με το μάθημα και εμενα όπως τι δεν του άρεσε, τι θα ήθελε να αλλάξει, ακόμα και να με βρίσει....
Ειλικρινά δεν περίμενα ότι τα παιδιά θα ενθουσιαζόταν τόσο πολύ με την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, καθώς επίσης και με τα αποτελέσματα αυτού. Ήταν πολύ χρήσιμο για όλους μας!
Θα το εφαρμόζω κάθε χρόνο την τελευταία μέρα...για το υπόλοιπο της εκπαιδευτικής μου καριέρας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
killbill
Εκκολαπτόμενο μέλος

...................................... αν και ξέρατε ότι θα απαντούσαν όλοι θετικά........................
Δεν το ήξερα... όπως και δεν απάντησαν όλοι θετικά. Κάποιοι έκριναν πχ ότι αδικήθηκαν στον βαθμό, άλλοι ότι τα διαγωνίσματα ήταν δύσκολα κλπ Στις παρατηρήσεις τους οι μαθητές έγραψαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που σίγουρα πρέπει να αλλάξω με τον καιρό και θα τα λάβω σοβαρα υπόψη μου.
dreamer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι αλλά κατά βάθος ξέρετε ότι οι μαθητές δεν έχουν μίσος για σάς ενώ πολλοί μαθητές όπως κι εγώ έχουμε μίσος για κάποιους καθηγητές και γιαυτό φοβούνται και την αξιολόγηση.Επειδή ξέρουν ότι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους .Δεν το ήξερα... όπως και δεν απάντησαν όλοι θετικά. Κάποιοι έκριναν πχ ότι αδικήθηκαν στον βαθμό, άλλοι ότι τα διαγωνίσματα ήταν δύσκολα κλπ Στις παρατηρήσεις τους οι μαθητές έγραψαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που σίγουρα πρέπει να αλλάξω με τον καιρό και θα τα λάβω σοβαρα υπόψη μου.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχουν καλοί και κακοί καθηγητές,συνειδητοποιημένοι και αδιάφοροι,νέοι και δεινόσαυροι.
Σίγουρα θα υπάρχουν θετικά όσο και αρνητικά σχόλια αλλά ο απώτερος σκοπός είναι η βελτίωση της ποιότητας του μαθήματος.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.