Darkness
Περιβόητο μέλος

ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ εγω με τοσα μορια θα πετουσα απο την χαρα μου...μπορει κ να μην ειχα ερθει ακομα σπιτιΕγω τους ΕΠΡΗΞΑ κυριολεκτικα ενα χρονο τωρα με τη γκρινια μου.Και οι καημενοι ακομα και με τα περσινα μορια (16.900) πετουσαν απ' τη χαρα τους. Εγω ειμαι ανικανοποιητος με τα παντα... Αλλα σκεφτομαι οτι ειναι εγωιστικο να γκρινιαζω με τα 18.600, ετσι κι αλλιως περναω και σε σχολη που γουσταρω και ολα ωραια.
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Και σκεψου λεει να γλιτωσεις τις κατατακτηριες και να μπεις εκει που θες με πανελληνιες. Η κωλοφαρδια σ' ολο της το μεγαλειο...![]()
Πολύ πιθανό να γίνει κι αυτό

chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω και τουριστας να παω, παλι αγχος θα εχω. Ειναι στο χαρακτηρα μου. Πλεον και μονο που ακουω τη λεξη "πανελλαδικες" με πιανει ενα καρδιοχτυπι.Εγώ σκέφτομαι να ξαναδώσω αν και κατά 99% περνάω στην σχολη που θέλω (και ίσως και στην πόλη που θέλω : ).Θέλω να δώσω μια φορα χωρίς άγχος να δω πως είναι.![]()

papas
Διάσημο μέλος

Εγω και τουριστας να παω, παλι αγχος θα εχω. Ειναι στο χαρακτηρα μου. Πλεον και μονο που ακουω τη λεξη "πανελλαδικες" με πιανει ενα καρδιοχτυπι.![]()
Θες να πας να ξαναδωσεις Πανελλαδικες;

chris_90
Διάσημο μέλος

Yποθετικα μιλαμε παντα.Θες να πας να ξαναδωσεις Πανελλαδικες;![]()

Wolfie
Δραστήριο μέλος

εισαι σοβαρος? Θα δωσεις μονο κ μονο ξανα για την πλακα σου?:s:s
Να σου πω την αλήθεια αν και έγραψα αρκετά παραπάνω από ότι υπολόγιζα πιστεύω ότι μπορούσα να γράψω πολύ καλύτερα στην Οικονομία (15.8

Εγω και τουριστας να παω, παλι αγχος θα εχω. Ειναι στο χαρακτηρα μου. Πλεον και μονο που ακουω τη λεξη "πανελλαδικες" με πιανει ενα καρδιοχτυπι.![]()
Η αλήθεια είναι ότι και για μένα η φετινή χρονια ήταν εφιαλτική και το πρώτο πράμα που έκανα μόλις βγήκαν οι βαθμολογίες ήταν να πετάξω τις χιλιάδες κόλλες A4 με λυμένες ασκήσεις μαθηματικών και φυσικής που είχα.

chris_90
Διάσημο μέλος

Εμενα οοολες αυτες οι στοιβες απο βιβλια, φυλλαδια, κολλες, τετραδια, βοηθηματα που βρισκονται στο γραφειο μου και σε αλλα μερη του δωματιου μου (Η αλήθεια είναι ότι και για μένα η φετινή χρονια ήταν εφιαλτική και το πρώτο πράμα που έκανα μόλις βγήκαν οι βαθμολογίες ήταν να πετάξω τις χιλιάδες κόλλες A4 με λυμένες ασκήσεις μαθηματικών και φυσικής που είχα.![]()

paganini666
Δραστήριο μέλος

Γιατι ρε παιδακι μου; Αφου καλα δεν πηγες; Ιατρικη ηθελες;Εμενα μου περναει φευγαλεα απ' το μυαλο να δωσω και 3η. :xixi:
Αλλα σκεφτομαι οτι με το ζορι αντεξα 2η. Σιγα μην αντεξω να ξαναματαδωσω. Οποτε καλα ειμαστε κι ετσι...
chris_90
Διάσημο μέλος

Δεν ηθελα και τοσο Ιατρικη. Μια χαρα (και καλυτερα μην πω) ειναι και το Βιολογικο που περναω. Απλα ειχα (η εχω ακομα;Γιατι ρε παιδακι μου; Αφου καλα δεν πηγες; Ιατρικη ηθελες;

Darkness
Περιβόητο μέλος

Καλα κ πως ζεις εκει μεσα? Μεσα στις στιβες με τα βιβλια? Εγω μολις τελειωσαμε κ το τελευταιο μαθημα κατευθειαν ηρθα σπιτι και τα εβαλα σε κουτες. Γεμισα 5 κουτες κ εχω ακομα αρκετα εξω. Η βιβλιοθηκη μου παει να σπασειΕμενα οοολες αυτες οι στοιβες απο βιβλια, φυλλαδια, κολλες, τετραδια, βοηθηματα που βρισονται στο γραφειο μου και σε αλλα μερη του δωματιου μου () ειναι ανεπαφες. Θα αντικατασταθουν κατευθειαν με τα βιβλια της σχολης μαλλον. :xixi:

paganini666
Δραστήριο μέλος

και γω εκανα κατι τελειως αψυχολγητα λαθη στη χημεια και αντι για ανετο 20αρι που μπορουσα πηρα 19,4. εχασα ετσι τα 1000 ευρω για 10 μορια και ημουν 2ος στο σχολειο.....Δεν ηθελα και τοσο Ιατρικη. Μια χαρα (και καλυτερα μην πω) ειναι και το Βιολογικο που περναω. Απλα ειχα (η εχω ακομα;) νευρα που εκανα βλακειες σε καποια μαθηματα. Εφηβεια τι να πεις...
![]()

chris_90
Διάσημο μέλος

Εγω απο κατα συρροην αψυχολογητα λαθη και βλακειες μετετρεψα 2 σιγουρα 20αρια σε 18 και 17,4 σε Βιολογια και Φυσικη αντιστοιχα. Στα αλλα ευτυχως πηγα πολυ καλα. Και η Εκθεση με σοκαρε λιγο (15,8) αλλα παει στο διαολο, αυτη δεν ελεγχεται.και γω εκανα κατι τελειως αψυχολγητα λαθη στη χημεια και αντι για ανετο 20αρι που μπορουσα πηρα 19,4. εχασα ετσι τα 1000 ευρω για 10 μορια και ημουν 2ος στο σχολειο.....Αλλα πρεπει να καταλαβουμε οτι τα λαθη ειναι μες στο παιχνιδι.Πανελληνιες χωρις λαθη ειναι σχημα οξυμωρο :p
-----------------------------------------
Ξερεις πως ΒΑΡΙΕΜΑΙ να τα μαζεψω;Καλα κ πως ζεις εκει μεσα? Μεσα στις στιβες με τα βιβλια? Εγω μολις τελειωσαμε κ το τελευταιο μαθημα κατευθειαν ηρθα σπιτι και τα εβαλα σε κουτες. Γεμισα 5 κουτες κ εχω ακομα αρκετα εξω. Η βιβλιοθηκη μου παει να σπασει![]()

paganini666
Δραστήριο μέλος

cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

off: Ξερει κανεις με τις συστημα δινουν τα 1000 ευρω στο πρωτο καθε σχολειου; Καταρχας ποιο βαθμο μετρανε; (αφου ειναι διαφορετικος σε καθε πεδιο). Πώς δινονται τα λεφτα; κλπ...
Ετοιμαζομουν ν απαντησω στο πρωτο μνμ σου..με προλαβες

Για να παρει καποιος τα 1000 ευρω πρεπει να πληρει τις εξης προυποθεσεθς:
Α. Να εχει το μεγαλυτερο ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στο σχολειο του (ουτε μορια ουτε τπτ, μονο ο ΓΒΠ μετραει)
Β. Να εχει απολυτηριο με αριστα (18.1+)
Οποτε δεν ειναι βεβαιο πως εχεις χασει το μπονους

chris_90
Διάσημο μέλος

Το βαθμο προσβασης μετρανε. Τα παιρνει αυτος που εχει τον μεγαλυτερο στο σχολειο. Επισης πρεπει να εχει απολυτηριο με αριστα (δηλ. 18,1 και πανω).off: Ξερει κανεις με τις συστημα δινουν τα 1000 ευρω στο πρωτο καθε σχολειου; Καταρχας ποιο βαθμο μετρανε; (αφου ειναι διαφορετικος σε καθε πεδιο). Πώς δινονται τα λεφτα; κλπ...
Τωρα για το πως δινονται τα λεφτα δεν ξερω...
Darkness
Περιβόητο μέλος

Πιστεψε με κ εγω με το ζορι τα εμασα απλα δε μπορουσα να τα βλεπω κ συνεχεια εμπαινα στο πειρασμο κ τα ανοιγα ανα 10 λεπτα για να δω αν τα εγραψα ολα σωστα...Επισης εχω κενο δωματιο με την αδελφη μου κ αυτη επειδη σπουδαζει κ δεν ειναι εδω ειχα γεμισει ολο το κρεβατι της κε στοιβεσ απο βιβλια σε σημειο να μην χωραει τιποτα αλλο...ολο αυτο το σκηνικο ενα ολοκληρο χρονο ηταν τρομερα κουραστικο κ τρομαχτικο...Εγω απο κατα συρροην αψυχολογητα λαθη και βλακειες μετετρεψα 2 σιγουρα 20αρια σε 18 και 17,4 σε Βιολογια και Φυσικη αντιστοιχα. Στα αλλα ευτυχως πηγα πολυ καλα. Και η Εκθεση με σοκαρε λιγο (15,8) αλλα παει στο διαολο, αυτη δεν ελεγχεται.
-----------------------------------------
Ξερεις πως ΒΑΡΙΕΜΑΙ να τα μαζεψω;![]()
paganini666
Δραστήριο μέλος

ποιος ειναι ο γενικος βαθμος προσβασης; :SΕτοιμαζομουν ν απαντησω στο πρωτο μνμ σου..με προλαβες
Για να παρει καποιος τα 1000 ευρω πρεπει να πληρει τις εξης προυποθεσεθς:
Α. Να εχει το μεγαλυτερο ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ στο σχολειο του (ουτε μορια ουτε τπτ, μονο ο ΓΒΠ μετραει)
Β. Να εχει απολυτηριο με αριστα (18.1+)
Οποτε δεν ειναι βεβαιο πως εχεις χασει το μπονους![]()
chris_90
Διάσημο μέλος

Ο μεσος ορος των βαθμων προσβασης που εχεις σε καθε μαθημα (βγαινει με συνπολογισμο προφορικων/γραπτων, με τους καταλληλους συντελεστες βεβαια).ποιος ειναι ο γενικος βαθμος προσβασης; :S
Αν βαλεις τους βαθμους σου στον υπολογιστη μοριων, θα σου βγαλει και τον ΓΒΠ σου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.