Ίρις
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ Ίριδα..
Καλά, ανέκαθεν μισούσα την Ιστορία (όχι απαραίτητα το μάθημα αυτό καθαυτό, αλλά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο διδάσκεται), αλλά φέτος παράγινε το πράμα! :S
συμφωνω, την μισησα περσυ την Ιστορια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Στην Γ' Λυκείου όμως έγινε το αγαπημένο μου... Φοβερό μάθημα...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Εμένα πάντως όταν πήγαινα Α' Λυκείου πρώτο και με διαφορά ήταν η Φυσική. Μαρτύριο το μάθημα, δεν έκανα και φροντιστήριο, ο δάσκαλος καλός αλλά παλαβός...
Στην Γ' Λυκείου όμως έγινε το αγαπημένο μου... Φοβερό μάθημα...
Γράφω σήμερα 2η ώρα Φυσική και δεν την παλεύω =/
chris_90
Διάσημο μέλος

gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Είναι σίγουρα το πιο δύσκολο μάθημα της 1ης λυκείου..

chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω στην Α' Λυκειου εγραφα σταθερα 15-16 στην Αλγεβρα και.... 11-12 Γεωμετρια!Παιδιά όχι μαθηματικά. Δεν θέλω να ακούω γιαυτα. Έγραψα 7 άλγεβρα (αλλά 18 γεωμετρία) επειδή η παραμετρική έπιανε 8 μονάδες και δεν ήξερα να τη λύσω.. Σήμερα που μας τα έδωσε του λέω ότι είχαμε λύσει μόνο 2 παραμετρικές στην τάξη και μου λέει οι άλλοι πώς την έλυσαν; Περιττό να σας πω πως είμαστε 20 παιδιά στην τάξη και τα 16 κάνουν ή ιδιαίτερο ή φροντιστήριο (παρόλαυτά ούτε ένα 20άρι δεν υπάρχε).. Έτοιμη ήμουν να μιλήσω αλλά τελικά το βούλωσα.. Ο αδερφός μου είναι στο μαθηματικό στα Γιάννενα και στην μητέρα μου αρέσουν πολύ και έχω ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ να ακούω γιαυτά.. Δεν μ'αρέσουν, δεν μπορώ να φάω όλη τη μέρα για να λύσω μια εξίσωση.
Είναι σίγουρα το πιο δύσκολο μάθημα της 1ης λυκείου..![]()

djimmakos
Διάσημο μέλος

Παιδιά όχι μαθηματικά. Δεν θέλω να ακούω γιαυτα. Έγραψα 7 άλγεβρα (αλλά 18 γεωμετρία) επειδή η παραμετρική έπιανε 8 μονάδες και δεν ήξερα να τη λύσω.. Σήμερα που μας τα έδωσε του λέω ότι είχαμε λύσει μόνο 2 παραμετρικές στην τάξη και μου λέει οι άλλοι πώς την έλυσαν; Περιττό να σας πω πως είμαστε 20 παιδιά στην τάξη και τα 16 κάνουν ή ιδιαίτερο ή φροντιστήριο (παρόλαυτά ούτε ένα 20άρι δεν υπάρχε).. Έτοιμη ήμουν να μιλήσω αλλά τελικά το βούλωσα.. Ο αδερφός μου είναι στο μαθηματικό στα Γιάννενα και στην μητέρα μου αρέσουν πολύ και έχω ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ να ακούω γιαυτά.. Δεν μ'αρέσουν, δεν μπορώ να φάω όλη τη μέρα για να λύσω μια εξίσωση.
Είναι σίγουρα το πιο δύσκολο μάθημα της 1ης λυκείου..![]()
Tο πιο δύσκολο δεν είναι...Το πιο δυσνόητο μπορεί... Εγώ πιστεύω ότι δε σου άρεσαν από την αρχή και γι' αυτό τα βρίσκεις σκούρα τώρα... Δηλαδή τι να σου κάνουν τα μαθηματικά αν δεν ξέρεις τη λύση της εξίσωσης 5χ=10 (δεν το λέω προσωπικά, δεν έχω τίποτα μαζί σου

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Εγω στην Α' Λυκειου εγραφα σταθερα 15-16 στην Αλγεβρα και.... 11-12 Γεωμετρια!Γενικα την Αλγεβρα αυτης της ταξης τη θεωρω σχετικα ευκολη (το θελει το διαβασματακι της ομως) και τη Γεωμετρια της παλουκι! Επισης η Αλγεβρα της Β' ηταν πραγματικη κολαση για μενα, δυσκολοτερη κι απο την κατυεθυνση...
Ένας φίλος μου στο Μαθηματικό μου πε πως γράφω καλύτερα γεωμετρία γιατί είναι περισσότερο θεωρία ενώ η άλγεβρα είναι περισσότερο πρακτική. Άμα γράφω 7 στην Α' στη Β' θα πάρω απαλλαγή μου φαίνεται! Θα πω πως είμαι αλεργική στους αριθμούς!!

-----------------------------------------
Tο πιο δύσκολο δεν είναι...Το πιο δυσνόητο μπορεί... Εγώ πιστεύω ότι δε σου άρεσαν από την αρχή και γι' αυτό τα βρίσκεις σκούρα τώρα... Δηλαδή τι να σου κάνουν τα μαθηματικά αν δεν ξέρεις τη λύση της εξίσωσης 5χ=10 (δεν το λέω προσωπικά, δεν έχω τίποτα μαζί σου)
Πέρσυ άρχισαν να μου τα χαλάνε λίγο

chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω ειχα την ακριβως αντιθετη εντυπωση. Στην Αλγεβρα μπορουσα να εφαρμοσω ευκολοτερα αυτα που ηξερα απο θεωρια, ενω η Γεωμετρια ηθελε τρελο αυτοσχεδιασμο και φαντασια στα προβληματα...Ένας φίλος μου στο Μαθηματικό μου πε πως γράφω καλύτερα γεωμετρία γιατί είναι περισσότερο θεωρία ενώ η άλγεβρα είναι περισσότερο πρακτική. Άμα γράφω 7 στην Α' στη Β' θα πάρω απαλλαγή μου φαίνεται! Θα πω πως είμαι αλεργική στους αριθμούς!!![]()

djimmakos
Διάσημο μέλος

Εγω ειχα την ακριβως αντιθετη εντυπωση. Στην Αλγεβρα μπορουσα να εφαρμοσω ευκολοτερα αυτα που ηξερα απο θεωρια, ενω η Γεωμετρια ηθελε τρελο αυτοσχεδιασμο και φαντασια στα προβληματα...![]()
Άμα δεν έχεις IQ

STAVROS78
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

εγω δν παω φυσικη αλγεβρα γεωμετρια τα αλλα παλευονται![]()
Τα καλύτερα δηλαδή...

prinCess.
Επιφανές μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Άμα δεν έχεις IQ![]()
Δεν είναι θέμα ΙQ αλλά αφού μίλησε ο master...

oχι παιζ0υμε![]()
Do we?

Theo.komotini
Νεοφερμένο μέλος

guess
Δραστήριο μέλος

Απο την αλλη ομως μου αρεσουν και τα φιλολογικα...π.χ(Αρχαια)
αλλα Ιστορια ΚΑΘΟΛΟΥ!
Η αληθεια ειναι οτι γραφω παντα 19-20 στα φιλολογικα...
και στα θετικα γραφω καλα ομως αλλα οχι τοσο καλα οσο στα φιλολογικα!
Δεν ξερω ακομα την κατευθυνση...που θα παρω!:s:s:s
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.