Ποιο ήταν το πρώτο κομμάτι που έπαιξες μπροστά σε αρκετό κόσμο;

Που να θυμαμαι τοσα χρονια περασαν και εχω φαει μια ζωη στα αμφιθεατρα παιζοντας πιανο.Νομιζω ηταν ο κουκος:PΑυτο που θελω τωρα μετα απο τοσα χρονια μουσικης στα ωδεια ειναι να παιξω σε ενα alternative rock συγκροτημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πήγαινα δευτέρα και έπαιζα σε Χρισουγεννιάτικη εκδήλωση κιθάρα.
Έπαιζα τον ''Κούκο''
θυμάμαι ακόμα......ρε σι ρε σι λα σολ λα σολ...λα λα σι ντο ρε μι μι ντο ρε σι ρε σι ρε σι λα σολ λα σολ!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην κιθαρα δεν θυμαμαι. Νομιζω το ''ηταν ενα μικρο καραβι''.
Τραγουδι το ''πουλα με'' των πυξ λαξ σε ενα live. Και μετα κατι ''η πλατεια ηταν γεματηηηηη'' στη σχολικη γιορτη.
Μπασο το ''γελαστο παιδι'' σε σχολικη γιορτη παλι. Πρωτη και τελευταια φορα που επαιξα μπασο σε κοσμο. :p

Που να θυμαμαι τοσα χρονια περασαν και εχω φαει μια ζωη στα αμφιθεατρα παιζοντας πιανο.Νομιζω ηταν ο κουκος:PΑυτο που θελω τωρα μετα απο τοσα χρονια μουσικης στα ωδεια ειναι να παιξω σε ενα alternative rock συγκροτημα.
Πω πω ...Μεγάλο όνειρο και δικό μου!
Anyway το πρώτα δύο κομμάτια που έπαιξα (ήταν και τα δύο μαζί δεν θυμάμαι με ποια σειρά!:D) ήταν στη Πέμπτη Δημοτικού το 'Σεληνόφως' και το 'Βάρκα στο γιαλό' στην πρώτη χρονιά που έκανα πιάνο...Αχ τι ωραίες εποχές...:'(
:D:D

Εγώ στα πλήκτρα το Νοεμβρης του 90 σε σχολική γιορτή.

αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!!

αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!!

αχ το λατρεύω αυτο το κομμάτι! :xixi:

Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη...
Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi:

Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών.
Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ.
Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!...
Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας...:P

καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DC:)σε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος

το wake me up when september ends απο green day σε μπασο

καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DC:)σε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος

Πιάνεται όσο δεν πάει:no1:

Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses.

Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε).

Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε).
ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια.

Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε!

Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία.....:D

το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..!

εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων :P ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias..

δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο...

Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back