Theo K.
Νεοφερμένο μέλος

Το έκανα με τα Κινέζικα και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.Πέρα από τα Κινέζικα (για να μη νομίσει κανένας ότι προωθώ κάτι):
Αραβικά, χίντι (ινδία - ανερχόμενη οικονομική δύναμη), παντζάμπι (πακιστάν) και ταγκάλογκ (φιλιππίνες) είναι γλώσσες που σε λίγο καιρό θα είναι τοπ σε ζήτηση (ειδικά οι δύο πρώτες).
Καλές είναι και οι δυτικές γλώσσες αλλά αν το κοιτάξει κάποιος καθαρά επαγγελματικά νομίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε φάει κόλλημα με Αγγλικά (τα οποία είναι απαραίτητα πια)-Γαλλικά-Γερμανικά-Ιταλικά-Ισπανικά και ενώ στο εξωτερικό υπάρχει η τάση για εκμάθηση σπάνιων γλωσσών σε δυτικά κράτη εδώ σφυρίζουμε αδιάφορα.
Τώρα αν κάποιος θέλει να μάθει Γαλλικά, Γερμανικά κ.ο.κ., για την πάρτη του είναι άλλο καπέλο. Εγώ ξέρω Αγγλικά, Γαλλικά και Κινέζικα (τα οποία δεν σταματάς να τα μαθαίνεις ποτέ).
Μαντέψτε τι μου είναι πιο χρήσιμο από τα δύο τελευταία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stergios1919
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Κινέζικα
challenger
Επιφανές μέλος

ξερω αγγλικα κ γερμανικα. επισης εχω παρει πτυχιο σε υπολογιστες και τωρα σκεφτομαι να παω ισπανικα.
χαχαχα, πολυ μου αρεσε... ειναι σα να λεει: τους μιλαω σε assembly και το καταλαβαινουν

γαλλικα!!!!

και αν μου δωθει η ευκαιρια, ιταλικα, ρωσικα και ισπανικα αμα λαχει δεν εχω προβλημα!
dr.melina
Νεοφερμένο μέλος

Γαλλικά
Ισπανικά
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος

rainbow.
Εκκολαπτόμενο μέλος

karotenia
Δραστήριο μέλος

πολυ θα ηθελα να ηξερα και γερμανικα!!πολυ επιβλητικη γλωσσα!
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

dimitris 96
Νεοφερμένο μέλος

Catalyst
Επιφανές μέλος

MariaEchelon
Νεοφερμένο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

hurricane
Διάσημο μέλος

dragonver
Εκκολαπτόμενο μέλος

kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

socially excluded
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 161 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Aggel0sss
- neurogirl
- Billprs
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Τρελας123
- Angie15
- elpidaki@@
- Mariahj
- P.Dam.
- Fanimaid123
- Nocommingback
- Mukumbura
- Thmoysides
- Εριφύλη
- Giii
- hirasawayui
- xakounaamatata
- aggeliki1994
- Antonisbairac1
- Devid
- Gus Roger10
- iminspain
- Dionyshs1
- New member
- !georgitsa!
- xrisamikol
- s93060
- Eri0611
- giannhs2001
- Theodora03
- globglogabgalab
- Meow
- nicole1982
- Memetchi
- SlimShady
- snowy
- Unboxholics
- constansn
- Scandal
- n1ki20
- Νομάρχης
- charmander
- mathboi
- Dimitris9
- GeorgePap2003
- ggl
- Clary
- johnietraf
- physicscrazy
- ellivele
- Ria99
- ΘανάσοςG4
- George9989
- PanMoonlight
- Stroka
- Nala
- MIkeTr123
- An_uknown_world
- Kat58
- Io123
- sarahmara
- Ryuzaki
- Mary Jane
- T C
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- Slytherin
- paulkin94
- Than003
- 1011
- Κλημεντίνη
- jims
- thecrazycretan
- calliope
- stefan
- inmyworld
- ρενακι 13
- eleonora33
- leo41
- panosveki
- Nia Skg
- spring day
- fmarulezkd
- sophiex97
- endosporia
- Αναστασία197
- tfghp
- Liou
- Paragontas7000
- pacheiko
- kwstas03
- ag97
- anastasis06
- Pharmacist01
- korlef
- Necropolis
- Μανοςπετρ
- Alexandros36k
- fay01
- harry akritas
- Xristinaqui
- Steffie88
- Έμμα
- Rene2004
- vick44
- chrysm
- St11
- igeorgeoikonomo
- jimis2001
- olga123
- No name
- uni77
- Fanimaid
- Wrong
- Marymary99
- louminis
- guest18
- tslef8
- Alma Libre
- Άνιελ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.