Η αλήθεια είναι πως αλλιώς τα περίμενα και αλλιώς τα βρήκα όταν πέρασα στο πανεπιστήμιο. Επειδή δεν είμαι και κανένας φαντασμένος ήμουν σίγουρος ότι τα πράγματα δεν θα ήταν ρόδινα. Τελικά τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από ό,τι μπορούσα να φανταστώ. Anyway, εγώ μπήκα σε αυτήν την σχολή για "να κάνω το χατήρι των γονιών μου" αλλά και γιατί έχοντας πατέρα πολιτικό μηχανικό είμαι εξασφαλισμένος. Τώρα θα μου κάνουν οι γονείς μου το χατήρι και θα σπουδάσω αυτό που γουστάρω για να μη μου μείνει κανένα απωθημένο και μου βγει στα 50 αφού το θέλω. Οπότε βάζω πλώρη για μηχανολόγους ΕΜΠ. Τώρα βέβαια, ψημένος από το χάλι που συνάντησα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είμαι πολύ περισσότερο προσγειωμένος και υποψιασμένος, με λίγα λόγια καθόλου ψαρωμένος και ξέρω πως πρέπει να διαβάσει κανείς για να πάρει "ένα 5 στα 10 σε μάθημα πανεπιστημίου". Καθώς έχω δική μου δουλειά το μεταπτυχιακό δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα επι του πρακτέου, αλλά επιπλέον δεν το γουστάρω γι αυτό το έχω αποκλείσει. Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να μην περάσω τις κατατακτήριες. Γι αυτό υπάρχουν οι πανελλήνιες τις οποίες θα δώσω το 2010 για την άδεια. Αν το δεκέμβρη του 2009 κοπώ κατατακτήριες μετά έχω διαβατήριο και με πανελλήνιες του 2010 και είμαι σίγουρος τότε ότι θα περάσω.