thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:24 Ο thanous18: #21 04-09-09 17:24 Που να θυμαμαι τοσα χρονια περασαν και εχω φαει μια ζωη στα αμφιθεατρα παιζοντας πιανο.Νομιζω ηταν ο κουκοςΑυτο που θελω τωρα μετα απο τοσα χρονια μουσικης στα ωδεια ειναι να παιξω σε ενα alternative rock συγκροτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Maraki7 έγραψε: #22 05-09-09 11:03 πήγαινα δευτέρα και έπαιζα σε Χρισουγεννιάτικη εκδήλωση κιθάρα. Έπαιζα τον ''Κούκο'' θυμάμαι ακόμα......ρε σι ρε σι λα σολ λα σολ...λα λα σι ντο ρε μι μι ντο ρε σι ρε σι ρε σι λα σολ λα σολ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η Rania. έγραψε: #23 05-09-09 11:08 Στην κιθαρα δεν θυμαμαι. Νομιζω το ''ηταν ενα μικρο καραβι''. Τραγουδι το ''πουλα με'' των πυξ λαξ σε ενα live. Και μετα κατι ''η πλατεια ηταν γεματηηηηη'' στη σχολικη γιορτη. Μπασο το ''γελαστο παιδι'' σε σχολικη γιορτη παλι. Πρωτη και τελευταια φορα που επαιξα μπασο σε κοσμο. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η indiespyllak: #24 05-09-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Που να θυμαμαι τοσα χρονια περασαν και εχω φαει μια ζωη στα αμφιθεατρα παιζοντας πιανο.Νομιζω ηταν ο κουκοςΑυτο που θελω τωρα μετα απο τοσα χρονια μουσικης στα ωδεια ειναι να παιξω σε ενα alternative rock συγκροτημα. Click για ανάπτυξη... Πω πω ...Μεγάλο όνειρο και δικό μου! Anyway το πρώτα δύο κομμάτια που έπαιξα (ήταν και τα δύο μαζί δεν θυμάμαι με ποια σειρά!) ήταν στη Πέμπτη Δημοτικού το 'Σεληνόφως' και το 'Βάρκα στο γιαλό' στην πρώτη χρονιά που έκανα πιάνο...Αχ τι ωραίες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mi3s έγραψε: #25 06-09-09 14:43 Εγώ στα πλήκτρα το Νοεμβρης του 90 σε σχολική γιορτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο nikolas365: #26 06-09-09 22:27 αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~iris~ Νεοφερμένο μέλος Η Iris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η ~iris~ έγραψε: #27 15-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Click για ανάπτυξη... αχ το λατρεύω αυτο το κομμάτι! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:35 Η lenoOz έγραψε: #28 18-09-09 00:35 Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη... Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η Athanasoulini:): #29 18-09-09 17:03 Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που να θυμαμαι τοσα χρονια περασαν και εχω φαει μια ζωη στα αμφιθεατρα παιζοντας πιανο.Νομιζω ηταν ο κουκοςΑυτο που θελω τωρα μετα απο τοσα χρονια μουσικης στα ωδεια ειναι να παιξω σε ενα alternative rock συγκροτημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki7 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 143 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Maraki7 έγραψε: #22 05-09-09 11:03 πήγαινα δευτέρα και έπαιζα σε Χρισουγεννιάτικη εκδήλωση κιθάρα. Έπαιζα τον ''Κούκο'' θυμάμαι ακόμα......ρε σι ρε σι λα σολ λα σολ...λα λα σι ντο ρε μι μι ντο ρε σι ρε σι ρε σι λα σολ λα σολ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η Rania. έγραψε: #23 05-09-09 11:08 Στην κιθαρα δεν θυμαμαι. Νομιζω το ''ηταν ενα μικρο καραβι''. Τραγουδι το ''πουλα με'' των πυξ λαξ σε ενα live. Και μετα κατι ''η πλατεια ηταν γεματηηηηη'' στη σχολικη γιορτη. Μπασο το ''γελαστο παιδι'' σε σχολικη γιορτη παλι. Πρωτη και τελευταια φορα που επαιξα μπασο σε κοσμο. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η indiespyllak: #24 05-09-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Που να θυμαμαι τοσα χρονια περασαν και εχω φαει μια ζωη στα αμφιθεατρα παιζοντας πιανο.Νομιζω ηταν ο κουκοςΑυτο που θελω τωρα μετα απο τοσα χρονια μουσικης στα ωδεια ειναι να παιξω σε ενα alternative rock συγκροτημα. Click για ανάπτυξη... Πω πω ...Μεγάλο όνειρο και δικό μου! Anyway το πρώτα δύο κομμάτια που έπαιξα (ήταν και τα δύο μαζί δεν θυμάμαι με ποια σειρά!) ήταν στη Πέμπτη Δημοτικού το 'Σεληνόφως' και το 'Βάρκα στο γιαλό' στην πρώτη χρονιά που έκανα πιάνο...Αχ τι ωραίες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mi3s έγραψε: #25 06-09-09 14:43 Εγώ στα πλήκτρα το Νοεμβρης του 90 σε σχολική γιορτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο nikolas365: #26 06-09-09 22:27 αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~iris~ Νεοφερμένο μέλος Η Iris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η ~iris~ έγραψε: #27 15-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Click για ανάπτυξη... αχ το λατρεύω αυτο το κομμάτι! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:35 Η lenoOz έγραψε: #28 18-09-09 00:35 Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη... Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η Athanasoulini:): #29 18-09-09 17:03 Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πήγαινα δευτέρα και έπαιζα σε Χρισουγεννιάτικη εκδήλωση κιθάρα. Έπαιζα τον ''Κούκο'' θυμάμαι ακόμα......ρε σι ρε σι λα σολ λα σολ...λα λα σι ντο ρε μι μι ντο ρε σι ρε σι ρε σι λα σολ λα σολ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania. Πολύ δραστήριο μέλος Η Rania. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η Rania. έγραψε: #23 05-09-09 11:08 Στην κιθαρα δεν θυμαμαι. Νομιζω το ''ηταν ενα μικρο καραβι''. Τραγουδι το ''πουλα με'' των πυξ λαξ σε ενα live. Και μετα κατι ''η πλατεια ηταν γεματηηηηη'' στη σχολικη γιορτη. Μπασο το ''γελαστο παιδι'' σε σχολικη γιορτη παλι. Πρωτη και τελευταια φορα που επαιξα μπασο σε κοσμο. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η indiespyllak: #24 05-09-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Που να θυμαμαι τοσα χρονια περασαν και εχω φαει μια ζωη στα αμφιθεατρα παιζοντας πιανο.Νομιζω ηταν ο κουκοςΑυτο που θελω τωρα μετα απο τοσα χρονια μουσικης στα ωδεια ειναι να παιξω σε ενα alternative rock συγκροτημα. Click για ανάπτυξη... Πω πω ...Μεγάλο όνειρο και δικό μου! Anyway το πρώτα δύο κομμάτια που έπαιξα (ήταν και τα δύο μαζί δεν θυμάμαι με ποια σειρά!) ήταν στη Πέμπτη Δημοτικού το 'Σεληνόφως' και το 'Βάρκα στο γιαλό' στην πρώτη χρονιά που έκανα πιάνο...Αχ τι ωραίες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mi3s έγραψε: #25 06-09-09 14:43 Εγώ στα πλήκτρα το Νοεμβρης του 90 σε σχολική γιορτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο nikolas365: #26 06-09-09 22:27 αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~iris~ Νεοφερμένο μέλος Η Iris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η ~iris~ έγραψε: #27 15-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Click για ανάπτυξη... αχ το λατρεύω αυτο το κομμάτι! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:35 Η lenoOz έγραψε: #28 18-09-09 00:35 Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη... Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η Athanasoulini:): #29 18-09-09 17:03 Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην κιθαρα δεν θυμαμαι. Νομιζω το ''ηταν ενα μικρο καραβι''. Τραγουδι το ''πουλα με'' των πυξ λαξ σε ενα live. Και μετα κατι ''η πλατεια ηταν γεματηηηηη'' στη σχολικη γιορτη. Μπασο το ''γελαστο παιδι'' σε σχολικη γιορτη παλι. Πρωτη και τελευταια φορα που επαιξα μπασο σε κοσμο. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indiespyllak Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπύλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 148 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η indiespyllak: #24 05-09-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Που να θυμαμαι τοσα χρονια περασαν και εχω φαει μια ζωη στα αμφιθεατρα παιζοντας πιανο.Νομιζω ηταν ο κουκοςΑυτο που θελω τωρα μετα απο τοσα χρονια μουσικης στα ωδεια ειναι να παιξω σε ενα alternative rock συγκροτημα. Click για ανάπτυξη... Πω πω ...Μεγάλο όνειρο και δικό μου! Anyway το πρώτα δύο κομμάτια που έπαιξα (ήταν και τα δύο μαζί δεν θυμάμαι με ποια σειρά!) ήταν στη Πέμπτη Δημοτικού το 'Σεληνόφως' και το 'Βάρκα στο γιαλό' στην πρώτη χρονιά που έκανα πιάνο...Αχ τι ωραίες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mi3s έγραψε: #25 06-09-09 14:43 Εγώ στα πλήκτρα το Νοεμβρης του 90 σε σχολική γιορτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο nikolas365: #26 06-09-09 22:27 αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~iris~ Νεοφερμένο μέλος Η Iris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η ~iris~ έγραψε: #27 15-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Click για ανάπτυξη... αχ το λατρεύω αυτο το κομμάτι! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:35 Η lenoOz έγραψε: #28 18-09-09 00:35 Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη... Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η Athanasoulini:): #29 18-09-09 17:03 Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: Που να θυμαμαι τοσα χρονια περασαν και εχω φαει μια ζωη στα αμφιθεατρα παιζοντας πιανο.Νομιζω ηταν ο κουκοςΑυτο που θελω τωρα μετα απο τοσα χρονια μουσικης στα ωδεια ειναι να παιξω σε ενα alternative rock συγκροτημα. Click για ανάπτυξη... Πω πω ...Μεγάλο όνειρο και δικό μου! Anyway το πρώτα δύο κομμάτια που έπαιξα (ήταν και τα δύο μαζί δεν θυμάμαι με ποια σειρά!) ήταν στη Πέμπτη Δημοτικού το 'Σεληνόφως' και το 'Βάρκα στο γιαλό' στην πρώτη χρονιά που έκανα πιάνο...Αχ τι ωραίες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mi3s Εκκολαπτόμενο μέλος Ο mi3s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 377 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mi3s έγραψε: #25 06-09-09 14:43 Εγώ στα πλήκτρα το Νοεμβρης του 90 σε σχολική γιορτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο nikolas365: #26 06-09-09 22:27 αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~iris~ Νεοφερμένο μέλος Η Iris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η ~iris~ έγραψε: #27 15-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Click για ανάπτυξη... αχ το λατρεύω αυτο το κομμάτι! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:35 Η lenoOz έγραψε: #28 18-09-09 00:35 Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη... Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η Athanasoulini:): #29 18-09-09 17:03 Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ στα πλήκτρα το Νοεμβρης του 90 σε σχολική γιορτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:27 Ο nikolas365: #26 06-09-09 22:27 αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~iris~ Νεοφερμένο μέλος Η Iris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η ~iris~ έγραψε: #27 15-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Click για ανάπτυξη... αχ το λατρεύω αυτο το κομμάτι! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:35 Η lenoOz έγραψε: #28 18-09-09 00:35 Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη... Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η Athanasoulini:): #29 18-09-09 17:03 Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~iris~ Νεοφερμένο μέλος Η Iris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 16 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:44 Η ~iris~ έγραψε: #27 15-09-09 21:44 Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Click για ανάπτυξη... αχ το λατρεύω αυτο το κομμάτι! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:35 Η lenoOz έγραψε: #28 18-09-09 00:35 Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη... Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η Athanasoulini:): #29 18-09-09 17:03 Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: αν θυμάμε καλά το "requiem for a dream"(στο πίανο) όταν ήμουν 12 χρονών σε μια συναυλία!!! Click για ανάπτυξη... αχ το λατρεύω αυτο το κομμάτι! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenoOz Νεοφερμένο μέλος Η Lena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:35 Η lenoOz έγραψε: #28 18-09-09 00:35 Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη... Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η Athanasoulini:): #29 18-09-09 17:03 Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με την μουσικη... Εχω παιξει μπροστα στην family το Smoke on the Water -deep purple στ drums αν πιανεται.:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Η Athanasoulini:): #29 18-09-09 17:03 Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πρώτο κομμάτι που έπαιξα στο πιανο σε συναυλία ήταν ο Ουγγρικός Χορός του Μπραμς για 4 χέρια μαζί με την καθηγήτρια (και μητέρα μου!) όταν ήμουν 9 χρονών. Το πρώτο μουσικό κομμάτι που έπαιξα στο κλαρινέτο ήταν το Divertinento No1 του Μότσαρτ. Τώρα τι να λέμε, γενικά μια ζωή αφιερωμένη στη μουσική!... Αμέτρητες συναυλίες με τη φιλαρμονική που παίζω εδώ και 4 χρόνια, συμμετοχές σε όλες τις γιορτές, εθνικές και μη με το σχολείο (απο το δημοτικό κι όλας) και πάει λέγοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikolas.B3 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικόλας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:02 Ο Nikolas.B3: #30 20-09-09 00:02 καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penny1036 Νεοφερμένο μέλος Η Πέννυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:41 Η penny1036: #31 22-09-09 23:41 το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το wake me up when september ends απο green day σε μπασο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NoiSy MaN Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 939 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:04 Ο NoiSy MaN: #32 23-09-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nikolas.B3: καμία σχέση με τα προηγούμενα εγω... You shook me all night long από AC/DCσε καμιά εικοσαριά άτομα μπροστα ήταν πιανεται? Ή μήπως ήταν το Wish You Were απο Pink Floyd? δεν ειμαι σίγουρος Click για ανάπτυξη... Πιάνεται όσο δεν πάει:no1: Για μένα ήταν το Knockin' on heaven's door του Bob Dylan, το οποίο έχει γίνει περισσότερο γνωστό απ'τους Guns n' Roses. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_92 Νεοφερμένο μέλος Ο Νικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Κιλκίς (Κιλκίς). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Ο Nikos_92 έγραψε: #33 26-09-09 18:19 Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:31 Ο thanous18: #34 26-09-09 19:31 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos_92: Το πρωτο κομματι που επαιξα μπροστα σε αρκετο κοσμο ηταν το One Man's Dream του Yianni(παιζω πιανο ειπαμε). Click για ανάπτυξη... ωραια κομματια εχει αυτος.Ελληνας ειναι αν δεν κανω λαθος και εχει σπουδασει ψυχολογια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chrysa32485 Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:33 Η Chrysa32485: #35 26-09-09 20:33 Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον εθνικό ύμνο σε εθνική γιορτή στο πιάνο στην Τετάρτη δημοτικού! Μπορώ να πω πως έτρεμα ολόκληρη από το τρακ! Από τότε όμως ακολούθησε μια "λαμπρή καριέρα" της επίσημης πιανίστριας σχεδόν όλων των γιορτών και μετά ένα γκουπάκι στο Λύκειο! Μακάρι να μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο και στη σχολή γιατί θα χαθούμε με τα πιο πολλά παιδιά οπότε το διαλύσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
justelene22 Νεοφερμένο μέλος Η justelene22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:59 Η justelene22: #36 30-09-09 13:59 Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένα πρελούδιο του Μπαχ σε Ρε ελάσσονα από την πρώτη σουίτα για βιολοντσέλο. Τοτε όλα ήταν ωραία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jo! Νεοφερμένο μέλος Η jo! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:26 Η jo! έγραψε: #37 30-09-09 20:26 το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το yesterday των Beatles...στο αρμονιο...κ το swan lake στο πιανο μπροστα σε πολλους πολλους φιλους στο σπιτι..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefosman Νεοφερμένο μέλος Ο stefosman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:26 Ο stefosman: #38 02-10-09 11:26 εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ αν εξαιρέσω τα κάλαντα στη παραμονή χριστουγέννων ... Νομίζω ή το nothing else matters ή την εισαγωγή τοθ asturias.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VAGGKALL1 Δραστήριο μέλος Ο VAGGKALL1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 404 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Ο VAGGKALL1: #39 02-10-09 23:42 δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
δεν θυμάμε.. Η προσευχή ή κάποιο εμβατήριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oLgA 19956 Νεοφερμένο μέλος Η olga-maria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 81 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η oLgA 19956: #40 03-01-10 00:05 Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν θυμάμαι καλά το πρώτο κομμάτι που έπαιξα μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν -το αγαπημένο μου πλέον- Fur Elise του Beethoven (το λατρεύω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.