Loreley
Περιβόητο μέλος

Ναι8 μαθηματα .. Θα ξεκινησω μαθημα ομως ενα μηνα πριν και προς το παρον μονο κανα τεστακι στο ιντερνετ γιατι τα εχω ξεχασει!!
Για ποια σχολή θα σου χρειαστούν τα αγγλικά ως επιπλέον μάθημα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Ναυτιλιακα ..που δεν θα πιασω αλλα η προσπαθεια μετραει :/
Α μάλιστα, πολύ ωραία.

Που το βρίσκεις το κουράγιο για 8 μαθήματα;

filomathis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στον Ολοκληρωτικο Λογισμο στο αοριστο ολοκληρωμα
Στην φυσικη νομιζω οτι σε λιγο μπαινω στασιμα κυματα
Στον Προγραμματισμο καναμε ενα μαθημα στους πινακες
Στο αοδε καπου στο 1ο κεφαλαιο παλευω

PinkFreud
Νεοφερμένο μέλος

φυσική: μπαίνω ενεργειακά εργαλεία (θμκε, αδμε, αδε)
χημεια: μπαίνω οργανική
βιολογία: χρωμοσωμικές μεταλλάξεις
βιολογία γεν: τώρα μπήκα 2ο κεφάλαιο
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχισαμε συνεπειες θμτ και με τον αλλο μπαινουμε ολοκληρωματα
Φυσικη
Με τον εναν θα μπουμε στασιμο με τον αλλον ειμαστε στις κινησεις στερεων σωματων
Χημεια
Ογκομετρηση
Βιολογια
Τελος 5ου ( ειμαστε πισω)
Βιολογια γενικης
Ερημοποιηση

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

PiDefiner
Δραστήριο μέλος

Φυσική: Κύλιση τροχού
Έκθεση: (ασχολίαστο)

ΑΟΔΕ: Θεωρία του A.Maslow
ΑΕΠΠ: Στη θεωρία πριν τα προγράμματα
Βιολογία Γενικής: Ρύπανση των Υδάτων
Απ' ότι συμπεραίνω από τα υπόλοιπα posts, μόνο στο ΑΕΠΠ (και ίσως Βιολογία) είμαι σχετικά μπροστά

Loreley
Περιβόητο μέλος

Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Εγώ μπήκα αυτή την εβδομάδα στους Πίνακες!
Εγώ είμαι μονοδιάστατους. (Στοίβα-Ουρά)
Απλά αγχώθηκα επειδή ο μπούφος που μας κάνει στο σχολείο, μας έχει πάει δυσδιάστατους.

Έκθεση: έχουμε κάνει όλη την θεωρία και τις μισές θεματικές ενότητες
Φυσική: στροφική κίνηση
ΑΟΔΕ: στις ομάδες
ΑΕΠΠ: στου δισδιάστατους πίνακες
Μαθηματικά Γεν: πιθανότητες
ΑΟΘ: μπήκαμε στο τέταρτο κεφάλαιο
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσική κατ: τελειώνω ηλεκτρικές από ταλαντώσεις και στο στερεό ΘΝΣΚ(κάνουμε ταυτόχρονα 1ο,3ο για να προλάβουμε να βγάλουμε την ύλη)
Αοδε:παρακίνηση
ΑΕΠΠ: δομή ακολουθίας ( το παλεύω μόνη μόνη μου και ελπίζω να προλάβω να βγάλω τα βασικά. Πιστεύετε πως θα προλάβω; )
Έκθεση:δεν ξερω... Κανουμε διάφορα θέματα :-P
Μαθηματικά Γεν: στατιστική , μετά την ομαδοποίηση
Αοθ: θα μπούμε 4ο
Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ είμαι μονοδιάστατους. (Στοίβα-Ουρά)
Απλά αγχώθηκα επειδή ο μπούφος που μας κάνει στο σχολείο, μας έχει πάει δυσδιάστατους.
Εγώ είμαι δυσδιάστατους.
Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ είμαι δυσδιάστατους.
Αλλά δυσκολεύομαι πάρα πολύ ασκήσεις λύνω με το ζόρι,οι πιο πολλές δεν βγαίνουν.Το χειρότερό μου μάθημα.Λέω στο σχολείο πως μου φαίνεται το πιο δύσκολο μάθημα σε σχέση με τα άλλα και όλοι με δουλεύουν.
Να κατεβάσεις τον διερμηνευτή γλώσσας και να γράφεις εκεί τους αλγορίθμους/προγράμματά σου. Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα πού κάνεις λάθος. Eπίσης,πάντα να σχεδιάζεις το πινακάκι που σου ζητάει το πρόβλημα,για να καταλαβαίνεις ποιες γραμμές/στήλες ζητάς, τι πρέπει να κάνεις,ποιος δείκτης πρέπει να πάει πού,κτλ. Kαι τέλος, αν θες να βάλεις πολλές επαναλήψεις μεσα σε μια άλλη επανάληψη, να γράφεις πιο μέσα για να ξέρεις πότε πρέπει να κλείσεις κάποια επανάληψη και να μην μπερδεύεσαι.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paul7100
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά μήπως θα έπρεπε να ξεκινήσω βιολογία κατ από την β λυκείου ?επειδή όλοι που έχω ρωτήσει τότε ξεκίνησαν. Πότε βγαίνει η ύλη περίπου αν ξεκινήσω το καλοκαίρι?
Δεν ήταν αναγκαίο.Έτσι κι αλλιώς αν την άρχιζες μόνος σου θα είχες πολλές απορίες ιδιαίτερα στο τέλος του 1ου κεφαλαίου(στάδια δημιουργίας καρυότυπου,κεντρομερίδιο κλπ) αλλά και στα περισσότερα κομμάτια του 2ου κεφαλαίου.
Είχα ξεκινήσει κι εγώ καλοκαίρι(περίπου τέλη ιούνη) και την είχα βγάλει μέσα μάρτη,είχαμε καθυστερήσει λίγο στο 5ο-6ο κεφάλαιο
Το καλύτερο είναι να βγει η ύλη περιπου μέσα φλεβάρη αντε τελη για να κάνεις πολλές επαναλήψεις
Αα αν καταφέρεις να τελειώσεις περίπου τοτε(φλεβάρη) σου προτείνω αναμφισβήτητα να συμμετέχεις στο πανελλήνιο διαγωνισμό βιολογίας(σε εμας νομίζω ήταν περίπου των τριών ιεραρχών) ,θα το δείς σαν μια γενική επανάληψη που θα σε βοηθήσει να τα ''περάσεις'' ολα μια φορά και να καλύψεις τυχόν κενά.
Αυτά από εμένα! Εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία σε ότι και αν κάνεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως ευχαριστώ πολύ φίλε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.