Stelios3
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδη "αδικουν" βασικοτατα μαθηματα τελος παντων χρονια ειναι περναει... και μετα Θετικη/Τεχνολογικη και ευχαριστιεσαι να κανεις μαθημα!Χαλαρά τα αρχαία. Ήμαρτον δηλαδή οι μουρλοί, 6 ώρες την εβδομάδα ενώ ίσα-ίσα 2-3 ώρες για Άλγεβρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κ@τεριΝ@
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Odanila
Νεοφερμένο μέλος

Δηλαδη "αδικουν" βασικοτατα μαθηματα τελος παντων χρονια ειναι περναει... και μετα Θετικη/Τεχνολογικη και ευχαριστιεσαι να κανεις μαθημα!:no1:
Δεν νομίζω πως τα αρχαία είναι λιγότερο σημαντικά απο οτι η άλγεβρα ή η φυσική. Προσωπικά βρισκώ πως τα αρχαία χρειάζονται καθαρά μαθηματική σκέψη... Βέβαια οι 6 ώρες είναι όντως παρα πολλές. Να φανταστείτε η φιλολογος, μας δουλεύει και απο πάνω "Να 'μαι και πάλι..."

Stelios3
Νεοφερμένο μέλος

Κοιτα λεω οτι αδικουνται τα παιδια που θελουν να ακολουθησουν Θετικη/Τεχνολογικη και δεν εχουν τον απετουμενο χρονο οι καθηγητες να κανουν αναλυτικα κεφαλαια συμαντικα ,ειδικα για τη Γ' Λυκειου οπως οι συναρτισεις με αποτελεσμα να βιαζονται να τελειωσουν. Δε λεω οτι και τα αρχαια δεν ειναι συμαντικα αντιθετως γνωριζεις τη γλωσσα σου καλυτερα μασε απο αυτα !Δεν νομίζω πως τα αρχαία είναι λιγότερο σημαντικά απο οτι η άλγεβρα ή η φυσική. Προσωπικά βρισκώ πως τα αρχαία χρειάζονται καθαρά μαθηματική σκέψη... Βέβαια οι 6 ώρες είναι όντως παρα πολλές. Να φανταστείτε η φιλολογος, μας δουλεύει και απο πάνω "Να 'μαι και πάλι..."![]()
Θα συμφωνησω απολυτα αν διαβαζεις τιποτα δεν ειναι δυσκολο πρασπαθεια θελει. Αντικειμενικα αν μιλησουμε ολα τα μαθηματα ακομα και η γυμναστικη αχουν κατι θετικο να προσφερουν αλλα υποκειμενικα υπαρχουν μαθηματα που μας δυσκολευουν, τα βαριομαστε, δεν τα διαβαζουμε και λεμε οτι ειναι δυσκολα, διαφορετικο ο καθενας/μια μας . Βεβαια σπουδαιο ρολο παιζει και το πως θα παρουμε ενα μαθημα απο την αρχη και τι καθηγητη/τρια εχουμε!κανενα!
ολα ευκολα ειναι αν διαβαζεις..
ομως αυτο που θελει το περισσοτερο διαβασμα(για σχολειο παντα) ειναι τα !!@#$%^αρχαια...
Αλλιως τα μαθηματικα(οχι οι βλακειες του σχολειου) ειναι μακραν τα πιο δυσκολα, αλλα και πιο ωραια!
tfslover
Νεοφερμένο μέλος

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Bolet36
Νεοφερμένο μέλος

Το πιο μάθημα είναι ποιό δύσκολο είναι πολύ υποκειμενικό. Γι παράδειγμα, εγώ είμαι καλύτερος στα θετικά μαθήματα. Απ' την άλλη δυσκολεύομαι πάρα πολύ στα Αρχαία. Δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς πιο είναι το πιο δύσκολο μάθημα.
Ο καθενας λεει για τον εαυτο του, "ποιο ειναι κατα τη γνωμη σας". Κανεις δε μπορει να πει πιο ειναι το δυσκολοτερο, ουτε καθηγητης ουτε μαθητης, μονο ο καθενας για τον εαυτο του.
Χαρτόμουτρο
Νεοφερμένο μέλος

personGR
Νεοφερμένο μέλος

Γιατί δεν ξέρω..
Εγώ που δεν έχω ανοίξει βιβλίο, η καθηγήτρια, η τάξη στην οποία γίνεται χαμός, ο Θεός που με μισεί, πραγματικά δεν γνωρίζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stelios3
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zod
Δραστήριο μέλος

personGR
Νεοφερμένο μέλος

παπαγαλία
Κάπως έτσι με βλέπω να γράφω στο τέλος...

Stelios3
Νεοφερμένο μέλος

jerar
Νεοφερμένο μέλος

gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 901443
Επισκέπτης

Sulfur
Νεοφερμένο μέλος

zaxarina
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.