Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Έκανα επί 2 χρόνια και ένα χρόνο πριν δώσω για το δίπλωμα τα σταμάτησα..
Εξ' αρχής δεν τα 'χα πάρει με καλό μάτι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tzeka chocola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πω πω τα Γερμανικά δεν μου αρέσουν καθόλου!!
Έκανα επί 2 χρόνια και ένα χρόνο πριν δώσω για το δίπλωμα τα σταμάτησα..
Εξ' αρχής δεν τα 'χα πάρει με καλό μάτι...
Τόσο άσχημα ε? Εγώ κάνω από παιδικό σταθμό. Δηλαδή από τότε έχω επαφή με την γλώσσα και τώρα 2α λυκείου με 3 πτυχία ( βασικά 2 γιατί το ένα ήταν το πρώτο πρώτο που οκ δεν μετράει πουθενά) και θέλω να δώσω C1 αλλά έχω πήξει τόσο πολύ με μαθήματα κατεύθυνσης που δεν μου μένει ούτε χρόνος ούτε όρεξη να διαβάσω. Αλλά θέλω να το πάρω κ αυτό κ το ΚΜΚ. Αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω..
εσύ πως ξεκίνησες? επιλογή στο σχολείο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagialena
Εκκολαπτόμενο μέλος

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

εσύ πως ξεκίνησες? επιλογή στο σχολείο?
Από το σχολείο είχα επιλέξει ως δεύτερη ξένη γλώσσα τα Γερμανικά και αμέσως ξεκίνησα και ιδιαίτερα με μία καθηγήτρια από τη Γερμανία. Λίγο η καθηγήτρια που δεν μου πολυάρεσε ο τύπος της λίγο τα Γερμανικά ως γλώσσα καταλήξαμε χώρια

Μακριά κι αγαπημένοι

isabella
Νεοφερμένο μέλος

μια χαρα!!! τελεια!!! εγω μετα τα αγγλικα,γερμανικα,ελαχιστα γαλλικα πασχιζω να μαθω ισπανικα,αλλα στη σχολη δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο!!!και μετα απο πανελληνιες,πώς να μη βαριεσαι??!!!Ξερω τελεια αγγλικα(Proficiency), αρκετά καλά γερμανικά(Β2), επίσης καλά γαλλικά(Β1) και μαθαίνω κινέζικα!! Ξέρω λίγα ρώσσικα και θέλω να μάθω ισπανικά!! Αυτά προς το παρόν... Γενικά έχω τρέλα με τις ξένες γλώσσες... Μου αρέσουν όλες!!

Fata_Morgana
Νεοφερμένο μέλος

IreneGr
Δραστήριο μέλος

aggeliki@1
Νεοφερμένο μέλος

Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Guest 125423
Επισκέπτης

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Θέλω να συνεχίσω τα Ισπανικά εώς και το Superior,
και μετά θέλω να μάθω Γαλλικά,Ιταλικά,Πορτογαλλικά,Γερμανικά,Ολλανδικά,Ρώσσικα και Ιαπωνικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emily_
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Μετά ισπανικά κ μετά γερμανικά.
ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΜΩΣ.
DrHouse
Διάσημο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά τα αγγλικά..κάποτε λάτρευα τα γαλλικά,αλλά πλέον σουηδικά,τα οποία και μαθαίνω![]()
Σουηδικά;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 161 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Aggel0sss
- neurogirl
- Billprs
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Τρελας123
- Angie15
- elpidaki@@
- Mariahj
- P.Dam.
- Fanimaid123
- Nocommingback
- Mukumbura
- Thmoysides
- Εριφύλη
- Giii
- hirasawayui
- xakounaamatata
- aggeliki1994
- Antonisbairac1
- Devid
- Gus Roger10
- iminspain
- Dionyshs1
- New member
- !georgitsa!
- xrisamikol
- s93060
- Eri0611
- giannhs2001
- Theodora03
- globglogabgalab
- Meow
- nicole1982
- Memetchi
- SlimShady
- snowy
- Unboxholics
- constansn
- Scandal
- n1ki20
- Νομάρχης
- charmander
- mathboi
- Dimitris9
- GeorgePap2003
- ggl
- Clary
- johnietraf
- physicscrazy
- ellivele
- Ria99
- ΘανάσοςG4
- George9989
- PanMoonlight
- Stroka
- Nala
- MIkeTr123
- An_uknown_world
- Kat58
- Io123
- sarahmara
- Ryuzaki
- Mary Jane
- T C
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- Slytherin
- paulkin94
- Than003
- 1011
- Κλημεντίνη
- jims
- thecrazycretan
- calliope
- stefan
- inmyworld
- ρενακι 13
- eleonora33
- leo41
- panosveki
- Nia Skg
- spring day
- fmarulezkd
- sophiex97
- endosporia
- Αναστασία197
- tfghp
- Liou
- Paragontas7000
- pacheiko
- kwstas03
- ag97
- anastasis06
- Pharmacist01
- korlef
- Necropolis
- Μανοςπετρ
- Alexandros36k
- fay01
- harry akritas
- Xristinaqui
- Steffie88
- Έμμα
- Rene2004
- vick44
- chrysm
- St11
- igeorgeoikonomo
- jimis2001
- olga123
- No name
- uni77
- Fanimaid
- Wrong
- Marymary99
- louminis
- guest18
- tslef8
- Alma Libre
- Άνιελ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.