nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Φυσική:Κύλιση τροχού
ΑΕΠΠ:Τελειώνω πίνακες
ΑΟΔΕ:Βασικά εμπόδια επικοινωνίας
Μαθηματικά Γεν:Μέτρα διασποράς
ΑΟΘ:Μεταβολές της τιμής και της ποσότητας ισσοροπίας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΑΕΠΠ: Τελειώσαμε
Φυσ Κατ: Πλάγιες κρούσεις
ΑΟΔΕ: 1.5
Βιολ.Γεν: Τελειώσαμε
Έκθεση: Παράδοση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Φυσική:Αρχή διατήρησης στροφορμής
ΑΕΠΠ:Υποπρογράμματα
ΑΟΔΕ:τέλειωσα
Μαθηματικά Γεν:Αξιωματικός ορισμός πιθανότητας
ΑΟΘ:τέλειωσα
τελευταία φορά γράφω.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσ Κατ: Μηχανικά Κύματα
ΑΟΔΕ:Η πολιτισμική διάσταση της επιχείρησης
ΑΕΠΠ:Περιγραφή και αναπαράσταση αλγορίθμων
Βιολογία:Μετάδοση και αντιμετώπιση των παθογόνων μικροοργανισμών
Έκθεση:Ηθική,νόμοι,ποινές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deathgod1997
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οοο
Νεοφερμένο μέλος

Είσαι αρκετά μπροστά!! Θα έχεις αρκετό χρονο για επαναληψεις!! για να φανταστείς εγω περσι το δεκεμβρη ειμουν στο ανασυνδυασμενο DNA και αυτη τη περιοδο στη φυσικη τελειωνα τις συνθετες ταλαντωσεις και στα μαθηματικα εκανα bolzano και τετοια.. τωρα στη χημεια νομιζω εισαι λιγο πισω... λογικα τωρα θα επρεπε να μπενεις στο phΓειά σας παιδιά Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή δύναμη για φέτος! Είμαι και εγώ από τους υποψήφιους που δίνουν και ο στόχος είναι η ιατρική! Ήθελα να σας ρωτήσω στην ύλη που βρίσκεστε αυτή την στιγμή; Μόλις τελείωσα στην βιολογια τον Μεντελ, έχω τελειώσει δεύτερο κεφάλαιο χημεία κατεύθυνσης και είμαι περιοδικό πίνακα αυτή την στιγμή.Στα μαθήματικα μπήκα παραγωγούς και φυσική συμβολή κυμάτων.
STRATOSZAX
Νεοφερμένο μέλος

εγω στη χημεια ολο τον καιρο εκανα περιοδικο πινακα και τωρα μπηκα στο 2ο κεφαλαιο ενω φυσικη ειμαι εξαναγκασμενες
βιολογια ειμαι στο ανασυνδυασμενο DNA
Εσεις που ειστε?
Μηπως ειμαι αρκετα πισω?
irw gk
Νεοφερμένο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαθηματικά Κατεύθυνσης είμαστε σύνθεση (δεν έκανα καθόλου θερινά οπότε είμαι λίγο πίσω).
ΑΟΔΕ γράφω τη Κυριακή και τρέχω να καλύψω όλο το 1ο κεφάλαιο που δεν το διάβαζα καθόλου! I hate it!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Φυσικη-> Κύματα
ΑΟΔΕ-> Τελειωσαμε τους στοχους της επιχειρησης
ΑΕΠΠ-> στην "αν" (αργησαμε να ξεκινησουμε!)
Βιολογία-> Φλεγμονή
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α.Ο.Δ.Ε.: Και εδω μολις τελιωσα το 1ο κεφ.
Μαθηματικα & Στατιστικη: Οριο - Συνεχεια συναρτησης. (Ειχα μερικα κενα και ξεκινησα καπως αργα)
Α.Ε.Π.Π.: Δωμη επιλογης.
Μαθηματικα κατ.: Οριο συναρτησης
Τι πιστευετε σε αοδε, αοθ, μαθ&στατ., αεππ, ειμαι πισω η καλα παω?
damn
Πολύ δραστήριο μέλος

PinkFreud
Νεοφερμένο μέλος

φυσική συμβολή κυμάτων
χημεία ασκήσεις με άλατα
βιολογία γονιδιακή ρύθμιση
rakels
Δραστήριο μέλος

Φυσική είμαστε στάσιμο, μαθηματικά Bolzano, βιολογία μετάφραση, χημεία ασκήσεις με άλατα..

mixalis123
Νεοφερμένο μέλος

eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Τέτοιες μέρες πέρσι βρισκόμουν στα μη πεπερασμένα όρια και όρια στο άπειρο. Μην αγχώνεσαι για το πότε θα βγάλεις την ύλη, σημασία έχει να καταλαβαίνεις όσα κάνεις και όχι να τα κάνεις πολλές φορές.Παιδια που βρισκεστε στην υλη?
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Φυσική κατ. τελειωμένη μηχανική στερεού και μηχανικές ταλαντώσεις, συνεχίζω με ηλεκτρικές.
ΑΟΔΕ μέθοδοι παρακίνησης και δωωώσε

ΑΕΠΠ έχω κάνει όλες τις δομές επανάληψης απλά μένουμε και λύνουμε ασκήσεις
Έκθεση ένας θεός ξέρει δεν τα κάνουμε με τη σειρά
Φυσική ΓΠ ενεργειακές στάθμες
filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος

και παραλληλα τελιωνω και μετρο μιγαδικου και μπαινω ολοκληρωματα
Μαθ.γεν:Παραγωγους
Φυσ.κ:Συνθεση ταλαντωσεων
ΑΕΕΠ:Δομες επαναληψης
mixalis123
Νεοφερμένο μέλος

Τέτοιες μέρες πέρσι βρισκόμουν στα μη πεπερασμένα όρια και όρια στο άπειρο. Μην αγχώνεσαι για το πότε θα βγάλεις την ύλη, σημασία έχει να καταλαβαίνεις όσα κάνεις και όχι να τα κάνεις πολλές φορές.
Απλα φοβαμαι οτι αμα πηγαινουμε αργα , μεχρι να τελειωσουμε θα εχω ξεχασει τις λεπτομερειες απο τα προηγουμενα κεφαλαια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.