michalisleto
Νεοφερμένο μέλος

μηπως μπορει καποιος να μου πει σε ποσο καιρο (περιπου) μπορει καποιος να τα μαθει καλα (οταν λεμε ομως καλα εννοουμε να μιλα ανετα και να καταλαβαινει ανετα τα ιταλικα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω εχω μια συμπαθεια στα ιταλικα
μηπως μπορει καποιος να μου πει σε ποσο καιρο (περιπου) μπορει καποιος να τα μαθει καλα (οταν λεμε ομως καλα εννοουμε να μιλα ανετα και να καταλαβαινει ανετα τα ιταλικα)
Έκανα 2 χρόνια ιταλικά και έχω πιστοποιημένη "καλή" γνώση. Μπορώ να σου πω ότι είναι εύκολη γλώσσα και ότι μέσα σε 2 με 3 χρόνια μπορείς να μιλάς αρκετά καλά και να κατανοείς συζητήσεις (έχω πειραματιστεί με Ιταλούς τουρίστες χαχα

Για να απαντήσω στο θέμα...μετά τα αγγλικά που ήταν βέβαια η πρώτη ξενη γλώσσα με την οποία ήρθα σε επαφή και διατηρώ σχέσεις αδιαφορίας τρέφω μεγάλο θαυμασμό και αγάπη για την ΓΑΛΛΙΚΗ.

michalisleto
Νεοφερμένο μέλος

Έκανα 2 χρόνια ιταλικά και έχω πιστοποιημένη "καλή" γνώση. Μπορώ να σου πω ότι είναι εύκολη γλώσσα και ότι μέσα σε 2 με 3 χρόνια μπορείς να μιλάς αρκετά καλά και να κατανοείς συζητήσεις (έχω πειραματιστεί με Ιταλούς τουρίστες χαχα). Βέβαια, εμένα νομίζω ότι με βοήθησαν πολύ και τα γαλλικά αλλά εν πάσει περιπτώσει είναι πολύ ΟΜΟΡΦΗ γλώσσα και άκρως ενδιαφέρουσα!.
![]()
σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες!

Loreley
Περιβόητο μέλος

Ιταλικά αλλά κάνω Γερμανικά..Μέγα λάθος![]()
Μια από τα ίδια!

Πόσο θα 'θελα να μπορώ να μιλάω ιταλικά!

Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

Τα ΣΟΥΗΔΙΚΑ...Όχι μόνο τα προτιμώ αλλά τα ΛΑΤΡΕΥΩ...ξεκίνησα πρόσφατα και κάθομαι με τις ώρες και τα διαβάζωωωωω![]()
Επίσης μου αρέσουν πάρα πολύ γιατί μοιάζουν με τα νορβηγικά και τα δανικά!! SCANDINAVIA ROCKS!!
![]()
Σκεφτομαι κι εγω να ξεκινησω! Πως ειναι πως σου φαινονται?
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκεφτομαι κι εγω να ξεκινησω! Πως ειναι πως σου φαινονται?
Κοίτα δύσκολα δεν είναι καθόλου άσχετα το τι λένε κάποιοι!Γραμματική καμία σχέση μ την αγγλική...πολύ πιο απλή!Το θέμα είναι λίγο η προφορά...πρέπει να την έχεις -πως να στο πω- πρέπει να την έχεις λίγο έμφυτη

ZETAXA
Δραστήριο μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

granita
Δραστήριο μέλος

MagicMichael66
Νεοφερμένο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

Aν θέλεις να μάθεις αραβικά της Β.Δυτικής Αφρικής τα γαλλικά θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.τα γαλλικά!αλλά θα μ'άρεσε πολύ να μάθω και αραβικά!!
![]()

A propos
Διάσημο μέλος

Aν θέλεις να μάθεις αραβικά της Β.Δυτικής Αφρικής τα γαλλικά που ξέρεις θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ.τα γαλλικά!αλλά θα μ'άρεσε πολύ να μάθω και αραβικά!!
![]()

Tzeka chocola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tzeka chocola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tzeka chocola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Deutsch![]()
Κάνεις χρόνια γερμανικά ή απλά σου αρέσουν κ θες να μάθεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 161 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Aggel0sss
- neurogirl
- Billprs
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Τρελας123
- Angie15
- elpidaki@@
- Mariahj
- P.Dam.
- Fanimaid123
- Nocommingback
- Mukumbura
- Thmoysides
- Εριφύλη
- Giii
- hirasawayui
- xakounaamatata
- aggeliki1994
- Antonisbairac1
- Devid
- Gus Roger10
- iminspain
- Dionyshs1
- New member
- !georgitsa!
- xrisamikol
- s93060
- Eri0611
- giannhs2001
- Theodora03
- globglogabgalab
- Meow
- nicole1982
- Memetchi
- SlimShady
- snowy
- Unboxholics
- constansn
- Scandal
- n1ki20
- Νομάρχης
- charmander
- mathboi
- Dimitris9
- GeorgePap2003
- ggl
- Clary
- johnietraf
- physicscrazy
- ellivele
- Ria99
- ΘανάσοςG4
- George9989
- PanMoonlight
- Stroka
- Nala
- MIkeTr123
- An_uknown_world
- Kat58
- Io123
- sarahmara
- Ryuzaki
- Mary Jane
- T C
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- Slytherin
- paulkin94
- Than003
- 1011
- Κλημεντίνη
- jims
- thecrazycretan
- calliope
- stefan
- inmyworld
- ρενακι 13
- eleonora33
- leo41
- panosveki
- Nia Skg
- spring day
- fmarulezkd
- sophiex97
- endosporia
- Αναστασία197
- tfghp
- Liou
- Paragontas7000
- pacheiko
- kwstas03
- ag97
- anastasis06
- Pharmacist01
- korlef
- Necropolis
- Μανοςπετρ
- Alexandros36k
- fay01
- harry akritas
- Xristinaqui
- Steffie88
- Έμμα
- Rene2004
- vick44
- chrysm
- St11
- igeorgeoikonomo
- jimis2001
- olga123
- No name
- uni77
- Fanimaid
- Wrong
- Marymary99
- louminis
- guest18
- tslef8
- Alma Libre
- Άνιελ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.