nick_the_greek Νεοφερμένο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 3 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:05 Ο nick_the_greek: #221 03-12-08 18:05 Πάνε εκεί που τα μαθήματα πραγματικά σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ και τα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Δε παίζει ρόλο τι γράφεις. Αν σ'αρέσει κάτι όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο βιλλαρασ έγραψε: #222 08-12-08 14:49 η εικονα θα μιλισει ....(για αυτο και την εβαλλα αναποδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Ο Shadowfax: #223 08-12-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από guess: Εγω παλι αποφασισα να παω θετικη...Μου αρεσει η Χημεια αλλα απεχθανομαι την Φυσικη...Μου αρεσουν και τα επαγγελματα που μπορεις να ακολουθησεις απο εκει... Απο την αλλη ομως μου αρεσουν και τα φιλολογικα...π.χ(Αρχαια) αλλα Ιστορια ΚΑΘΟΛΟΥ! Η αληθεια ειναι οτι γραφω παντα 19-20 στα φιλολογικα... και στα θετικα γραφω καλα ομως αλλα οχι τοσο καλα οσο στα φιλολογικα! Δεν ξερω ακομα την κατευθυνση...που θα παρω!:s:s:s Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nick_the_greek: Πάνε εκεί που τα μαθήματα πραγματικά σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ και τα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Δε παίζει ρόλο τι γράφεις. Αν σ'αρέσει κάτι όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται!!!! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό! Εκπληκτική η εναλλαγή άποψης μέσα σε ένα μικρό Post και μόνο!! Μη διαλέγεις κατεύθυνση μόνο για τα δύο χρόνια που θα κάνεις τα μαθήματά της. Διάλεξε ποιό δρόμο θες να ακολουθήσεις και ανάλογα πράξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Ο nfk έγραψε: #224 08-12-08 21:05 Νομίζω ότι τα Αρχαία φέτος ειναι το δυσκολότερο μάθημα. Όσα παιδιά θα παν θεωρητική υποφέρουν.:s:s... Στην Άλγεβρα επίσης έχει ανέβει το επίπεδο υπερβολικά σε σχέση με πέρυσι! Κάτι ασκήσεις που'χει Γ' Ομάδας είναι τόσο κουφές που σε λίγο θα κουφάνουν κι'εμάς:wow: Όσο αναφορά τα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Melkon έγραψε: #225 09-12-08 17:36 οντως Αρχαια κ Αλγεβρα και ειδικα τα 2ο γιατι δεν εχουμε και καλο καθηγητη(μιλαμε οτι παει για συνταξη και βαριεται τη ζωη του για να μην αρχισω να λεω τα αλλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marisait Νεοφερμένο μέλος Η marisait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η marisait έγραψε: #226 09-12-08 17:56 σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η alkmini έγραψε: #227 10-12-08 17:45 Μάλλον τα αρχαία...η άλγεβρα με λίγο ζόρι αντέχεται. Αλλά επίσης εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ η ιστορία παρόλο που δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο Shadowfax: #228 10-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Είσαι καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η maraki έγραψε: #229 10-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάνε εκεί που τα μαθήματα πραγματικά σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ και τα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Δε παίζει ρόλο τι γράφεις. Αν σ'αρέσει κάτι όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:49 Ο βιλλαρασ έγραψε: #222 08-12-08 14:49 η εικονα θα μιλισει ....(για αυτο και την εβαλλα αναποδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Ο Shadowfax: #223 08-12-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από guess: Εγω παλι αποφασισα να παω θετικη...Μου αρεσει η Χημεια αλλα απεχθανομαι την Φυσικη...Μου αρεσουν και τα επαγγελματα που μπορεις να ακολουθησεις απο εκει... Απο την αλλη ομως μου αρεσουν και τα φιλολογικα...π.χ(Αρχαια) αλλα Ιστορια ΚΑΘΟΛΟΥ! Η αληθεια ειναι οτι γραφω παντα 19-20 στα φιλολογικα... και στα θετικα γραφω καλα ομως αλλα οχι τοσο καλα οσο στα φιλολογικα! Δεν ξερω ακομα την κατευθυνση...που θα παρω!:s:s:s Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nick_the_greek: Πάνε εκεί που τα μαθήματα πραγματικά σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ και τα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Δε παίζει ρόλο τι γράφεις. Αν σ'αρέσει κάτι όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται!!!! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό! Εκπληκτική η εναλλαγή άποψης μέσα σε ένα μικρό Post και μόνο!! Μη διαλέγεις κατεύθυνση μόνο για τα δύο χρόνια που θα κάνεις τα μαθήματά της. Διάλεξε ποιό δρόμο θες να ακολουθήσεις και ανάλογα πράξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Ο nfk έγραψε: #224 08-12-08 21:05 Νομίζω ότι τα Αρχαία φέτος ειναι το δυσκολότερο μάθημα. Όσα παιδιά θα παν θεωρητική υποφέρουν.:s:s... Στην Άλγεβρα επίσης έχει ανέβει το επίπεδο υπερβολικά σε σχέση με πέρυσι! Κάτι ασκήσεις που'χει Γ' Ομάδας είναι τόσο κουφές που σε λίγο θα κουφάνουν κι'εμάς:wow: Όσο αναφορά τα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Melkon έγραψε: #225 09-12-08 17:36 οντως Αρχαια κ Αλγεβρα και ειδικα τα 2ο γιατι δεν εχουμε και καλο καθηγητη(μιλαμε οτι παει για συνταξη και βαριεται τη ζωη του για να μην αρχισω να λεω τα αλλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marisait Νεοφερμένο μέλος Η marisait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η marisait έγραψε: #226 09-12-08 17:56 σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η alkmini έγραψε: #227 10-12-08 17:45 Μάλλον τα αρχαία...η άλγεβρα με λίγο ζόρι αντέχεται. Αλλά επίσης εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ η ιστορία παρόλο που δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο Shadowfax: #228 10-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Είσαι καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η maraki έγραψε: #229 10-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η εικονα θα μιλισει ....(για αυτο και την εβαλλα αναποδα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:00 Ο Shadowfax: #223 08-12-08 16:00 Αρχική Δημοσίευση από guess: Εγω παλι αποφασισα να παω θετικη...Μου αρεσει η Χημεια αλλα απεχθανομαι την Φυσικη...Μου αρεσουν και τα επαγγελματα που μπορεις να ακολουθησεις απο εκει... Απο την αλλη ομως μου αρεσουν και τα φιλολογικα...π.χ(Αρχαια) αλλα Ιστορια ΚΑΘΟΛΟΥ! Η αληθεια ειναι οτι γραφω παντα 19-20 στα φιλολογικα... και στα θετικα γραφω καλα ομως αλλα οχι τοσο καλα οσο στα φιλολογικα! Δεν ξερω ακομα την κατευθυνση...που θα παρω!:s:s:s Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nick_the_greek: Πάνε εκεί που τα μαθήματα πραγματικά σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ και τα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Δε παίζει ρόλο τι γράφεις. Αν σ'αρέσει κάτι όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται!!!! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό! Εκπληκτική η εναλλαγή άποψης μέσα σε ένα μικρό Post και μόνο!! Μη διαλέγεις κατεύθυνση μόνο για τα δύο χρόνια που θα κάνεις τα μαθήματά της. Διάλεξε ποιό δρόμο θες να ακολουθήσεις και ανάλογα πράξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Ο nfk έγραψε: #224 08-12-08 21:05 Νομίζω ότι τα Αρχαία φέτος ειναι το δυσκολότερο μάθημα. Όσα παιδιά θα παν θεωρητική υποφέρουν.:s:s... Στην Άλγεβρα επίσης έχει ανέβει το επίπεδο υπερβολικά σε σχέση με πέρυσι! Κάτι ασκήσεις που'χει Γ' Ομάδας είναι τόσο κουφές που σε λίγο θα κουφάνουν κι'εμάς:wow: Όσο αναφορά τα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Melkon έγραψε: #225 09-12-08 17:36 οντως Αρχαια κ Αλγεβρα και ειδικα τα 2ο γιατι δεν εχουμε και καλο καθηγητη(μιλαμε οτι παει για συνταξη και βαριεται τη ζωη του για να μην αρχισω να λεω τα αλλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marisait Νεοφερμένο μέλος Η marisait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η marisait έγραψε: #226 09-12-08 17:56 σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η alkmini έγραψε: #227 10-12-08 17:45 Μάλλον τα αρχαία...η άλγεβρα με λίγο ζόρι αντέχεται. Αλλά επίσης εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ η ιστορία παρόλο που δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο Shadowfax: #228 10-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Είσαι καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η maraki έγραψε: #229 10-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από guess: Εγω παλι αποφασισα να παω θετικη...Μου αρεσει η Χημεια αλλα απεχθανομαι την Φυσικη...Μου αρεσουν και τα επαγγελματα που μπορεις να ακολουθησεις απο εκει... Απο την αλλη ομως μου αρεσουν και τα φιλολογικα...π.χ(Αρχαια) αλλα Ιστορια ΚΑΘΟΛΟΥ! Η αληθεια ειναι οτι γραφω παντα 19-20 στα φιλολογικα... και στα θετικα γραφω καλα ομως αλλα οχι τοσο καλα οσο στα φιλολογικα! Δεν ξερω ακομα την κατευθυνση...που θα παρω!:s:s:s Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από nick_the_greek: Πάνε εκεί που τα μαθήματα πραγματικά σε ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ και τα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. Δε παίζει ρόλο τι γράφεις. Αν σ'αρέσει κάτι όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται!!!! Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό! Εκπληκτική η εναλλαγή άποψης μέσα σε ένα μικρό Post και μόνο!! Μη διαλέγεις κατεύθυνση μόνο για τα δύο χρόνια που θα κάνεις τα μαθήματά της. Διάλεξε ποιό δρόμο θες να ακολουθήσεις και ανάλογα πράξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:05 Ο nfk έγραψε: #224 08-12-08 21:05 Νομίζω ότι τα Αρχαία φέτος ειναι το δυσκολότερο μάθημα. Όσα παιδιά θα παν θεωρητική υποφέρουν.:s:s... Στην Άλγεβρα επίσης έχει ανέβει το επίπεδο υπερβολικά σε σχέση με πέρυσι! Κάτι ασκήσεις που'χει Γ' Ομάδας είναι τόσο κουφές που σε λίγο θα κουφάνουν κι'εμάς:wow: Όσο αναφορά τα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Melkon έγραψε: #225 09-12-08 17:36 οντως Αρχαια κ Αλγεβρα και ειδικα τα 2ο γιατι δεν εχουμε και καλο καθηγητη(μιλαμε οτι παει για συνταξη και βαριεται τη ζωη του για να μην αρχισω να λεω τα αλλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marisait Νεοφερμένο μέλος Η marisait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η marisait έγραψε: #226 09-12-08 17:56 σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η alkmini έγραψε: #227 10-12-08 17:45 Μάλλον τα αρχαία...η άλγεβρα με λίγο ζόρι αντέχεται. Αλλά επίσης εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ η ιστορία παρόλο που δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο Shadowfax: #228 10-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Είσαι καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η maraki έγραψε: #229 10-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι τα Αρχαία φέτος ειναι το δυσκολότερο μάθημα. Όσα παιδιά θα παν θεωρητική υποφέρουν.:s:s... Στην Άλγεβρα επίσης έχει ανέβει το επίπεδο υπερβολικά σε σχέση με πέρυσι! Κάτι ασκήσεις που'χει Γ' Ομάδας είναι τόσο κουφές που σε λίγο θα κουφάνουν κι'εμάς:wow: Όσο αναφορά τα υπόλοιπα δεν είναι και τόσο δύσκολα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melkon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωνινος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 200 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:36 Ο Melkon έγραψε: #225 09-12-08 17:36 οντως Αρχαια κ Αλγεβρα και ειδικα τα 2ο γιατι δεν εχουμε και καλο καθηγητη(μιλαμε οτι παει για συνταξη και βαριεται τη ζωη του για να μην αρχισω να λεω τα αλλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marisait Νεοφερμένο μέλος Η marisait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η marisait έγραψε: #226 09-12-08 17:56 σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η alkmini έγραψε: #227 10-12-08 17:45 Μάλλον τα αρχαία...η άλγεβρα με λίγο ζόρι αντέχεται. Αλλά επίσης εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ η ιστορία παρόλο που δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο Shadowfax: #228 10-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Είσαι καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η maraki έγραψε: #229 10-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οντως Αρχαια κ Αλγεβρα και ειδικα τα 2ο γιατι δεν εχουμε και καλο καθηγητη(μιλαμε οτι παει για συνταξη και βαριεται τη ζωη του για να μην αρχισω να λεω τα αλλα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marisait Νεοφερμένο μέλος Η marisait αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η marisait έγραψε: #226 09-12-08 17:56 σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η alkmini έγραψε: #227 10-12-08 17:45 Μάλλον τα αρχαία...η άλγεβρα με λίγο ζόρι αντέχεται. Αλλά επίσης εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ η ιστορία παρόλο που δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο Shadowfax: #228 10-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Είσαι καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η maraki έγραψε: #229 10-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkmini Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλκμήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 163 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η alkmini έγραψε: #227 10-12-08 17:45 Μάλλον τα αρχαία...η άλγεβρα με λίγο ζόρι αντέχεται. Αλλά επίσης εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ η ιστορία παρόλο που δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο Shadowfax: #228 10-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Είσαι καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η maraki έγραψε: #229 10-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον τα αρχαία...η άλγεβρα με λίγο ζόρι αντέχεται. Αλλά επίσης εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ η ιστορία παρόλο που δεν είναι και το πιο δύσκολο μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:52 Ο Shadowfax: #228 10-12-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Είσαι καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η maraki έγραψε: #229 10-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Είσαι καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 732 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:57 Η maraki έγραψε: #229 10-12-08 18:57 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... Τί λες καλέ;Σε καμία περίπτωση δν είναι άχρηστα τα αρχαία...κάνεις μεγάλο λάθος...Και για μένα προσωπικά δν είναι δύσκολα απλά θέλουν διάβασμα,όπως άλλωστε όλα τα μαθήματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ginak Νεοφερμένο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η ginak έγραψε: #230 13-12-08 20:19 Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το δυσκολότερο μάθημα είναι η Φυσική! Όλοι αυτοί οιι τύποι μου φέρνουν πονοκέφαλο!! ----------------------------------------- Μωρέ τι μας λες; Τα αρχαία είναι τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Constantina! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:24 Η Constantina!: #231 14-12-08 12:24 Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμχμ δε θα έλεγα πως με δυσκολεύει ιδιαίτερα κάποιο, αλλά αν είχα να διαλέξω θα έλεγα ίσως την άλγεβρα, της οποίας ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει κατα πολύ.. Εμ και θα πω και φυσική γιατί μου τη δίνει στα νεύρα..:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η guess έγραψε: #232 14-12-08 16:30 Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πω γεωμετρια , γιατι απλα δεν μου αρεσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βιλλαρασ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο βασιλης (ειμαι απο τους καλους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 337 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Ο βιλλαρασ έγραψε: #233 16-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marisait: σιγουρα τα αρχαια ειναι εντελωσ αχρηστα και δυσκολα και δεν θελω να ακουω οτι μασ βοηθανε να γνωρισουμε την γλωσσα μασ και τετοια χαζα Click για ανάπτυξη... αυτο 8α προκαλεσει επανασταση στουσ θεωρητικουσ π 8α το δουν FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! FIGHT!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PROFESSORE Νεοφερμένο μέλος Ο PROFESSORE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:11 Ο PROFESSORE: #234 16-12-08 22:11 ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mpam: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:13 Η Rania. έγραψε: #235 16-12-08 22:13 Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos Διάσημο μέλος Ο Μήτσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 2.790 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:22 Ο djimmakos: #236 16-12-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ράνια.: Το πιο μεγαλο πακετο στην πρωτη λυκειου ειναι οι 6 ωρες αρχαια. Ω θεοι. Απαλευτες ωρες. Click για ανάπτυξη... Ω ναι..Όσο σκέφτομαι όμως ότι ακόμα 5 μήνες θα τα χω στην πλάτη μου, πετάω από χαρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
guess Δραστήριο μέλος Η guess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 478 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:55 Η guess έγραψε: #237 17-12-08 18:55 δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν ειναι και τοσο τρομαχτικα τα αρχαια βρε παιδια... ειναι πολυ ευκολα ...ιδίως οι μεταφράσεις βγαίνουν πολύ εύκολα με λίγη προσοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!sunny! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 161 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:06 Η !sunny! έγραψε: #238 17-12-08 20:06 Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Sehnsucht Nyxtovatis_ Georgiaaa_ sear Χάρις Ο Καλαμαράς Fanimaid123 paul giorgakiss nastasia8 b4d.bra1ns Lia 2006 anastasis06 SlimShady vehement Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα Αρχαία μου φαίνονται προκλητικά εύκολα! Μάλλον γιατί είχα καλές καθηγήτριες στο Γυμνάσιο,απέκτησα καλές βάσεις και με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο .Η Άλγεβρα είναι μακράν το δυσκολότερο μάθημα(και το πιο τραβηγμένο σε ασκήσεις), μετά η Φυσική και η Γεωμετρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
millerovia Εκκολαπτόμενο μέλος Η millerovia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 131 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:15 Η millerovia: #239 17-12-08 20:15 Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 31 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα απεχθάνομαι τα αρχαία:sΚαλύτερα να είχαμε 6 ώρες έκθεση στη θέση τους,που τη δίνουμε και απ'όλες τις κατευθύνσεις και είναι και η γλώσσα που μιλάμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
makis2424 Νεοφερμένο μέλος Ο makis2424 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Ο makis2424: #240 23-12-08 21:35 Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και για μένα τα αρχαία είναι το πιο δύσκολο μάθημα και το πιο κουραστικό αν δεν μπορείς να τα καταλάβεις.Πάλι καλά που έχουμε καλή καθηγήτρια και παλεύεται η κατάσταση.Επίσης για κάποιον σαν εμένα που δεν ενδιαφέρεται για Αρχαία γιτί με αναγκάζουν να κάνω εξι ώρες την βδομάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.